Inak k tým otvoreným hraniciam. Ja som úplne na začiatku zaznamenal niečo, že chcú testovať každého aj na hraniciach, aby to malo zmysel. Teraz sa o tom nehovorí, ale myslím si, že práve tieto testy sú na to vhodné. Len si proste bude musieť každý na hraniciach počkať, čo bude asi nepríjemné. Na druhej strane to pomôže, že ľudia si nebudú len tak chodiť hore, dole, ak to naozaj nepotrebujú...
no a keby to aj cele vyslo - si niekto mysli ze bude koniec? stastny zivot bez korony? nie nie do mesiaca dvoch je to naspat. alebo spravime zo SR severnu koreu?
a k odbornikom - ten magor to spravi tak ci tak.tak namiesto lamentovania by mu mali radsej na rychlo poradit ako to spravit tak aby z toho nebola katastrofa.
Vsak nech urobia pilot na orave a uvidime. Aj oni uvidia. A ostava nam verit ze ak po tej skusenosti budu pokracovat, tak bude akcia jasne sprocesovana. Osobne sa uz na to tesim ako na dalsiu cast oblubeneho serialu
kur.. keď to už ten tt-šáša už odklepol tak to aspoň nesabotujte! nech sa ukáže výsledok a nie sú to zas len vyhodené peniaze. Nie sú to voľby a osobne budem aj sám zvedavý za seba aj celú rodinu.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
jemu je jedno aky bude vysledok....43 milionov je v suchu. Moj odhad podla nedavneho vtipu: 1 milion material, 1 milion TT firma zisk......41 milionov na ucty vo Svajciarsku blaznovi, dalsiemu blaznovi a dalsiemu a tak dookola ludom z olajno
Gusto, a teraz co. Myslis ze toto ma priniest zazrak? Nie, mame tu zakopovu vojnu s virusom a momentalne prehravame. Tak nas general hlada nejaku novu zbran, ktora nas posunie dalej. Atomovku (bezpecnu trvalu vakcinu) nemame. Tak, skusame.
Dajme mu sancu a uz prestanme brblat ako straaasne z nas ubudne ked budeme musiet ostat chvilu doma.
Generacie pred nami presli vojnami, peklom katastrof, zrali piliny v zlych casoch ale my tu budeme brblat ked nam ma niekto vysparat nos.
Ak sme uz takito zos*ati tak ako civilizacia nemame sancu prezit. Cinania nas vytrepu palickami na zradlo. Cestou na obed.
No vypadlo to po rokoch. Proste to sa stava život nieje dokonalí. Ide oto ako začali ludia urazlivo vypisovať na socialnych sietach ako ich takáto vec vie rozculit. Dôležite bude strecha,jedlo a zdravie nato nejak ludia zabúdajú.
S tym druhym co pises suhlasim, lebo naozaj ludia nechapu realitu zivota uz (na druhej strane, zas v niecom je doba taka, ze nemozes to, co si mohol kedysi tak nie vsetko sa porovnavat da) , no ale nepisem to kvoli tomu, len Ta chcem uviest do obrazu co sa tyka Orange a internetu. Nevypadlo to po rokoch. Orange mal niekolko vaznych vypadkov za poslednu nie dlhu dou (staci sledovat dsl.sk) a tento tu zacal uz v noci nadranom. Naposledy bol problem ked zle routoval poziadavky siete V minulosti fungoval celkom dobre, ale posledny rok uz toho bolo viac.
Vypadok bol cca od cca 13:10 do asi 19:30 .. a presne ako pise iron.hide, napr. patrim k tym, ktorych sa to dotklo.
Lenze ja mam zalozne kanaly pre taky pripad .. akurat ten dalsi tiez nefungoval (mobilny telekom) .. az ten posledny ano Orange ponukal na ten den aktivaciu zdarma 10GB dat na mobilny net (ten fungoval) .. akurat sa muselo volat na ich linku a dovolat sa vraj nedalo (aspon nie spociatku).
Nieco ine je, ked nefunguje facebook, nieco ine, ked v tejto koronadobe ti padne internetove pripojenie do prace. A na dlhu dobu. Mohlo by to v urcitej situacii napr. dost ovplyvnit aj Teba .. napr. ako myslis, ze funguje pohotovost na kartove sluzby. Ze v budove sedia nonstop ludia, co to riesia ?
Ale v kazdom pripade vypisovat to, co si popisoval je chore, pretoze je to len znak *bnutosti, druhak .. internetove pripojenie za 15e na mesiac nie je nicim garantovane ..garantovane linky samozrejme su .. tam sa to riesi inak, ale nestoja 15e .. ani 150. Ja osobne som si oddychol, ked som sa docital, ze je problem vsade, bal som sa, ze robotnici, co rozkopali chodnik (to robia vzdy, ked zacina korona som si vsimol tento rok), prekopali kabel .. to by bolo potom na dlho
will pisal som ze tam pojdem no s vlastnou hlavou - aj ked niesom vnutorne presvedceny ze je to spravne. ak sa tam bude diat cokolvek co sa mi nebude pacit (dlhe cakanie, zhluk ludi, ludia s kaslom ...) otocim sa a pojdem prec. (ale este si zvazim aky dopad na mna bude mat vysledok. kedze si takmer kazdy den slusne nakladam (oslabujem imunitu) je velmi mala sanca ze to mam, prip. ze som infekcny - v com je velky rozdiel.)
ale zaujimalo by ma kde je ten pandemicky plan nad ktorym onanovali v lete. preco sa podla neho nepostupuje. preco nam chce pri par stovkach ludi v nemocniciach skolabovat zdravotnictvo, preco sa na jar presuvali oddelenia a chystali lozka navyse a teraz o tom nieje pocut. na jar sme to tu ani nemali a diali sa veci ktore sa teraz nedeju. namiesto premysleneho postupu sa znova len na poslednu chvilku deju chaoticke veci s neistym priebehom a vysledkom. a ako som pisal vyssie - aj keby to naaahodou dobre dopadlo - co dalej? zasa chaos, nezmysly a navrat do terajsieho stavu po niekolkych tyzdnoch?
jeden blazon vymysla kraviny a zvysni "odbornici" ano dam do uvodzoviek len hejtuju, komunikacia ziadna, rozumne navrhy tiez nikde.
Mám rovnaký názor . Ešte zvažujem pcr test ako samoplatca . Uvidíme ako dopadne Orava a či sa šašovi 🤡 podarí zmeniť ústavu . Zatiaľ totiž môže len nad karantenizovanim “ nespolupracujucich “ snívať ...
Namiesto toho aby zabezpečil postihovanie porušovania opatrení dementmi bude matelko šikanovať zodpovedných ľudí, dôchodcov, ... a znepríjemnovat im život. Bude sa hrat na spasiteľa a ako písal Ramon za chrbtom sa mu budú dalej zgrupovat nadrbaní výrastkovia, nakazeni a prvokontakty porušovať karanténu, ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ved akurat idu testovat zatial len oravu. Cize tak ako si zelas. Potom uvidia ci to ma daky vyznam a budu pokracovat....
a k odbornikom - ten magor to spravi tak ci tak.tak namiesto lamentovania by mu mali radsej na rychlo poradit ako to spravit tak aby z toho nebola katastrofa.
Dajme mu sancu a uz prestanme brblat ako straaasne z nas ubudne ked budeme musiet ostat chvilu doma.
Generacie pred nami presli vojnami, peklom katastrof, zrali piliny v zlych casoch ale my tu budeme brblat ked nam ma niekto vysparat nos.
Ak sme uz takito zos*ati tak ako civilizacia nemame sancu prezit. Cinania nas vytrepu palickami na zradlo. Cestou na obed.
S tym druhym co pises suhlasim, lebo naozaj ludia nechapu realitu zivota uz (na druhej strane, zas v niecom je doba taka, ze nemozes to, co si mohol kedysi tak nie vsetko sa porovnavat da) , no ale nepisem to kvoli tomu, len Ta chcem uviest do obrazu co sa tyka Orange a internetu. Nevypadlo to po rokoch. Orange mal niekolko vaznych vypadkov za poslednu nie dlhu dou (staci sledovat dsl.sk) a tento tu zacal uz v noci nadranom. Naposledy bol problem ked zle routoval poziadavky siete V minulosti fungoval celkom dobre, ale posledny rok uz toho bolo viac.
Vypadok bol cca od cca 13:10 do asi 19:30 .. a presne ako pise iron.hide, napr. patrim k tym, ktorych sa to dotklo.
Lenze ja mam zalozne kanaly pre taky pripad .. akurat ten dalsi tiez nefungoval
Nieco ine je, ked nefunguje facebook, nieco ine, ked v tejto koronadobe ti padne internetove pripojenie do prace. A na dlhu dobu. Mohlo by to v urcitej situacii napr. dost ovplyvnit aj Teba .. napr. ako myslis, ze funguje pohotovost na kartove sluzby. Ze v budove sedia nonstop ludia, co to riesia ?
Ale v kazdom pripade vypisovat to, co si popisoval je chore, pretoze je to len znak *bnutosti, druhak .. internetove pripojenie za 15e na mesiac nie je nicim garantovane ..garantovane linky samozrejme su .. tam sa to riesi inak, ale nestoja 15e
ale zaujimalo by ma kde je ten pandemicky plan nad ktorym onanovali v lete. preco sa podla neho nepostupuje. preco nam chce pri par stovkach ludi v nemocniciach skolabovat zdravotnictvo, preco sa na jar presuvali oddelenia a chystali lozka navyse a teraz o tom nieje pocut. na jar sme to tu ani nemali a diali sa veci ktore sa teraz nedeju. namiesto premysleneho postupu sa znova len na poslednu chvilku deju chaoticke veci s neistym priebehom a vysledkom. a ako som pisal vyssie - aj keby to naaahodou dobre dopadlo - co dalej? zasa chaos, nezmysly a navrat do terajsieho stavu po niekolkych tyzdnoch?
jeden blazon vymysla kraviny a zvysni "odbornici" ano dam do uvodzoviek len hejtuju, komunikacia ziadna, rozumne navrhy tiez nikde.
https://www.youtube.com/watch?v=S8DZNGXsVCw
Uz teraz k 18hod maju + 6 814, takze to bude zas asi nad 10k