lto lockdowny resp. karanteny uz zacali po celom svete a aj v hodne vyspelych krajinach, chces povedat ze vsade tam maju Matovica?...no nemaju, ale riesia Covis sracky najlepsie ako vedia. Ti co neriesia padnu alebo uz padli na hubu
No ved si to logicky predstav, vyjde niekomu pozitivny test, daju do obalky a podaju, on si to zoberie a nepozrie, ide prec. Do obchodu, na pumpu, do servisu a pritom ma sediet doma.
A bolo niekde napisane ze sa do tej obalky musis pozriet hned? Neviem ci to kazdemu vraveli ze je pozitivny ak bol.
Prve miesto nam. slobody zalepena obalka. Potom BSK pri strkovci tam mi dala tetuska certifikat polozeny na otvorenej obalke vypisanou stranou hore a na nom obciansky.
No ved si to logicky predstav, vyjde niekomu pozitivny test, daju do obalky a podaju, on si to zoberie a nepozrie, ide prec. Do obchodu, na pumpu, do servisu a pritom ma sediet doma.
Tak toto si viem predstaviť. Ak ide niekto na test. On si výsledok zoberie a nepozrie, tak to môžeš byť jedine ty. Nik iný.
Do toho sa obúvať nebudú, pretože ľudí s riadne vykonaným testom a certifikátom bez pečiatky a prípadne aj bez podpisu je veľa. Ten stres sa odráža aj na administratíve, dnes syn a žena z jedného odberného miesta v Ružinove mali certifikáty rozdielne, jeden s pečiatkou a jeden bez. Podpisy chýbali na oboch. Dôležité je, že si negatívny.
Nech ten certifikat pozeram 10x, nikde tam neviem objavit skutočnosť, že sa tam píše o pečiatke, alebo o podpisoch.
tak ono tou zalepenou obalkou sa myslelo to, aby tam na mieste vnutri nemuseli pozitivovi vysvetlovat co ma robit ... aby pre ostatných pozorovatelov nebol rozdiel medzi postupom vydavania potvrdenia pozitivovi a negativovi ... aby tam na mieste nezacal pozitiv robit bordel ze test je nespravny ...
preto zalepena obalka, odchod von, a az vonku na ulici si mal kazdy otvorit a pozriet vysledok s poucenim o dalsom postupe
Nemusíš si ani prečítať výsledok testu a lahko zistíš či si negatívny alebo pozitívny. V pondelok sa pojdeš poprechádzať po meste. Ked ta skontroluje policajt a nedostaneš pokutu tak si negatívny.
Vzorová štruktúra kompletne vyplneného certifikátu s negat výsledkom by mala byť takáto :
Potvrdenie o absolvovaní certifikovaného antigénového testu / Confirmation Of Passing A Certified Antigen Test / SD BIOSENSOR STANDARD COVID-19 Ag REF No. Q-NCOV-01G / LOT No. QCO30200261 (nasleduje meno, priezvisko, rodné číslo, číslo zdravotnej poisťovne, adresa, moje telefónne číslo) / Výsledok testu / test result: B: negatívny / negative (dátum testovania, testoval – pečiatka, podpis)
to je problem ze vy nechapete scarinka. Snazi sa iba ukazat ako funguje kvantova mechanika v beznom zivote a vy nerozumiete ze on nemoze tusit ci je ta macka mrtva alebo ziva, a ani to nikdy nezisti, ostava iba pravdepodobnost, a ta je pri Ag testoch mizerna
Vzorová štruktúra kompletne vyplneného certifikátu s negat výsledkom by mala byť takáto :
Potvrdenie o absolvovaní certifikovaného antigénového testu / Confirmation Of Passing A Certified Antigen Test / SD BIOSENSOR STANDARD COVID-19 Ag REF No. Q-NCOV-01G / LOT No. QCO30200261 (nasleduje meno, priezvisko, rodné číslo, číslo zdravotnej poisťovne, adresa, moje telefónne číslo) / Výsledok testu / test result: B: negatívny / negative (dátum testovania, testoval – pečiatka, podpis)
By malo. Nechci vidiet, čo mi poslali 7.10.po PCR s pozitivnym nalezom. Takže ano, suhlasim. Ale na tom certifikate nie je kolonka-podpis (to je aj tak nič). Lebo ak podpis, potom musí byť databaza podpisov členov všetkych tymov testovania a muselo by byť uvedene aj čitatelne meno. A samozrejme pečiatka. No nie je, nikto nema pravo požadovať nejaky prvok, ktory tam nie je uvedeny.
Hovorili, že pozit je medzi 1 a 2 percentami, bližšie k 1. Ako si prišiel na tých 12000 z 1.4 milióna?😜
To je cisty tip. Matika mi nikdy nesla Ale je predpoklad, ze prvi sa ponahlali ludia, ktori maju nejake podozrenie, ze boli v kontakte s nakazenym, alebo maju priznaky, ktore mozu byt sposobene covid-19. Zajtra bude uplne mizive % pozitivnych. To je v podstate asi aj dnes, lebo povedzme si na rovinu 1% aj 2% to je nic. A to sa neberie do uvahy odchylka presnosti testu a jeho vyhodnotenia,ktora je viac menej diskutabilna.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak chceš predísť nedorozumeniu ohľadne nekompletného certifikátu napríklad, je dobré obálku na mieste otvoriť a prípadne požadovať podpis a pečiatku.
Prve miesto nam. slobody zalepena obalka. Potom BSK pri strkovci tam mi dala tetuska certifikat polozeny na otvorenej obalke vypisanou stranou hore a na nom obciansky.
Tak toto si viem predstaviť. Ak ide niekto na test. On si výsledok zoberie a nepozrie, tak to môžeš byť jedine ty. Nik iný.
Do toho sa obúvať nebudú, pretože ľudí s riadne vykonaným testom a certifikátom bez pečiatky a prípadne aj bez podpisu je veľa. Ten stres sa odráža aj na administratíve, dnes syn a žena z jedného odberného miesta v Ružinove mali certifikáty rozdielne, jeden s pečiatkou a jeden bez. Podpisy chýbali na oboch. Dôležité je, že si negatívny.
Nech ten certifikat pozeram 10x, nikde tam neviem objavit skutočnosť, že sa tam píše o pečiatke, alebo o podpisoch.
preto zalepena obalka, odchod von, a az vonku na ulici si mal kazdy otvorit a pozriet vysledok s poucenim o dalsom postupe
To, ze ten papier nema nalezitosti uradneho dokumentu (rozhodnutia) svedci o absolutnej nekompetentnosti celeho aparatu.
To musíš mať explicitne napísané?
To, ze ten papier nema nalezitosti uradneho dokumentu (rozhodnutia) svedci o absolutnej nekompetentnosti celeho aparatu.
Hovorili, že pozit je medzi 1 a 2 percentami, bližšie k 1. Ako si prišiel na tých 12000 z 1.4 milióna?😜
https://m.youtube.com/watch?v=NYJ2w82WifU
To musíš mať explicitne napísané?
By malo. Nechci vidiet, čo mi poslali 7.10.po PCR s pozitivnym nalezom. Takže ano, suhlasim. Ale na tom certifikate nie je kolonka-podpis (to je aj tak nič). Lebo ak podpis, potom musí byť databaza podpisov členov všetkych tymov testovania a muselo by byť uvedene aj čitatelne meno. A samozrejme pečiatka. No nie je, nikto nema pravo požadovať nejaky prvok, ktory tam nie je uvedeny.
To je cisty tip. Matika mi nikdy nesla