TOTO ma napadlo, ked sme s Jurajom odchadzali vcera z maratonu, ze by bolo fajn opät sa stretnut citas mi myslienky .. bola som zvedava, ci sa niekto ozve
Triki, Triki... Triky robia kuzelnici a nie bikeri.
Minule sa Tadeas vyhrazal, ze pridete, ale nakoniec ste u Turbiho riesili bike pre niekoho z rodiny. A kedze teraz ziadny bike riesit nebudete, tak Turbi aj vy mate teraz moznost prist. A deti namiesto Teba Ivka s radostou postrazi Triki.
Triki, Triki... Triky robia kuzelnici a nie bikeri.
Minule sa Tadeas vyhrazal, ze pridete, ale nakoniec ste u Turbiho riesili bike pre niekoho z rodiny. A kedze teraz ziadny bike riesit nebudete, tak Turbi aj vy mate teraz moznost prist. A deti namiesto Teba Ivka s radostou postrazi Triki.
To bolo pre mojho brata jedineho..neodkladna zalezitost...
Ale museli sme rychlo domov,ved Turbi potvrdi,lebo deti chodia o siedmej spat...
Ako si povedal,triky robia kuzelnici,tak sa musim zas na jedneho zahrat..
Opytaj sa Tadeasa ci pojde,snad ho prehovoris...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chcelo by to opat pivko a vytriast zo seba kopec zazitkov... navrhujem KRISTIAN PUB vo stvrtok 05. juna 2008 19.00
ohlaste sa mi, nech pripadne rezervujem terasu s vyhladom
Ledva s nim clovek dotelefonuje a on hned updatne temu.
tak si predbezne napis aj mna...ale nic neslubujem
to by aj mna zaujimalo....?!?
a asi by nesiel ten cas posunut o hodku skor
http://www.kamnapivo.sk/pivodb/staremesto/950/
mas tam pospis mapu dokonca aj gps suradnice ;-]
Toto je obrazok, podla ktoreho by to mal najst kazdy:
hmm tak dovtedy by si mal prísť pre nevybavené účty ku mne aby si mohol s Rastom vybavovať svoje
To bolo pre mojho brata jedineho..neodkladna zalezitost...
Ale museli sme rychlo domov,ved Turbi potvrdi,lebo deti chodia o siedmej spat...
Ako si povedal,triky robia kuzelnici,tak sa musim zas na jedneho zahrat..
Opytaj sa Tadeasa ci pojde,snad ho prehovoris...