chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
vlastoch tak Ron by mal byt papierovo lepsi do tychto podmienok ako Ray, tak som zvedavy
graveler sam som zvedavy na ten rozdiel, zakladne som mal, aj ked uz davnejsie, problem bol trochu s vydrzou
a to mas odkial ? kupoval som Ray lebo som cital na strankach schwalbe ze ray je vhodnejsi do blatistych podmienok ako Ron ... ved ma agresivnejsi a hlbsi vzor, ci ?
a to mas odkial ? kupoval som Ray lebo som cital na strankach schwalbe ze ray je vhodnejsi do blatistych podmienok ako Ron ... ved ma agresivnejsi a hlbsi vzor, ci ?
na ofiko stranke, ked si rozkliknes akykolvek plast, tak tam mas tabulku, kde su vsetky zoradene, Ron by mal mat vzor podobny ako Nobby, akurat je viac XCkovy... ale ako to bude v reale, necham sa prekvapit
Cus, vie mi niekto poradit z vlastnej skusenosti?
Jazdim na E***** Fast Track 2,0.. chcem tam dat rychle XC plaste s najnizsim valivym odporom, E***** vyuzivam najviac na sotoliny a asfalt, les minimalne.. ale nechcem zasa vzor Speed Kingu aby ma nenechali niekde v blate stat, alebo sa vytrepat na mokrom podklade....
uvazujem nad Continental Race King, ale neviem ktoru verziu... RaceSport alebo Protection, podla https://www.bicyclerollingresistance.com/mtb-reviews ma Protection mensi valivy odpor... viete sa niekto podelit so skusenostou?? odporucate 2,2 dopredu aj dozadu? alebo dozadu 2,0 - ale to uz iba verzia Performance co je zasa s vyssim valivym odporom....
ste mi zamiesali zasa karty ... oba vyzeraju dobre...
zihadlo 5 nepotrebujem nejak zvlast aby drzal na hranach... na to mam na druhom biku Minion DHF, len na E***** by to vyzeralo velmi divne ... uzky plast vzadu by mi od Conti ani tak nevadil, len nech to ma nizsi valivy odpor ako 2,2....
jachmel dopredu aj dozadu?.. a myslis ze su rychlejsie ako RaceKing?
Conti zo svojej najnovsej skusenosti minimalne 2,2, lutujem ze som nezobral 2,3. Za seba mozem odporucit a do coho aj na 99% pojdem po zime opat je maxxis aspen. Rozumny objem, na spominane vyuzitie idealny vzor, dobra hmotnost a dostatocny grip. Mal som ho minulu sezonu na oboch kolach, tuto rekon race/rekon a napriek vyssiemu dezenu som necitil vacsiu istotu v zjazdoch a dokonca vo vyjazdoch sa mi zadny r race zdal slabsi. Tie laboratorne merania watov treba brat s rezervou, pokial je to rozdiel par w tak nemas
sancu to spoznat Aj ja tam obcas zabludim, a pokial nema nejaky plast o polovicu vacsi odpor tak to netreba riesit...
dakujem. prevazne traily (lahke aj TBK a pod). Nakoniec som zobral ardent 2.25 dozadu a ardent 2.4 vpredu (ten je na celom SVK nezohnatelny, takze objednany z bikediscount. snad bud.tyzden dorazi aj napriek Igorovym opatreniam).
cabastefan 2.4 uz dosla. vcera som bol pojazdit v ramci moznosti, nieco asfalt, nieco les. subjektivne je lepsi resp. to nove obutie 2.4 vpredu a 2.25 vzadu je lepsie.mam pocit ze na asfalte je to o nieco lahsie/rychlejsie (oproti tomu, co som mal) a po lese aj ked bolo mokro drzalo to fajn. trochu som sa obaval ako bude ta 2.4 na tom 23mm rafiku vyzerat a fungovat, treba sa trochu pohrat s tlakmi, ale je to OK. Neviem porovnat ako pisal Gusto0 ci by bola ta 2.4 na 30mm rafiku lepsia, nemam taky rafik a po otestovani ani dovod ho menit/kupovat.
Maxxis Forekaster 29x2.6 3c exo TR 843gr na 29mm ráfku pekných 62.2mm oproti ikon 29x2.35 3c exo TR +22gr a +2.2mm v šírke a o 2.triedy lepší grip ?. Otázka je čo k nemu dozadu? Nechať ikon, alebo ardent race 29x2.35 3c exo TR čo má 58mm?
Môj Forecater 29x2,35 má 57mm , zihadlo 5 tiež chcem dať do zadu toho rekona ,matt mi písal že ho bude mať koncom roka na sklade , a tie ceny 👎, to aj na auto sú lacnejšie.
Mna teda Rekon nepresvedcil zdaleka. Vraj trailovy plast, ale slaby grip a slabe brzdne vlastnosti. Hmotnost super, ale je k tomu vysoka dan v podobe nizkej funkcnosti. Dobre mozno na zvaznice a netechnicky teren. Jazdil som ho vzadu, ale zhodil som ho, vymenil za Forecaster a to je uplne ina zalezitost
Môj Forecater 29x2,35 má 57mm , zihadlo 5 tiež chcem dať do zadu toho rekona ,matt mi písal že ho bude mať koncom roka na sklade , a tie ceny 👎, to aj na auto sú lacnejšie.
jachmel zihadlo 5 kupil som nakoniec Fast Trak 2,3 dopredu a Renegade 2,1 dozadu... dufam ze to bude dobra kombinacia...
Par merani: Specialized Fast Trak 2,3 - sirka 55,0 mm
Specialized Fast Trak 2,0 - sirka 52,0 mm
Specialized Renegade 2,1 - sirka 51,5 mm
Vie mi niekto odmerat sirku Specialized Ground Control 29x2,3 ?? Mam ho v pivnici a nechce sa mi nahadzovat
jachmel zihadlo 5 kupil som nakoniec Fast Trak 2,3 dopredu a Renegade 2,1 dozadu... dufam ze to bude dobra kombinacia...
Vie mi niekto odmerat sirku Specialized Ground Control 29x2,3 ?? Mam ho v pivnici a nechce sa mi nahadzovat
mohol si aj dozadu 2,3 ale nevadí , po ceste a šotolinkách budeš letieť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
graveler sam som zvedavy na ten rozdiel, zakladne som mal, aj ked uz davnejsie, problem bol trochu s vydrzou
na ofiko stranke, ked si rozkliknes akykolvek plast, tak tam mas tabulku, kde su vsetky zoradene, Ron by mal mat vzor podobny ako Nobby, akurat je viac XCkovy... ale ako to bude v reale, necham sa prekvapit
Jazdim na E***** Fast Track 2,0.. chcem tam dat rychle XC plaste s najnizsim valivym odporom, E***** vyuzivam najviac na sotoliny a asfalt, les minimalne.. ale nechcem zasa vzor Speed Kingu aby ma nenechali niekde v blate stat, alebo sa vytrepat na mokrom podklade....
uvazujem nad Continental Race King, ale neviem ktoru verziu... RaceSport alebo Protection, podla https://www.bicyclerollingresistance.com/mtb-reviews ma Protection mensi valivy odpor... viete sa niekto podelit so skusenostou?? odporucate 2,2 dopredu aj dozadu? alebo dozadu 2,0 - ale to uz iba verzia Performance co je zasa s vyssim valivym odporom....
dik za rady
zihadlo 5 nepotrebujem nejak zvlast aby drzal na hranach... na to mam na druhom biku Minion DHF, len na E***** by to vyzeralo velmi divne
jachmel dopredu aj dozadu?.. a myslis ze su rychlejsie ako RaceKing?
sancu to spoznat
do zadu daj rekon 2,4 bude mať tak 60-62, stredove bloky ma široke bude dobre brzdiť
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/maxxis-rekon-29x2-40-wt-exo-tr-3c-maxx-terra-plast-kevlar.html
KUkam že tie plašte slušne podraželi.....
Aky mas siroky rafik?
mohol si aj dozadu 2,3 ale nevadí , po ceste a šotolinkách budeš letieť