sorry Ennio, zmazal som to, lebo v podstate som napisal to co Cako, lebo som si to neprecital
ano ano, igy bude velice prekvapeny ked dojde do tych Smolenic a uvidi to narodne zhromazdenie co tam bude, ahaha
spravi tlacofku rovno tam na parkovisku.
Niekedy mám pocit, že keby sa urobili hocijaké opatrenia, tak budú ľudia vydumovať. Aj keby to bolo štýlom "na Borisa".
Ľudia sú rôzni - sú takí, pre ktorých "biznis je biznis" bez ohľadu na situáciu (veď peniaze ne*****), sú takí, čo vykupujú (pre nich zbytočné) respirátory, ktoré potom chýbajú inde, sú takí, ktorí doma šijú rúška pre ostatných a nič za to neočakávajú, sú takí, ktorí musia za každú cenu hľadať cestičky, ako obísť systém, sú takí, ktorí nariadenia dodržiavajú, lebo si myslia že majú zmysel...
bohuzial to "system" nastavil tak, ze sa ludia (vzhladom na pocasie) budu zhromazdovat v "prirode"
Zakazuje sa:
Akýkoľvek pohyb na verejných priestranstvách okrem výnimiek
výnimky sa vzťahuju na:
Osoby, ktoré pôjdu do prírody za účelom pohybu v rámci jedného okresu
takze by som to nenazval snahou za kazdu cenu obist system
Mne vrta hlavou, preco premiera volaju placko. V tejto diskusii sa na ten titul najdu ovela vhodnejsi adepti. Si tu pripadam jak v umrncanych detskych jasliach.
Ani vedci poriadne nevedia ako sa siri tento virus (reps. v akej forme s akou pravdepodobnostou) tak jak to ze to vedia niektori clenovia tohoto fora? a na zaklade toho moralizuju o pohybe v prirode. cokupit naco citas diskusie pod cas a sme? hrdzavou pilkou na zelezo si pilit ruku by bolo zdravsie pre cloveka ako citat henten hnoj.
Dobry clanok, len keby si to Matovic precital a zamyslel sa nad sebou - to on ale urcite neurobi... To co robil pred volbami, v tom pokracuje aj teraz.
Bedo - tu si musime polozit otazku, ze ci je nedodrziavanie to, ze pojdeme presne podla stanovenych pravidiel na bicykel, tj len v ramci okresu a ani o krok dalej,
alebo ci to pod tym rozumiete to, ze mame radsej vsetci poslusne sediet na zadku doma.
Plne chapem ze niektori ste skor za to druhe, ale treba chapat aj druhu stranu - ze ked mame tuto moznost obmedzeneho pohybu, tak ju mozme vyuzit a neporusime pri tom ziadne nariadenie.
Mne vrta hlavou, preco premiera volaju placko. V tejto diskusii sa na ten titul najdu ovela vhodnejsi adepti. Si tu pripadam jak v umrncanych detskych jasliach.
Dobre píšeš, tiež mám presne ten istý pocit už dlhšie..
Povedal by som, ze Matovic potrebuje svojho Matovica Tak vsetko su tam teraz hlavne populisti, ale hlas ludu, hlas bozi! Vsak dajme im 100 dni, nech ukazu co dokazu, prilezitosti kde sa mozu realizovat je az az ...
Dobry clanok, len keby si to Matovic precital a zamyslel sa nad sebou - to on ale urcite neurobi... To co robil pred volbami, v tom pokracuje aj teraz.
Je iba mesiac po volbach z toho pomali tri tyzdne zostavovali vladu + korona +prebratie rozkradnutej vlady a uz vam nova vlada nieje po chuti? sa trochu uvedomne. Matovic vyhral regulerne volby s velkym mandatom, tak sa s tym zmierte, po roku dvoch bude mozne vyvodzovat nejake zavery, nie po dvoch tyzdnoch.
Ešte dnes dám nejakých 150 km cez 5 okresov a budem za posledný týždeň taký dodrbaný, že šest dní bez biku bude možno aj málo. Matelko mohol ešte jeden dva dni prihodiť.
Tiež by ma zaujímalo ako sa bude riešiť cyklista na ceste. Ja síce neplánujem po cestách jazdiť no ak sa chcem k niektorým trasám v lese dostať tak sa cestám nevyhnem. Snáď ma nebude každých 5 km niekto kontrolovať že kde kua idem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ano ano, igy bude velice prekvapeny ked dojde do tych Smolenic a uvidi to narodne zhromazdenie co tam bude, ahaha
spravi tlacofku rovno tam na parkovisku.
Ľudia sú rôzni - sú takí, pre ktorých "biznis je biznis" bez ohľadu na situáciu (veď peniaze ne*****), sú takí, čo vykupujú (pre nich zbytočné) respirátory, ktoré potom chýbajú inde, sú takí, ktorí doma šijú rúška pre ostatných a nič za to neočakávajú, sú takí, ktorí musia za každú cenu hľadať cestičky, ako obísť systém, sú takí, ktorí nariadenia dodržiavajú, lebo si myslia že majú zmysel...
Zakazuje sa:
Akýkoľvek pohyb na verejných priestranstvách okrem výnimiek
výnimky sa vzťahuju na:
Osoby, ktoré pôjdu do prírody za účelom pohybu v rámci jedného okresu
takze by som to nenazval snahou za kazdu cenu obist system
cokupit naco citas diskusie pod cas a sme? hrdzavou pilkou na zelezo si pilit ruku by bolo zdravsie pre cloveka ako citat henten hnoj.
https://www.bbc.com/news/av/health-52190961/coronavirus-inside-an-icu-fighting-covid-19
https://komentare.sme.sk/c/22376791/toto-sme-o-matovicovi-vedeli.html
bikemartin vdaka za odomknutie.
alebo ci to pod tym rozumiete to, ze mame radsej vsetci poslusne sediet na zadku doma.
Plne chapem ze niektori ste skor za to druhe, ale treba chapat aj druhu stranu - ze ked mame tuto moznost obmedzeneho pohybu, tak ju mozme vyuzit a neporusime pri tom ziadne nariadenie.
Dobre píšeš, tiež mám presne ten istý pocit už dlhšie..
Tak, tak. Už máš kupený suspenzor ?