Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
No u nás je obchod, kde som si predavača/majiteľa naučil, že keď niečo chcem, ponúkne mi to, čo by si on sám kúpil. Ale chodia tam aj ľudia, ktorým je to jedno, kúpia čo najlacnejšie. No a náš zákazník = náš pán.
Súhlasím s tebou, z vlastnej skúsenosti poviem, že sú aj ľudia, ktorým keď dáš prednášku o zámkach, ich kvalitách, rozdieloch, určení, ukážeš rôzne od U, cez reťazové až teda po tie lankové, tak ti povedia, že ahááá, to tooľko stojí? jáááj, no mne bude stačiť ten lacnejší. A upozorníš ich, že to nie je zámka určená na to, aby ti bike neukradli keď ho máš v pivnici alebo na ulici a ideš preč ale cena nepustí no...
mame klučovu službu, viem o čom píšeš ludia nechcú počúvať, tak už ani nič nehovorím ano cena je rozhodujúca... preto musím mať na pulte aj šit aj topmodel aby som uspokojil dopyt
Ja zas poviem za seba. Radšej shit zamok (had za 4e)ako kvalitný... Dôvod? Nie cena... Dôvod je, že bicykel nezamykám nikdy na dlho (len pred obchod na nákup) a keby som náhodou stratil kľúčik, s lacnejším je menej roboty (ako tu bolo popísané - cvak, hotovo) ako s drahším.
A radšej hada ako klasiku alebo kopyto... Takže moje požiadavky sú dosť špeci
vcera som zazrel ako policia kontrolovala cisla bikov. zastaveny cyklista a prevracal bicykel, pozerali na cislo
elektrocyklistovi s tym musel policajt pomahat, ujko to nebol schopny otocit
BB cast Kremnička. super, dufam, ze to budem registrovat castejsie.
vcera som zazrel ako policia kontrolovala cisla bikov. zastaveny cyklista a prevracal bicykel, pozerali na cislo
A čo potom, keď to číslo pozrú? 🤔🙂... Saskarada cista
Zavolaju na operacne a zistia ci bicykel nie je v patrani. Mne tak na jar ukradli felta a mesiac na to ma zastavili tiez policajti ked som siel na cestaku. Skoda len, ze ten ukradnuty bicykel nenasli.
Nemusis byt papalas. Staci informovat zopar periodik ze sa pocas korony zacalo kradnut vela bicyklov. Oni napisu zopar clankov a policia zacne zahadne konat... zial ich kompetencie su smiesne a kazdy spis navyse je len naobtiaz...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A radšej hada ako klasiku alebo kopyto... Takže moje požiadavky sú dosť špeci
https://www.facebook.com/groups/194216924620085/permalink/637673670274406/
A čo potom, keď to číslo pozrú? 🤔🙂... Saskarada cista
Podľa mňa hľadali konkrétny bajk
v tychto dnoch by ma to moc nepotesilo - bike pravidelne olepeny blatom