zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
ak som dobre videl - paska je bez diery na ventil - ta sa robi po nahodeni, cize ked ju das dolu, musis trafit dieru na dieru na rafiku. neni problem?
Aj obyčajne pásky do rafikov majú dieru a nemyslím si že by mal niekto problém pri nasadzovaní 😉
A ako spomína ivast aj spesl a bontrager majú niečo podobne a funkčné
Po celom obvode, na oboch stranach
Tak tato paska od Speslu je peklo pekelne. Sice to nahodis za dve sekundy a opticky to vyzera dobre, ale pri nahadzovani plasta a zaskoceni patiek sa to na rafiku o kusok posunie a mlieko tecie prudom... Za mna nikdy viac...
Po celom obvode, na oboch stranach
Reklamuj, to vyzerá byť úplne na hovno.
ziadna cervena paprika, ani cervene ani zelene chili, co myslis preco tam Continental dava BlackChili???
https://m.youtube.com/watch?v=QwATvovRx3c
Že si s tým vôbec nebojoval. Nedosiahol si ten pocit z víťazstva nad sk.ur.ve.ný.mi bezdušami.
Mas tam ventil?