caute vsetci.
vidim, ze v poslednej dobe viaceri bikeri pouzivaju na zaznamenanie svojich vyjazdov endomondo. kedze som lenivy trasu a udaje nahadzovat na trm.sk tiez od minuleho roka pouzivam endomondo.
nebolo by mozno odveci, ak by sa vytvoril nejaky MTBiker team, kde by sme si mohli medzi sebou pozerat jednotlive vyjazdy a porovnavat naslapane kilometre.
nieco podobne ako je napr. toto: http://www.endomondo.com/teams/4686604
pokial je tato tema vytvorena na nevhodnom mieste, prosim presunut. pokial je tato tema zbytocna, poprosim vymazat.
danix64 Sprava by sa Ti mala zobrazit v schranke pod tym zvoncekom. Ono to vyzve k platbe, ale stoji to 0 Eur/30 dni. Akurat po uplynuti 30 dni si treba dat pozor a zrusit premium ucet, lebo si to vezme 5.99 USD/mesiac.
Mne volačo v endomonde zblblo - v profile mi píše, že mám 99km odjazdených (ktoré sú pravdivé) a v challengi 130km.. ako keby tam bol jeden výjazd započítaný dva krát. ,,a pritom nikde ho nevidím.. ,,keď sa odhlásim z výzvy a prihlásim naspäť, tak mi tam hodí 99km ale po istom čase tam zasa naskočí väčšie číslo.. ,,vykašlem sa na to zatiaľ, kým je to v menšom čísle, dúfam, že neskôr tam nebudú väčšie rozdiely, lebo potom to bude pre iných nespravodlivé, keď tam budem mať fiktívne kilometre.
Ahojte, potrebujem poradiť s Endomondo (EM). Z cca 4 monitorovaných výjazdov mi zblblo pri dvoch. Pri prvom výjazde mi z 40 km tripu zaznamenalo len prvých 5 km, včera zas zo 60 km výjazdu mi chýba prvá polovica - pri odpočinku v cca polovici pozerám a EM zas len v pohotovostnom stave...
Neviete čo to môže spôsobovať ?
Normálne zapnem GP, zapnem EM, strčím do zadného vrecka bundy, zapnem hudbu a fičím... 2 výjazdy zaznamenané OK, 2 dodrbané. Tak neviem či mám prejsť na Sport Tracker, alebo ostať pri EM. Za rady ďakujem.
nie, týmto to asi nebude - mám poslednú verziu - 16.3.0.
Kolegovi to vraj tiež robilo ked to pred pár rokmi používal na Iphone - vraj sa mu tiež vypínalo monitorovanie trasy...
Znovu sa neviem prihlasit na stránku, aplikacia funguje normalne.
Na stranku chodim cez FB, teraz po kliknuti na Login cez FB mi vypíše tu hlášku o adblocku alebo niecom podobnom. Aky adblock kua? Neviem o ziadnom. Co mam ako nastavit aby som sa na stránku dostal?
endomondo blblo aj mne, proste jedneho dna zacalo robit take ze za cely vyjazd nezaznamenalo ani meter. predtym mozno 1000 jazd a bez problemov a potom kazda druha bola 0... tak som presiel na stravu a zatial bez problemov
Tiez som s Endomondom skoncil.. Na bike pouzivam Runtastic, kedze ma celkom dobre mapy (sice online, ale data neriesim, skor signal je problem ) a na beh Garmina..
Dnes som si pozrel prehľad workoutov a zistil som, že v rozmedzí cca od polovice júna do polovice júla mám niektoré aktivity zdupľované - sú tam dvakrát a sú mierne odlišné (čas, km...) - akoby systém pri nahrávaní výjazd upravil a pridal ho ešte raz. A samozrejme sú započítané do celkovej štatistiky. Stalo sa to niekomu?
edit: Už mám aj odpoveď zo supportu:
Hi Pet,
Thanks for contacting Endomondo Support.
This issue can occur when you have your Endomondo connected to Tapiriik. Since you are tracking with the Endo app, the app sends the workout to Tapiriik and it sends the data back to Endo.
In order to import your workouts just once, we recommend you to set your Tapiriik account to push the data only in one direction.
You can find more instructions on how to do it from the Tapiriik FAQ's here https://tapiriik.com/faq
áno, aj mne sa to stalo... musel som ťuknúť na edit a potom upgrade výjazdu a potom už neboli zdupľované... ,,len som musel prejsť každý takýto zdupľovaný výjazd..
Ja mam opacne skusenosti. Zacinal som na sport tracket a bola to hruza. Uz rok a pol pouzivam Endomondo a super. Staci si raz za cas fixnut GPS cez test a vsetko bez problemov. Mam tam niekolko stovak vyjazdov ci uz bike beh turistika a nikdy sa nic nezduplovalo. Treba to vsetko poriadne nastavit a slape to na 100%. Bezpochyby najlepsia vec na Endomonde su oznamovacie hlasky pocas vyjazdu. Nepouzivam cyklopocitac iba by som don stale cumel co by ma zbytocne rozptilovalo. Tak mi staci ak kazdy kilometer dostanem hlasovu informaciu o aktualnom aj celkovom
tempe. Ak by som mal skoncit z endomondom tak iba v pripade ze by som si kupil Suunto hodinky asi najlepia vec pre sledovanie aktivit sportovca.
aj vam niekedy endomondo usekne trasu v mape? celkove km sedia ale v mape sa zobrazi len cast trasy. pouzivam ho hlavne na zaznamenanie trasy aby som vedel kadial som siel. existuje spolahlivejsia appka? stravu na wp nedam.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviete čo to môže spôsobovať ?
Normálne zapnem GP, zapnem EM, strčím do zadného vrecka bundy, zapnem hudbu a fičím... 2 výjazdy zaznamenané OK, 2 dodrbané. Tak neviem či mám prejsť na Sport Tracker, alebo ostať pri EM. Za rady ďakujem.
Kolegovi to vraj tiež robilo ked to pred pár rokmi používal na Iphone - vraj sa mu tiež vypínalo monitorovanie trasy...
Na stranku chodim cez FB, teraz po kliknuti na Login cez FB mi vypíše tu hlášku o adblocku alebo niecom podobnom. Aky adblock kua? Neviem o ziadnom. Co mam ako nastavit aby som sa na stránku dostal?
Škoda, Endomondo pekne v slovenčine, ale nefunkčné...
edit: Už mám aj odpoveď zo supportu:
Hi Pet,
Thanks for contacting Endomondo Support.
This issue can occur when you have your Endomondo connected to Tapiriik. Since you are tracking with the Endo app, the app sends the workout to Tapiriik and it sends the data back to Endo.
In order to import your workouts just once, we recommend you to set your Tapiriik account to push the data only in one direction.
You can find more instructions on how to do it from the Tapiriik FAQ's here https://tapiriik.com/faq
If you need any further help, please let us know.
Regards,
Fernanda
tempe. Ak by som mal skoncit z endomondom tak iba v pripade ze by som si kupil Suunto hodinky asi najlepia vec pre sledovanie aktivit sportovca.
https://www.endomondo.com/challenges/32909962