Kategórie
Bike-tech
Výpredaj GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl poseidon blue/light green matt
739 €
MOC 869 €
Výpredaj -40% Superior XC889 29 dámsky bicykel, gloss white metallic/copper
719 €
-40%
MOC 1 199 €
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 039 €
-13%
MOC 1 539 €
FORCE Basic C5.6 28" - 1 1/8" A odpružená vidlica čierna matná, 50 mm
59,99 €
MOC 67,99 €
savings SR SUNTOUR NEX-DS HLO 700C 63 TS odpružená vidlica, 63 mm
59,90 €
savings
MOC 89 €
-20% RockShox Rudy Ultimate Race Day 2 28" odpružená vidlica, 30 mm, gloss black
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings RockShox Rudy Ultimate Race Day A1 28"odpružená vidlica, 30 mm
434 €
savings
MOC 1 019 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 51 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 40 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings RockShox Paragon Gold TK A1 Solo Air Disc 28" odpružená vidlica, 65 mm
197 €
savings
MOC 325 €
https://mytrencin.sme.sk/c/22511467/foto-video-v-nemsovej-museli-zlikvidovat-cast-cyklotrasy-hrozilo-zatopenie-casti-mesta.html
A vencenie psa na cyklomoste pod hradom,kde z oboch stran je znacka ze toto je pre bicykle a vedla idu chodci,no musel som sa smiat.To sa neda ani pochopit.
a bol by som za najvacsieho hulvata keby sa presuvam z miesta A do miesta B po cykloCESTE a zmrzacim tam nejakeho chodca v 25km/h rychlosti.
presiel som ich aj tento rok po republike dost a vsade to iste - psickari, korculiari, dvaja vedla seba - ved sa zmestime ... ak ide povedla okreska tak radsej po nej - tam su aspon kazdemu pravidla jasne.
Pred pár rokmi viedol cez park medzi PD (ZŠ S. Chalupku) a Bojnicami jeden starý asfaltový chodník. Potom niekto dostal spásonosnú myšlienku vybudovať tam cyklo + korčuliarsky okruh o úchvatnej dĺžke necelých 500m. Ale tak súčasťou je detské ihrisko a workout posilňovacie stroje, tak super?.
Prvé čo bolo, sa na nový chodník presunuli psíčkari, chodci v paralelných rozostupoch a kočíkujúce prispievateľky Modrého koníka. Ale však ok, no problem, netreba to tade valiť po výjazde cestou z Minigolfu? a ak sa mi chodci v trojstupe uhnú, poďakujem... A nie, deti na bicyklíkoch a korčuliach mi neprekážajú, aj ich pochválim...
Tretie dejstvo: tento rok budujú nový cyklo chodník cez celú PD (z Bojníc poza Korzo na Zapotôčky). Pekná široká nová cyklo asfaltka s 2 pruhmi, samozrejme označenie cyklo chodníka, na frekventovaných úsekoch zelený podklad s bicyklom. Na predmetnom úseku v parku je to už TRETÍ chodník vedľa seba ?!!!
No a kam si myslíte, že sa presunuli skupinky chodcov, psíčkari a kočíky?
https://www.youtube.com/watch?v=3sFKRFLsraU
Toto si nedal dobry priklad, cesta je aj pre cyklistov, chodcov a kludne aj korculiarov. Praveze sa castokrat bijeme ze cesty su aj pre nas, nie?
Ked uz, tak by som skor povedal, ze ako dialnice pre auta
presiel som ich aj tento rok po republike dost a vsade to iste - psickari, korculiari, dvaja vedla seba - ved sa zmestime ... ak ide povedla okreska tak radsej po nej - tam su aspon kazdemu pravidla jasne.
Mozno by namiesto znaciek cesticky pre cyklistov mali skor osadzat znacky zakazu vstupu pre chodcov s doplnenym textom. Na neznalost klasickej znacky sa da vyhovorit, ale na negramotnost uz nie.
Spravil som videolapse z celej trasy
https://youtu.be/Byv_ohKooOk