nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Vid obrazok
Gent ma len E tak tam nie je CZ
Giro ma E2 a tam je CZ
Lebo povodne som išiel len cez PC WEB. A tak sa to nedá nastaviť ....o programoch E a E1 E2 viem...
Ked som to nastavil cez mobil v apke ...tak nastavenie akceptuje potom aj cez internetový prehliadač...tak ...problém vyriešený
Ja nemam ES player, ale chcem si ho objednat. Nahodou medzi jazykmi nie je aj verzia uplne bez komentara - iba s ruchmi z pretekov? Dik
Ked som to nastavil cez mobil v apke ...tak nastavenie akceptuje potom aj cez internetový prehliadač...tak ...problém vyriešený
tebe sa tam tie jazyky nedaju skrolovat nizsie? ked tak skusam, ide to jedine koleckom na mysi
Trentin dejavu 😁
Nebude mi chybat
Máš pravdu ....som to já pako
» Infikovaní cyklisti jazdia za tímy Sunweb a Jumbo-Visma, ale Medzinárodná cyklistická únia ich v oficiálnom stanovisku nemenovala.
Tím Jumbo-Visma na twitteri uviedol, že koronavírus má ich líder pre celkové poradie Steven Kruijswijk.
Pozitívne testy mali aj šiesti zamestnanci tímov.
V tíme Mitchelton-Scott sa infikovali až štyria a už v priebehu týždňa musel pre COVID-19 odstúpiť aj cyklista z tohto tímu Simon Yates.
Mitchelton-Scott pre viacero pozitívnych prípadov odstúpil z Gira.
Zvyšné dva pozitívne prípady sa objavili medzi zamestnancami tímov AG2R La Mondiale a Ineos Grenadiers.
Preteky budú dnes pokračovať zvlnenou 10. etapou, Peter Sagan má šancu na víťazstvo. (uci)