ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
odkial vies ze to nebol niekto obuty v 2.1" semislikoch so 100mm zdvihmi a vyholenymi nohami?
Ano, bolo to debilne miesto a chcelo to nieco urobit. Ale nie takto. Kludne sa mohlo ist nad strom, spomalit to. Ten usek je velmi rychly, do toho neprehladna zakruta. Uzka.
Ten chpdnik je technicky. Treba tam cvicit. O tom to je.
Zajtra plánujeme údržbu časti Cerovky. (vykosenie trčiacich halúz ...) Predpokladáme začiatok od deviatej ráno.
Prosíme o ohľaduplnosť a prispôsobenie jazdy.
Cerovka by mala byť očistená od kriakov od Kačínskej asfaltky po Železnú studienku
Od asfaltky po MS su este dalsie 2 padnute, ale vacsie kusy.
Ďakujeme
bol som včera na cerovke, podklad super, a ešte cítiť trochu smradecek jeleňa, spomínaneho v inej téme
Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
Vsetka zver ti dakuje, ze ani v noci nema pokoj na nakrmenie sa...