tento krat ste ma tak sokovali (vykuknem z dvora a kukam ze na zastavke halda ludi a vsetci v dresoch a prilbach), ze som si kupil nie len prilbu ale rovno aj dres a spol. Teda dufam, ze najblizsie nezistim, ze som predsa len mal kupit ine cislo
Bolo fakt suprovo aj ked som siel na traktore inak ked pozeram dobre ze som vtedy zisiel z tej cesty by som nemal taku suprovu foto s panoramou
Pointer a yoqqi fakt super foto
Cavte, odchadzam dnes necakane na sluzobku do Bruselu a pridem asi az v utorok, tak skuste nieco pekne zorganizovat, predbezne uz bol dohodnuty prejst si dubnicak, rozdelenie na dve skupinky, jedna basic a druha s Tomasom klasik a potom stretnutie sa v krcme v Hornej Porube a od tial uz vsetci spolu do Iliavky a do Dubnice. Vybavoval som to o 10:00 pri morovom a 10:20 - 10:30 v Teplej. Ak by sa to tento tyzden neuskutocnilo, tak na ten buduci si tuto trasu prejdem velmi rad.
Cavte, odchadzam dnes necakane na sluzobku do Bruselu a pridem asi az v utorok, tak skuste nieco pekne zorganizovat, predbezne uz bol dohodnuty prejst si dubnicak, rozdelenie na dve skupinky, jedna basic a druha s Tomasom klasik a potom stretnutie sa v krcme v Hornej Porube a od tial uz vsetci spolu do Iliavky a do Dubnice. Vybavoval som to o 10:00 pri morovom a 10:20 - 10:30 v Teplej. Ak by sa to tento tyzden neuskutocnilo, tak na ten buduci si tuto trasu prejdem velmi rad.
to by som si aj ja rad presiel, ale este neviem, ci basic alebo klasic
asi pojdem s tebou az o tyzden neskor , nakolko prcham na vychod...
no caute chalani, uz som v Belgicku a dokonca tu maju aj net no tu sa bajkeri maju, o takych cyklotrasach, ako maju tu sa nam na Slovensku moze iba snivat, ale na com tu jazdia, no docela nic moc, ziadny bajk komplet na xtrku ako podla mojho gusta
Bike sa zial uz nezmestil do auta, no aj by sa mozno zmestil, ale ja by som musel soferovat zo strechy alebo nechat batozinu doma Ako tak pozeram, tak este som tu nevidel (ked nepocitam stare babky) jedineho bajkera bez prilby, bud to tu maju taky zakon alebo su Belgicania naozaj uvedomeli ludia.
ako tak pozeram a citam maily a sms, tak ten zajtrajsok odriekli vsetci, ktorych som volal, dufam ze nie koli mne ze som v prdelovie takze to odkladame na buduci vikend damy a pani, este potom napisem podrobne instrukcie, budem mat nove kolesa, tak to chce riadne otestovat
enrico: ja teda urcite nie preto ale s inych vaznych dovodov. s piatka na sobotu vid podpis a keby nebolo spoluziaka co ma odniesol domov no neviem neviem. rano som myslel ze je moj koniec to bol brutus, uz nikdy viac.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to som ja jano z turnej.
tento krat ste ma tak sokovali (vykuknem z dvora a kukam ze na zastavke halda ludi a vsetci v dresoch a prilbach), ze som si kupil nie len prilbu ale rovno aj dres a spol. Teda dufam, ze najblizsie nezistim, ze som predsa len mal kupit ine cislo
bajkovaniu zdar!
Hehe, klub anonymných alkoholikov si nájde vždy dobrý dôvod na ramadán
To JMI: Hurá, gratulujem k strate bikerského panictva
Pointer a yoqqi fakt super foto
to by som si aj ja rad presiel, ale este neviem, ci basic alebo klasic
asi pojdem s tebou az o tyzden neskor
dakujem za radu, permanentne PUK-PUK uz prestalo
ako tak pozeram a citam maily a sms, tak ten zajtrajsok odriekli vsetci, ktorych som volal, dufam ze nie koli mne ze som v prdelovie