chcel by som si kupit niake GPS na bike ktore meria nadmorsku vysku, zaznamenava trasu, a aby sa udaje dali natiahnut do pc, atd... Asi nieco od garminu ale ak su aj ine na bike tak na znacke nezalezi. cenovy limit asi 6000sk.
Nuž, do 6.000 Sk nezoženieš takmer nič. Na druhej strane ak by si chcel GPS naozaj iba na to, čo si napísal (meria nadmorsku vysku, zaznamenava trasu, a aby sa udaje dali natiahnut do pc), potom je v danej cenovej relácii dobrou voľbou napríklad Garmin Geko 201 (cca 5.000 korún + držiak na bicykel + kábel). Je to síce starý prístroj, ale v kategórii nemapových GPS je stále dobrý. Ak odhliadneme od absencie mapy, tak jeho jedinými nevýhodami sú starší chip a teda občasné výpadky príjmu (nie je to nič tragické, jazdil som s ním štyri roky a nijako zásadne ma to nenasieralo) a trochu nižšia výdrž bateriek (dve AAA za deň). Inak je to milý prístroj - malý, odolný, jednoduchý, stále ho používame.
Ale osobne si myslím, že treba ísť vyššie s limitom, za nejakých 8.000 (+ držiak) už kúpiš Garmin Legend HCx - lepší chip, mapa, dlhá výdrž na baterky a stále prijateľné rozmery na bike...
nasiel som ten garmin foretrex 101 velkost je vraj ako dvoje hodinky. a stoji asi 5000sk. cital som ze ma rovnake funkcie ako ten Geko 201
Zrejme myslíš Foretrex 201 (keďže 101 je ešte lacnejší, ale nemá prepojenie s počítačom). Nemám s ním skúsenosti, ale podľa mňa tiež spĺňa tvoje základné požiadavky, rozdiel medzi ním a Geko 201 je zdá sa fakt iba vo veľkosti a tak si treba pozrieť, či ten displej nie je už príliš malý.
Ale nedá mi: skús porozmýšľať o zvýšení toho limitu, lebo keď si kúpiš takúto jednoduchú vec, tak o chvíľu si budeš trieskať hlavu, prečo si si s miernym priplatením nekúpil niečo lepšie
Zrejme myslíš Foretrex 201 (keďže 101 je ešte lacnejší, ale nemá prepojenie s počítačom). Nemám s ním skúsenosti, ale podľa mňa tiež spĺňa tvoje základné požiadavky, rozdiel medzi ním a Geko 201 je zdá sa fakt iba vo veľkosti a tak si treba pozrieť, či ten displej nie je už príliš malý.
Ale nedá mi: skús porozmýšľať o zvýšení toho limitu, lebo keď si kúpiš takúto jednoduchú vec, tak o chvíľu si budeš trieskať hlavu, prečo si si s miernym priplatením nekúpil niečo lepšie
forerunner 101 nema prepojenie s pc ale ten foretrex ma prepojenie s pc. lenze napr. k tomu geko treba dokupit drziak na bike asi 1000sk. este porozmyslam nad tym foretrexom a este tym garminom edge 205. uvidim kolko penazi mi zostane lebo cez tyzden idem kupovat niake veci na bike
takze nasiel som garmin nuvi 250 so stojanom na bike stoji niakych 5300sk je to mapova navigacia a ak s nim mate niake skusenosti napiste ci je to dobry pristroj
Ak ho chces na bike, tak radsej zabudni. Hladaj otrasom a pocasiu odolne pristroje a nie tento automobilovy televizor.
ja neviem lebo toto som nasiel v n*y e**k**o***e(nechcem robit reklamu) copyrightimg134.imageshack.us img134.imageshack.us potom neviem preco k tomu davaju drziak na bike ked to nevidrzi
potom neviem preco k tomu davaju drziak na bike ked to nevidrzi
Aby si to kúpili práve takí, ako Ty ... samozrejme, je to hlúposť kupovať. Na bike potrebuješ niečo odolné voči otrasom vode a prachu. Hento je mašinka do kabíny auta. Na bike potrebuješ "outdoor" modely, nie "car" modely.
Aby si to kúpili práve takí, ako Ty ... samozrejme, je to hlúposť kupovať. Na bike potrebuješ niečo odolné voči otrasom vode a prachu. Hento je mašinka do kabíny auta. Na bike potrebuješ "outdoor" modely, nie "car" modely.
o.k. ved aj toto forum je na to aby ste takym ako ja poradili tak kupim niaky ten outdoor garmin
a neviete kde sa da kupit ten garmin vo Zvolene lebo zajtra idem kupit SPDcka atd....a pozeral som na garmin strankach ze v tom nemenovanome elektrodome ale tam som pozeral ze to nemaju. a posledna moznost je objednat to cez net
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?p ... =gps#18489
dakujem nenasiel som tu temu
Ale osobne si myslím, že treba ísť vyššie s limitom, za nejakých 8.000 (+ držiak) už kúpiš Garmin Legend HCx - lepší chip, mapa, dlhá výdrž na baterky a stále prijateľné rozmery na bike...
Aby si to kúpili práve takí, ako Ty
Aby si to kúpili práve takí, ako Ty
http://www.asus.com/products.aspx?model ... &l3=0&l4=0
tu ho máš za 6751Sk
http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/4 ... asus-r300/