Bol som sa po praci previest,ci sa daco robi,tak zatial nic,ale v pohode sa to da obist.O lavke som cital,ze je posunuta,no ale ze az tak moc som necakal.
Bol som sa previest do Srnia a vyzera to ako priprava na asfaltovanie.Inak od lavky az po kurty je blato,bagrovali akurat potok.
A vencenie psa na cyklomoste pod hradom,kde z oboch stran je znacka ze toto je pre bicykle a vedla idu chodci,no musel som sa smiat.To sa neda ani pochopit.
Najlepsi su psickari s voditkom cez celu cyklotrasu. Fakt neviem, co ti ludia maju v hlave. A zacne ho navijat, ked som tak 20m od nej, pritom ma vidi asi 200m-300m v predstihu.
sikovne to vymysleli na tej hradzi nuz uz som pisal viac krat - 1. nemaju kde tak sa z cykloCIEST stavaju promenady. 2. vyhlasku bezny obcan nepozna, media nevyucuju - cyklocesty su pre cyklistov ako cesty pre auta.
a bol by som za najvacsieho hulvata keby sa presuvam z miesta A do miesta B po cykloCESTE a zmrzacim tam nejakeho chodca v 25km/h rychlosti.
presiel som ich aj tento rok po republike dost a vsade to iste - psickari, korculiari, dvaja vedla seba - ved sa zmestime ... ak ide povedla okreska tak radsej po nej - tam su aspon kazdemu pravidla jasne.
Názorná ukážka u nás v PD:
Pred pár rokmi viedol cez park medzi PD (ZŠ S. Chalupku) a Bojnicami jeden starý asfaltový chodník. Potom niekto dostal spásonosnú myšlienku vybudovať tam cyklo + korčuliarsky okruh o úchvatnej dĺžke necelých 500m. Ale tak súčasťou je detské ihrisko a workout posilňovacie stroje, tak super?.
Prvé čo bolo, sa na nový chodník presunuli psíčkari, chodci v paralelných rozostupoch a kočíkujúce prispievateľky Modrého koníka. Ale však ok, no problem, netreba to tade valiť po výjazde cestou z Minigolfu? a ak sa mi chodci v trojstupe uhnú, poďakujem... A nie, deti na bicyklíkoch a korčuliach mi neprekážajú, aj ich pochválim...
Tretie dejstvo: tento rok budujú nový cyklo chodník cez celú PD (z Bojníc poza Korzo na Zapotôčky). Pekná široká nová cyklo asfaltka s 2 pruhmi, samozrejme označenie cyklo chodníka, na frekventovaných úsekoch zelený podklad s bicyklom. Na predmetnom úseku v parku je to už TRETÍ chodník vedľa seba ?!!!
No a kam si myslíte, že sa presunuli skupinky chodcov, psíčkari a kočíky?
2. vyhlasku bezny obcan nepozna, media nevyucuju - cyklocesty su pre cyklistov ako cesty pre auta.
Toto si nedal dobry priklad, cesta je aj pre cyklistov, chodcov a kludne aj korculiarov. Praveze sa castokrat bijeme ze cesty su aj pre nas, nie?
Ked uz, tak by som skor povedal, ze ako dialnice pre auta
..
presiel som ich aj tento rok po republike dost a vsade to iste - psickari, korculiari, dvaja vedla seba - ved sa zmestime ... ak ide povedla okreska tak radsej po nej - tam su aspon kazdemu pravidla jasne.
Mozno by namiesto znaciek cesticky pre cyklistov mali skor osadzat znacky zakazu vstupu pre chodcov s doplnenym textom. Na neznalost klasickej znacky sa da vyhovorit, ale na negramotnost uz nie.
Ahojte dupači , včera som v zjazde z Klepáča po zelenej do Teplíc stratil viečko z bidona na náradie - čierne , vyzerá to skoro ako puk ak by tam mal niekto cestu a našli ste ho budem vďačný , dík
Prešiel som v ten deň 145 km za cca 5:26, priemer tesne pod 30km/h. Z domu do Nemšovej je to cca 30km. Takže 3h26min obojsmerne z Nemšovej do Hornej stredy a späť aj s nejakou zastávkou na foto, pitie a tyčinku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://mytrencin.sme.sk/c/22511467/foto-video-v-nemsovej-museli-zlikvidovat-cast-cyklotrasy-hrozilo-zatopenie-casti-mesta.html
A vencenie psa na cyklomoste pod hradom,kde z oboch stran je znacka ze toto je pre bicykle a vedla idu chodci,no musel som sa smiat.To sa neda ani pochopit.
a bol by som za najvacsieho hulvata keby sa presuvam z miesta A do miesta B po cykloCESTE a zmrzacim tam nejakeho chodca v 25km/h rychlosti.
Pred pár rokmi viedol cez park medzi PD (ZŠ S. Chalupku) a Bojnicami jeden starý asfaltový chodník. Potom niekto dostal spásonosnú myšlienku vybudovať tam cyklo + korčuliarsky okruh o úchvatnej dĺžke necelých 500m. Ale tak súčasťou je detské ihrisko a workout posilňovacie stroje, tak super?.
Prvé čo bolo, sa na nový chodník presunuli psíčkari, chodci v paralelných rozostupoch a kočíkujúce prispievateľky Modrého koníka. Ale však ok, no problem, netreba to tade valiť po výjazde cestou z Minigolfu? a ak sa mi chodci v trojstupe uhnú, poďakujem... A nie, deti na bicyklíkoch a korčuliach mi neprekážajú, aj ich pochválim...
Tretie dejstvo: tento rok budujú nový cyklo chodník cez celú PD (z Bojníc poza Korzo na Zapotôčky). Pekná široká nová cyklo asfaltka s 2 pruhmi, samozrejme označenie cyklo chodníka, na frekventovaných úsekoch zelený podklad s bicyklom. Na predmetnom úseku v parku je to už TRETÍ chodník vedľa seba ?!!!
No a kam si myslíte, že sa presunuli skupinky chodcov, psíčkari a kočíky?
https://www.youtube.com/watch?v=3sFKRFLsraU
Toto si nedal dobry priklad, cesta je aj pre cyklistov, chodcov a kludne aj korculiarov. Praveze sa castokrat bijeme ze cesty su aj pre nas, nie?
Ked uz, tak by som skor povedal, ze ako dialnice pre auta
Mozno by namiesto znaciek cesticky pre cyklistov mali skor osadzat znacky zakazu vstupu pre chodcov s doplnenym textom. Na neznalost klasickej znacky sa da vyhovorit, ale na negramotnost uz nie.
Spravil som videolapse z celej trasy
https://youtu.be/Byv_ohKooOk