.... že na toho trola, čo tu má 10k zbytočných príspevkov vôbec reaguješ ....
inteligent ,to povedz tým pozostalým ktorých blízki sa nakazili vďaka volnému režimu lebo jeden sebestredný blbec ešte pred mesiacom všetko rozumné negoval.
To fakt musia mat niektori vsetko dopodrobna vysvetlene, inak by im hnili odpadky v byte tyzden? Alebo ci mozu ist na bicykli zo Stanice na Trnavske myto?
Ako tito ludia potom zvladaju kazdodenne cinnosti mimo korony? To ozaj len kratky dvor a dlhy bic.
Práve tieto otázky majú veľkú výpovednú hodnotu o mentálnej úrovni pýtajúceho sa.
inteligent ,to povedz tým pozostalým ktorých blízki sa nakazili vďaka volnému režimu lebo jeden sebestredný blbec ešte pred mesiacom všetko rozumné negoval.
si pozri severske krajiny,ze aky rezim tam maju,nehladaj, odpoviem Ti, ziadny rezim tam nemaju a z vysoka tam na to kaslu
a aky rezim by si tu este chcel mat?
Dáni veľmi výrazne testujú takže stíhajú trasovať.Švédsko ten ich pokus sa ukázal ako čistý blud.
spomeň si na šaška a jeho šaškovanie na svadbe.Zodpovednosť je na jeho hlave.11.sept.bol návrh na výrazné sprísnenie.
Matelkova odpoveď,nebojte sa nevestičky žiadne svadby s 30 luďmi nebudú vybavil som vám 150....nikto si dobrovolne neobmedzí slobodu.
pozri si statistiky swedov,ani ja som neveril,odisli tam teraz robit viaceri kamarati, swedi na to z vysoka dlabu,svagor vo finsku robi 12ty rok, tiez na to dlabu, nori dtto
ked bol Matelko na svadbe,boli sme aj my na 3och svadbach, a nikto z tych ludi vyse 300 dokopy nebol chory,a ani nie je chory....takze bachorky typu saskovanie na svadbe si laskavo schovaaaaaaaj toto na mna nezabera triki ktora krajina pouzila Antigenove plosne testovanie vo svete? vies? len tak schvalne
pozri si statistiky swedov,ani ja som neveril,odisli tam teraz robit viaceri kamarati, swedi na to z vysoka dlabu,svagor vo finsku robi 12ty rok, tiez na to dlabu, nori dtto
ked bol Matelko na svadbe,boli sme aj my na 3och svadbach, a nikto z tych ludi vyse 300 dokopy nebol chory,a ani nie je chory....takze bachorky typu saskovanie na svadbe si laskavo schovaaaaaaaj toto na mna nezabera triki ktora krajina pouzila Antigenove plosne testovanie vo svete? vies? len tak schvalne
canopus tuto dobru radu som raz dostal, tak odovzdavam dalej:
Vyskočil nový fenomén plošného testovania. Namiesto toho aby sa vdaka nemu prestal šírit vírus ludia využívajú to že sa môžu zadarmo uistit že sú práve dnes negatívni.
Myslite ze mozem ist kolobezkou po obed? Toto mam v plane vlastne kazdy den, tak ako doteraz.
Nasiel som zatial ze nie, lebo to nie je vo vynimkach a ze odporucaju radsej objednat si dovoz. Ja vsak preferujem sam si jazdit po jedlo.
--
Btw na bike sa da ist stale, takze mam v plane v tom pokracovat. Snad aspon tych 10k tento rok uz dam aj napriek lockdownom.
rano som bol na teste , hromadnom, 1h statia , výsledok pozitívny, nic mi neni , bikuje sa mi paradne, teraz 10 dni doma na riti.... o týžden mam isť zas na celoplošne, lekár na odbere priznal, že to može byť aj falošne, ale že mam sedeť doma krasa
ešte nebola.... chystá sa, je tam v rade mrte ludí tak na 2h , mam to pod oknom
doma nemá mikto príznaky, žena tiež doma cvičí pravidelne, ked je fitko zavreli
Inak sorry za spaming, este toto som sem chcel dat:
Minister vnutra Mikulec: "Budeme kontrolovat dodrziavanie nariadeni, ale nebudeme kontrolovat pohyb medzi okresmi, ako to bolo na Velku noc."
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ako tito ludia potom zvladaju kazdodenne cinnosti mimo korony? To ozaj len kratky dvor a dlhy bic.
Práve tieto otázky majú veľkú výpovednú hodnotu o mentálnej úrovni pýtajúceho sa.
a aky rezim by si tu este chcel mat?
spomeň si na šaška a jeho šaškovanie na svadbe.Zodpovednosť je na jeho hlave.11.sept.bol návrh na výrazné sprísnenie.
Matelkova odpoveď,nebojte sa nevestičky žiadne svadby s 30 luďmi nebudú vybavil som vám 150....nikto si dobrovolne neobmedzí slobodu.
ked bol Matelko na svadbe,boli sme aj my na 3och svadbach, a nikto z tych ludi vyse 300 dokopy nebol chory,a ani nie je chory....takze bachorky typu saskovanie na svadbe si laskavo schovaaaaaaaj
triki ktora krajina pouzila Antigenove plosne testovanie vo svete? vies? len tak schvalne
ked bol Matelko na svadbe,boli sme aj my na 3och svadbach, a nikto z tych ludi vyse 300 dokopy nebol chory,a ani nie je chory....takze bachorky typu saskovanie na svadbe si laskavo schovaaaaaaaj
triki ktora krajina pouzila Antigenove plosne testovanie vo svete? vies? len tak schvalne
canopus tuto dobru radu som raz dostal, tak odovzdavam dalej:
https://www.cas.sk/clanok/1042426/online-o-testovanie-je-obrovsky-zaujem-hlasia-sa-aj-ludia-z-inych-okresov/
Nasiel som zatial ze nie, lebo to nie je vo vynimkach a ze odporucaju radsej objednat si dovoz. Ja vsak preferujem sam si jazdit po jedlo.
--
Btw na bike sa da ist stale, takze mam v plane v tom pokracovat. Snad aspon tych 10k tento rok uz dam aj napriek lockdownom.
-----
https://www.idnes.cz/praha/zpravy/farmarske-trhy-praha-coronavirus-vladni-opatreni-rozestupy-rousky-naplavka.A201024_115049_praha-zpravy_flo
doma nemá mikto príznaky, žena tiež doma cvičí pravidelne, ked je fitko zavreli
Inak sorry za spaming, este toto som sem chcel dat:
Minister vnutra Mikulec: "Budeme kontrolovat dodrziavanie nariadeni, ale nebudeme kontrolovat pohyb medzi okresmi, ako to bolo na Velku noc."