Daj mi akúkoľvek značku akú len poznáš a nájdem ti foto rovnako zdemolovaných bikov
ON-ONE mozes si vybrat lubovolny mtb model. Ale medzi ocleou a Ti by som ani nehladal, skus stary scandium aluminium sacandal. Tam mas asi najvecsiu sancu.
Za 20 rokov co pouzivam tieto spojky je to prva co praskla. A nesuhlasim s tym, ze su jednorazove. ANI RAZ ma ziadna spojka nesklamala, aj ked bola 10x rozpojena. Asi tolko k tomu. 🚴♂️
Otazka je ako dlho pouzivas a rozpajas verzie pre 11sp a viac.
Ja tiez so spojkami nemam dlhodobo ziadny problem, ale nad 9sp som sa este nedostal
Do 9sp boli urcite na opakovane pouzitie, vyssie neviem.
12sp ma v popise toto: According to the manufacturer, SRAM chain locks are only intended for single use!
https://www.roadbikerider.com/q-a-can-a-sram-powerlock-chain-link-be-reused/ “Our 10- and 11-speed PowerLocks are one-time use only, because as they are removed, there’s enough deformation at the interface where the pin clicks into the plate that a second install will not be as secure. The potential failure mode is the PowerLock opening on its own when the chain goes slack. You can hear and feel that on initial install, the PowerLock installs with a loud click, and requires a tool to re-open. But on subsequent installations, it installs silently and with no effort, and can be re-opened by hand.”
shimanacku aj sramacku spojku na 12s som kazdu otvaral snad aj cez 20x, a stale ich bolo treba otvarat a zatvarat kliestami, rukou to nejde rozpojit ani nahodou. single use su skor preto, lebo $$$
Musim ti protirecit, pouzivam rychlospojky aby som mohol retaz flexibilne rozpojit v pripade potreby. Keby som realne rychlospojku menil pri kazdej manipulacii, asi by sa mi to dost fatalne predrazilo ...
Caution:
The arrow on the PowerLock must point
in the direction of chain travel. The PowerLock is for one-time use only! Always use
a new PowerLock when fitting a new chain.
Once the PowerLock is installed it can
only be removed by means of a chain tool.
Kupte si conex link ak to chcete stale rozoberat, ja to tak mam na cestnych bikoch kde voskujem retaz horucim voskom. copyrightexternal-content.duckduckgo.com external-content.duckduckgo.com
Musim ti protirecit, pouzivam rychlospojky aby som mohol retaz flexibilne rozpojit v pripade potreby. Keby som realne rychlospojku menil pri kazdej manipulacii, asi by sa mi to dost fatalne predrazilo ...
Samozrejme to je pravda. Ja rozpajam jednu a tu istú reťaz medzi vymenami tak max. 2 krát. Takže to myslím v tomto zmysle. Počet rozpojení je u každého individuálny. Ako bolo spomenuté vyššie aj 20 krát. Len rozmýšľam prečo je nutné reťaz rozpojit tolko krát.
z pohladu vyrobcu rychlospojky je viac nez logicke to napisat do navodu na pouzitie. Kolko % uzivatelov ju rozpoji nejakym nastrojom-spravne ? Komu sa to podari nahodne rukou, silou snurkou etc. tzn. mozne poskodenie pri kruteni, alebo podobne. A to si uz vyrobca urcite nevezme na zodpovednost. Samozrejme pri rozpojeni viem, ako k nemu doslo, skontrolujem spojku, nic jej nie je, ide nazad, mam pochybnosti, ide nova...
Len rozmýšľam prečo je nutné reťaz rozpojit tolko krát.
Myslim, ze retaz sa podstatne lepsie da vycistit mimo bicykla, tak mozno zato. Ja to robim iba parkrat do roka, inak pouzijem pracku na retaz priamo na biku a to vo vacsine pripadov staci, ale niekto mozno cisti stale mimo bicykla, tak retaz castejsie rozpaja a spaja...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
[joke]mu nepomohol ani horizontalne ulozeny tlmic
ON-ONE mozes si vybrat lubovolny mtb model. Ale medzi ocleou a Ti by som ani nehladal, skus stary scandium aluminium sacandal. Tam mas asi najvecsiu sancu.
No to bude ten dovod preco su tie spojky jednorazove, alias nesmu sa otvarat a znova zatvarat. Aby to nedopadlo hentak.
Ja tiez so spojkami nemam dlhodobo ziadny problem, ale nad 9sp som sa este nedostal
Do 9sp boli urcite na opakovane pouzitie, vyssie neviem.
12sp ma v popise toto:
According to the manufacturer, SRAM chain locks are only intended for single use!
https://www.roadbikerider.com/q-a-can-a-sram-powerlock-chain-link-be-reused/
“Our 10- and 11-speed PowerLocks are one-time use only, because as they are removed, there’s enough deformation at the interface where the pin clicks into the plate that a second install will not be as secure. The potential failure mode is the PowerLock opening on its own when the chain goes slack. You can hear and feel that on initial install, the PowerLock installs with a loud click, and requires a tool to re-open. But on subsequent installations, it installs silently and with no effort, and can be re-opened by hand.”
The arrow on the PowerLock must point
in the direction of chain travel. The PowerLock is for one-time use only! Always use
a new PowerLock when fitting a new chain.
Once the PowerLock is installed it can
only be removed by means of a chain tool.
pripadne:
Samozrejme to je pravda. Ja rozpajam jednu a tu istú reťaz medzi vymenami tak max. 2 krát. Takže to myslím v tomto zmysle. Počet rozpojení je u každého individuálny. Ako bolo spomenuté vyššie aj 20 krát. Len rozmýšľam prečo je nutné reťaz rozpojit tolko krát.
Napr. ked tocis 4-5 retazi po cca. 300km.
Myslim, ze retaz sa podstatne lepsie da vycistit mimo bicykla, tak mozno zato. Ja to robim iba parkrat do roka, inak pouzijem pracku na retaz priamo na biku a to vo vacsine pripadov staci, ale niekto mozno cisti stale mimo bicykla, tak retaz castejsie rozpaja a spaja...