To ste nikto nikde neboli tuto nedelu ci co ? Eno tu nie je tak nema kto zorganizovat... vsetci chlastaju, kua to je robota
My sme boli aspon na Inovci a peknu trasu sme urobili. Ked sme boli na chate tak zaprsalo a pekne nam kamene vyumyvalo tak aj v zjazde to stalo za to Jedna roztrhnuta retaz inac nic
No ja som bol s kamarátom na Inovci a leják nas chitil akurát keď sme išli z5 ponad mnichovu lehotu ale inak fasa len ten bike teraz plače
na Inovec sa niekedy vybehne individuálne aj v strede týždňa, je to taká vďačná trasa s príjemným profilom aj pre menej zdatných, väčšinou sa stretávame pri Perle alebo na námestí pri moraku
Minule som tam šiel sám lebo už som nevedel kde sa mám ísť voziť, ale šiel som zo strany Jastrabia. A keď som bol hore som videl prichádzať kopu bikerov ale zo strany svahu tak som nevedel odkiaľ idú.Hovoríš že každú nedeľu sa chodí?
No chodievame hore väčšinou od stankoviec a dole po červenej ale nechodieva sa každú nedelu, je pravdou že každú nedelu sa niekam ide ale inovec to vždy nieje, sú tam aj iné výjazdy ale časť z nich ide aj cez inovec a ďalej po hrebeni.
Mno pohybujem sa v lokalite Tn , Juh, trápim modrý Kinetic tuším model 2004 kupovaný ale v 2006, v podstate zatial pôvodná výbava až na plášte , riaditka , a predstavec.Spravím dnes foto a hodím do profilu.
ja v sobotu makam na stavbe, prerabam barak, takze budem betonovat schody. Neviem ako ostatni... ale inac chodievame v nedelu, ostatni maju mozno cas aj v sobotu, ved snad niekto este napise...
ja som isiel dubnicak pred par rokmi, ale zevraj teraz uz sa jazdi nejako opacne, my sme sli vtedy z Kolacina hore doprava takou serpetinou a tahali sme sa po pravej strane hrebena dozadu. Potom bol tusim zjazd kusok llesom alebo po luke dole k ceste asi do iliavky alebo dolnej poruby ???? potom sa to dako slapalo hore cez kopec dole do hornej poruby a stadial zasa do takeho stupaku po lucke do lesa a z vrchu uz po cestach naspat do Koalcina s tym ze tam bola na lesnej asfaltke za pravotocivou zakrutou rampa!!! a do Kolacina sa zasa schadzalo tou istou serpentinou a bola tam jedna pravotociva hadam 90st zakruta kde bol aj varovcik, kto neubrzdil letel rovno...
Neviem ci som tatar alebo taky hladny pred obedom ale na webe Dubnicaku dako nemozem najst normalnu mapku. Je tam len GPSmapa *.plt a vyskovy profil.
Kolačín - Kamenné vráta - zjazd do Omšenia - výšlap na Baske - horedole po hrebeni na Homôlku - zjazd do Dolnej Poruby - kopce medzi Dolnou a Hornou Porubou - Horná Poruba - Iliavka - lesom naspať až do Kolačína.
Táto trasa sa jazdí už niekoľko rokov po sebe. Basic je menší o Baske, Hard je natiahnutý pri Tepliciach o serpentíny a ešte pri Iliavke.
v sobotu vacsinou nikto nemoze, dost ludi je v robote a tak... ja idem v nedelu prejst si malu trať, ak sa chce niekto pridať, tak o desiatej pri morovom stlpe a ostatne casy stretnutia upresním v priebehu tyzdna
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no radsej uz nie uz stacilo, dufam ze si ma nevidel v piatok v meste, ja dufam ze nikto koho poznam ma nevidel
My sme boli aspon na Inovci a peknu trasu sme urobili. Ked sme boli na chate tak zaprsalo a pekne nam kamene vyumyvalo
FOTO - Inovec, pekna trasa, dobre zjazdy
na Inovec sa niekedy vybehne individuálne aj v strede týždňa, je to taká vďačná trasa s príjemným profilom aj pre menej zdatných, väčšinou sa stretávame pri Perle alebo na námestí pri moraku
Neviem ci som tatar alebo taky hladny pred obedom ale na webe Dubnicaku dako nemozem najst normalnu mapku. Je tam len GPS mapa *.plt a vyskovy profil.
Kolačín - Kamenné vráta - zjazd do Omšenia - výšlap na Baske - horedole po hrebeni na Homôlku - zjazd do Dolnej Poruby - kopce medzi Dolnou a Hornou Porubou - Horná Poruba - Iliavka - lesom naspať až do Kolačína.
Táto trasa sa jazdí už niekoľko rokov po sebe. Basic je menší o Baske, Hard je natiahnutý pri Tepliciach o serpentíny a ešte pri Iliavke.
Mapa: http://www.maraton.sk/mapa07.pdf
3D Mapa: http://www.maraton.sk/JPG/2007mapa3d.jpg
v sobotu vacsinou nikto nemoze, dost ludi je v robote a tak... ja idem v nedelu prejst si malu trať, ak sa chce niekto pridať, tak o desiatej pri morovom stlpe a ostatne casy stretnutia upresním v priebehu tyzdna