V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
A to rozhodené poradie? Nešli by radiť automaticky podľa času nasnímania?
Ešte pre jednoznačnosť : aktívne mám rovno nad tlačítkom "emailom" vďaka čomu priebežne klikám ma emailom a prihlasujem/ odhlasujem si notifikácie
scarinko
je to nova ficura, ale ak ju nechces, daju sa tie notifikacie v nastaveniach vypnut
Vymysleli ho Greci este za davnych cias a koncom 18. storocia ho prevzali Anglani, povodne slovo "kydos" spotvorili na "kudos"
Napr.
Je to len uvaha. Mozno pridanie tej info len zneprehladni notifikaciu..
Ale odkedy sa zaviedli, v Opere mi rozhasilo vzhľad stránky. Z hornej lišty zmizlo menu ako Shop, Magazín, Fórum, Bazár etc. A keď kliknem na notifikácie (vlajka), tak sa nespustí roletové menu, alebo ako to nazvať, ale notifikácie sa zobrazia ako nová stránka. Podobne sa to správa vlastne všade. Celé zle. Ale v Chrome to funguje normálne. Tak neviem, či je chyba v Opere alebo vo mne a niečo som poprepínal. Ale v nastaveniach som nič nenašiel.