nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Včera asi dobre, že to neskúšal. Demare musí mať nejaké speci miestečko v srdciach rozhodcov, pamätáme si niektoré tie šprinty a podozrivé GPS záznamy... Dokonca aj krajana J.A. spravodlivo poriešili na L-B-L...
Sagan krutil hlavou nad sebou, ze na to proste nemal... zial, treba si to vediet pripustit
edit: 3. vyhrana etapa nemoze byt nahoda...
PS: v cieli Peter krutil hlavou, no myslim ze nie nad sebou, ked bol vedla Demara, pozrel na meho a rukou mu naznacil ze ho krizoval - vidno na zaberoch z vrtulnika.
Proste momentalne je na Gire Demare najlepsi spurter, a Sagan az 2. najlelsi...
Proste momentalne je na Gire Demare najlepsi spurter, a Sagan az 2. najlelsi...
Nikto (okrem teba) tu nenaznačil, že by Demare niekoho predošlé 2 šprinty blokoval. Viacerí (pravdepodobne vrátane Petra) sa ale zhodneme, že posledný
Demarov šprint nebol podľa pravidiel, to je celé. A že to neurobil prvý krát. Rovnako nikto tu nespochybňuje, že Demare je na Giro rýchlejší špurtér ako Peter.
Kto sa ma na to pozerat.
Demár krížením dráhy ohrozil cyklistov za sebou. Tí ak chceli predísť kolízii museli prispôsobiť smer svojho špurtovania jeho smeru teda museli tiež porušiť pravidlo.
2. časť pravidla - ohrozenie ostatných. To viditeľne nenastalo a tak odkazuje sa na veľmi zle nastavené pravidlo. To núti rozhodcov konat iba pri nejakom strete a kolízii.