winter78 Stotoznujem sa s tym a suhlasim na 110%!
Normalne sa mi nechce v pondelok vratit medzi tu bandu chytrolinov, odbornikov a spochybnovacov a opat to cele dni (letmo) pocuvat...
Nemate niekto pre mna robotu?
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Vlastoch na tom papieri je tvoj osobny udaj o tvojom zdravotnom stave ktory chrani GDPR
Tak isto ako sa ta na pohovore nemozu pytat na to ci si tehotny, ci fajcis atd. Ak by to neplatilo tak si od teba moze kludne pytat hocikto aj rodne cislo
Zaujimave ze kym neprisla EU s GDPR tak to nikto neriesil. Zrazu ludom vadi ze niekto o nich vie ako sa volaju alebo ze su negativny na Covid...ako sa hovori kazdemu to iebe inac.
Toto cele divadlo od hejterov mi pride ze ti ludia nevedia nijako na seba uputat pozornost tak sa takto verejne strapnuju.
Vlastoch na tom papieri je tvoj osobny udaj o tvojom zdravotnom stave ktory chrani GDPR
Tak isto ako sa ta na pohovore nemozu pytat na to ci si tehotny, ci fajcis atd. Ak by to neplatilo tak si od teba moze kludne pytat hocikto aj rodne cislo
ja viem co je na tom papieri ... a opakujem, nahliadnutie nie je zhromazdovanie, spracovavanie ani uchovavanie osobnych udajov
a nemiesaj jablka s hruskami, ci fajcis alebo ci si tehotny sa ta nemozu pytat nie kvoli gdpr, ale kvoli zakazu diskriminacie
btw: a co potom potvrdenia o povinnom ockovani pri vstupe do nejakej krajiny a pod.
Šak to asi taký istý údaj o tvojom zdravotnom stave ako výsledok nejakého skríningového testu....ktorý navyše ukazuješ samozrejme negatívny, lebo pri pozitívnom zostávaš doma a nič nikomu nemusíš ukazovať...
Ozaj, ked uz ta negativita, sa mi zda, ze som postrehol, ze sice tieto testy maju pomerne slabu schopnost identifikovat nakazeneho, ale zas ze su prakticky 100% v tom, ze nedaju falosnu pozitivitu, teda ak niekoho oznacia, ze je pozitivny (teda moze roznasat), tak je skoro 100% istota, ze naozaj je. Je to tak, ci nie ? Lebo dost problem je v tom, ze vela ludi, co to moze roznasat, im nic nie je. Ale to tiez neviem, ci to tak je, nezda sa mi to. Mali by mat aspon zvysenu teplotu, ako reakciu na mnozenie virusa.
Hack3r: EU GDPR je prisernost. Strasna prisernost. Aby mohli dodrbavat.
scarinko: presne, dava sa potvrdenie, ze si sposobily, ale nehovori sa o nom nic o zdravotnom stave. To je z hladiska pravneho dost vyznamny rozdiel, ktory si vela ludi asi neuvedomuje, pretoze nesposobily viest vozidlo znamena velmi vela moznosti, co sa tyka zdravotneho stavu. Ale pravo .. eh, co to je. Inak ano, nie GDPR sa v tomto kontexte riesi.
Inak pozor, je momentalne co sa tyka prava, velky rozdiel byt pozitivny a nemat test vobec. Lebo v pripade pozitivity ma clovek narok na platenu PN, v pripade, ze nema test, nema narok vobec! /neviem teraz, ci to bola len pravna analyza, alebo konecny stav/ Co je inak tiez diskriminacia a obchadzanie ustaveneho prava o rovnosti , pretoze pokial jednym zakonom postavia tych, co test nemaju na urovne pozitivne testovanych, tak rovnake prava nemaju a su odpad. A to je je porusenie prava na rovne zaobchadzanie z hladiska prava, zadefinovane priamo v ustave.
Na vodicak sa dava potvrdenie ze si sposobily viest motorove vozidlo.
Zo zdravotného hľadiska.
To je podľa mňa informácia, že nemáš ani jednu z MNOHÝCH chorôb, ktoré ťa robia nespôsobilým viesť motorové vozidlo.
To je predsa oveľa viac informácií, ako covid potvrdenie, že nemáš len JEDNU chorobu.
scarinko to si nemal dovoliť aby o tebe uniklo toľko informácií. Nebuď ovca.
Heterocertifikat je doma.
Po 20:00 to na viacerych miestach podla webu v TT islo priebezne. Vybral som si take, kde pisali aj 0 cakajucich a boli tam 3 odberne miesta. Naozaj bez cakania. Cele vybavene do 20minut. Spravanie a pristup personalu
scarinko lebo ludia si uzivaju zivot a nepotrebuju riesit p1cov1ny. O tebe vie Google a kopa inych firiem viac ako si predstavis.
Niekedy mam pocit ze ty zijes iba tu a nemas ten realny zivot...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Normalne sa mi nechce v pondelok vratit medzi tu bandu chytrolinov, odbornikov a spochybnovacov a opat to cele dni (letmo) pocuvat...
Nemate niekto pre mna robotu?
Ty vidis na tom papieri niekde razitko doktora?
Akosi som sa stratil. O čom hovoríš?
Toto cele divadlo od hejterov mi pride ze ti ludia nevedia nijako na seba uputat pozornost tak sa takto verejne strapnuju.
ja viem co je na tom papieri ... a opakujem, nahliadnutie nie je zhromazdovanie, spracovavanie ani uchovavanie osobnych udajov
a nemiesaj jablka s hruskami, ci fajcis alebo ci si tehotny sa ta nemozu pytat nie kvoli gdpr, ale kvoli zakazu diskriminacie
btw: a co potom potvrdenia o povinnom ockovani pri vstupe do nejakej krajiny a pod.
"kde asi udelali soudruzi z ndr chybu?"
Hack3r: EU GDPR je prisernost. Strasna prisernost. Aby mohli dodrbavat.
scarinko: presne, dava sa potvrdenie, ze si sposobily, ale nehovori sa o nom nic o zdravotnom stave. To je z hladiska pravneho dost vyznamny rozdiel, ktory si vela ludi asi neuvedomuje, pretoze nesposobily viest vozidlo znamena velmi vela moznosti, co sa tyka zdravotneho stavu. Ale pravo .. eh, co to je. Inak ano, nie GDPR sa v tomto kontexte riesi.
Inak pozor, je momentalne co sa tyka prava, velky rozdiel byt pozitivny a nemat test vobec. Lebo v pripade pozitivity ma clovek narok na platenu PN, v pripade, ze nema test, nema narok vobec! /neviem teraz, ci to bola len pravna analyza, alebo konecny stav/ Co je inak tiez diskriminacia a obchadzanie ustaveneho prava o rovnosti , pretoze pokial jednym zakonom postavia tych, co test nemaju na urovne pozitivne testovanych, tak rovnake prava nemaju a su odpad. A to je je porusenie prava na rovne zaobchadzanie z hladiska prava, zadefinovane priamo v ustave.
Zo zdravotného hľadiska.
To je podľa mňa informácia, že nemáš ani jednu z MNOHÝCH chorôb, ktoré ťa robia nespôsobilým viesť motorové vozidlo.
To je predsa oveľa viac informácií, ako covid potvrdenie, že nemáš len JEDNU chorobu.
scarinko to si nemal dovoliť aby o tebe uniklo toľko informácií. Nebuď ovca.
Po 20:00 to na viacerych miestach podla webu v TT islo priebezne. Vybral som si take, kde pisali aj 0 cakajucich a boli tam 3 odberne miesta. Naozaj bez cakania. Cele vybavene do 20minut. Spravanie a pristup personalu
Niekedy mam pocit ze ty zijes iba tu a nemas ten realny zivot...