Terry /Luboš Dupkala/
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
červená je aktuálna .
čierna pôvodná.
Dnes som to bol prejsť a nafotiť. Pás je široký minimálne 7m v zátačkách až 15-20 metrov. Takto to vazerá, dá sa tam v pohode aj predbiehať
červená je aktuálna .
čierna pôvodná.
Toto je dôležitý bod pre odbočenie, sme pod Javorom a šlapeme len po vykosenej lúke
červená je aktuálna .
čierna pôvodná.
Sme niekde na konci vykosenej lúky proti smeru jazdy. V pozadí vrchy, ktoré sme obišli.
červená je aktuálna .
čierna pôvodná.
Traktorista dokončuje svoju robotu, o pár metrov ďalej sa napájame na cestu, ktorá smerom vľavo ide do cieľa maratónu - do Stráňav.
Upozorním len na krátky úsek trasy BRUTALE a to 3 km zo Sedla Javorina cez Saračníky smerom do Vrútok - je tam po spracovaní dreva lesníkmi neporiadok a veľmi rozrytá pôda v krátkom úseku. Myslím si, že je to minimálne veľmi nepríjemné
A ešte jedna poznámka - napriek tomu, že sa ide aj lesom, bolo aj v tejto výške 900-1000metrov n.m. mimoriadne horúco. Na tréningu som spotreboval 3 litre tekutín
Hladam transport na maraton z Blavy. Bohu zial moj kamarad s ktorim som zvykol chodit na maratony zlomil v Partizanskom krucnu kost :/ Je to bez komplikaci, len 2 tyzdne bez bicykla ma urcite...
Ide moze nekto rano z Blavy a ma volne ludsko-bicyklove miesto?
P.S. Moj prvy post - vitajte, tesi ma ze som tu uz aktivne, od nejakieho casu iba citam...
P.S. 2 - Prbacte chyby jazykove, slovencina ne je moj materski jazyk
Lechu
Jaro zachytil si to pekne... Toto je nový úsek, ktorý nahradí zrušenú časť popod lanopás...
kokoooooz, ja alergik asi zdexnem, mosim sa nadopovat dvojnasobnu davku claritinu
Je veľmi ľahkááá, pozri si stránku www.cyklo-pozitiv.sk, v POPISE TRATÍ sa Ťa týka text a obrázky 1 - 13, pod vlekmi otočka a späť do cieľa
Lordík, tak ako Ty máš svojich obľúbencov, ktorým to chceš v sobotu "nandať", ja mám tiež nejakých a na tých sa setsakra chystám
Čaká nás krásna slnečná sobota, nezabudnite si všetci zobrať plavky - kúpanie je pre Vás ZADARMO
Čaká nás krásna slnečná sobota, nezabudnite si všetci zobrať plavky - kúpanie je pre Vás ZADARMO
este ze si nam to pripomenul, trebo plavky zebrat bajkeros
moj syn ide tez 15ku, ma za sebu teplicky a sulovsky maraton
moj syn ide tez 15ku, ma za sebu teplicky a sulovsky maraton
15-tka je v pohode až na dve vážnejšie stúpania a potom pri zjazde je tam jeden padák kde to moja dcera odtlačila ale myslim že je to v pohode....