Že vraj na Tríbči miznú ľudia.
Mne sa zdá že skôr naopak - pribúdajú
Koľko som dnes postretal v lese ľudí - to som ešte nezažil
Kus Tríbečského hrebeňa som si dal - aj hríby boli ?
Trip Dist: 57,96 km
Ride Time: 3:52:55
Avg Speed: 14,77 km/h
Max Speed: 54,44 km/h
Altitude Up: 1 098 m
Temperature: +16°C konečne po dlhom čase na biku - myslím že mám predstavu ako je závislákom bez dávky
Baske - Rovienky - popod Ciernu Horu - Demovec - vlek Zavada a hrebenom domov
doobeda som stihol vidiet z Baskeho inverziu na Povazi, neskor vyliezlo aj slnko - jedna krasa za druhou
na velku noc mi zrusili turistiku vo fatre teraz cyklistiku v tatrach - co uz
u nas sa teda pohyb moc neobmedzil, skor naopak - su aj tam kde doteraz neboli - cesty plne aut, bezpecnejsie bolo v lese, teply vietor a paradny vzduch k tomu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mne sa zdá že skôr naopak - pribúdajú
Koľko som dnes postretal v lese ľudí - to som ešte nezažil
Kus Tríbečského hrebeňa som si dal - aj hríby boli ?
Trip Dist: 57,96 km
Ride Time: 3:52:55
Avg Speed: 14,77 km/h
Max Speed: 54,44 km/h
Altitude Up: 1 098 m
Temperature: +16°C
doobeda som stihol vidiet z Baskeho inverziu na Povazi, neskor vyliezlo aj slnko - jedna krasa za druhou
u nas sa teda pohyb moc neobmedzil, skor naopak - su aj tam kde doteraz neboli - cesty plne aut, bezpecnejsie bolo v lese, teply vietor a paradny vzduch k tomu.