Vakcína sa testuje tak, že zaočkujete půl na půl placebom a vakcínou, vypustíte ich in the wild....
Ze normalne to trva niekolko rokov. Toto je už posledna faza. Lebo vakcina sa može použiť, ak je bezpečná. Nezamieňať tento pojem s účinnosťou.
Teraz firmy operuju s % jedna radosť (92%, 94%...rusku vakcínu neratam, to nech si pichne najväčší do vtáka, teda do toho netopiera, z ktoreho to prešlo), to skadial vytiahli? Z 3 mesačnych testov?
ale choroby ktoré majú smrtnosť niekde úplne inde. No hlavný infektológ Igi sa už vyjadril, že ak sa zaočkuje "len" 60% obyvateľstva, tak to nemá zmysel.
tak to je potom jasne, co nas caka
povinne "dobrovolne" povinne, a kazdy o tom samozrejme dostane certifikat, ktory uz bude platit trvale
Priama smrtnost Covidu je sice nizka, ale schopnost v kratkej dobe vytazit a pretazit zdravotnicke kapacity je vysoka. Nasledne sa na to nabaluju dalsie komplikacie az z toho vznikne slusna lavina co sa tyka ekonomickych a spolocenskych skod. Z mojho pohladu ockovanie neriesi primarne umrtnost na Covid, ale zmensenie tych vedlajsich skod. To ze je vakcina "uvarena" na rychlo je zrejme a radsej by som si pockal, az to za mna otestuju ine kraliky, ale z dovodu casteho cestovania sa tomu asi nevyhnem. Nezostava mi nez verit, ze ti vedci za vakcinou nemaju tituly z nasich skol .
moja laicka predstava je, ze vezmu nejakeho tazko infikovaneho, ktory okašle vsetkych testovanych ... a za 14 dni sa vyhodnoti pocet chorych a priebeh v kazdej skupine
ja si zasa predstavujem, že tak nejako to robili Josef Mengele, Shirō Ishii a im podobní
ja so zase neviem predstavit vypovednu hodnotu testu ucinnosti vakciny na testeroch nevystavenych nakaze ...
A co asi tak maju ti vedatori robit? Umelo nainfikovat 1000 ludi s vakcinou a 1000 placebo a potom sledovat kto z nich to neda??? Gosh. A to slovo "tester" ma fakt pobavilo. Co tym asi basnik myslel?
Zrejme by bolo vhodné diferencovať nutnosť vakcinácie v populácii podľa individuálnych osobitostí vzhľadom na rozdielnu kondíciu a charakter imunitného systému, typu krvnej skupiny, korona histórie človeka - či už niekedy a koľkokrát došlo uňho k aktivácii protilátok, zdravotný stav, obezita, ... Možno by šlo vyšetrením zistiť aktuálny stav organizmu a určiť podľa toho približné riziko prípadného nazaočkovania.
Ako sa posudzuje to, ze ci s tym virusom prisli potom do kontaktu? Ma zaujalo, ze nemaju ziadne instrukcie v tom chranit sa vs nechranit sa.
Ak je vzorka aj porovnávacia vzorka dostatočne veľká a rovnomerne rozcapená vekovo, sociálne, geograficky, ... tak je v oboch prípadoch +/- rovnaká pravdepodobnosť, že si nabehnú na vidly. Takisto sa obe skupiny budú +/- rovnako správať (tí, čo dostali placebo, nevedia, že dostali placebo a nevie to ani aplikujúci lekár). Skôr by si videl rozdiel oproti porovnávačke č. 2, kde by si im neďobol nič - môžeme predpokladať zľahka paranoidnejšie správanie.
Dobrovoľne sa infikovali tak v praveku týpci ako Pasteur a pod., mimochodom pre alt-right antivax čip alobal jašter z pekiel paranoidov by som dodal, že TO bola divočina. Nie tie kompozíce pre padavky, čo sa robia teraz.
ale choroby ktoré majú smrtnosť niekde úplne inde. No hlavný infektológ Igi sa už vyjadril, že ak sa zaočkuje "len" 60% obyvateľstva, tak to nemá zmysel.
Už len pri predstave, že sa prihlásiš ako dobrovoľník na testovanie, dajú Ti placebo a zomrieš sa čudujem, kde zohnali 30 000 dobrovoľníkov.
Celkovo maju tito ludia vyhodu, podstatne lepsiej starostlivost, ked sa nieco stane ( a to nemusis byt ani priamo to ochorenie). A nikto nie je nakazeny umyselne, tj ak sa nakazis, nakazil by si sa aj keby si ockovany nebol.
Podla informacii co mam, vsetci co dostali placebo, maju prednostne pravo na zaockovanie hned po tom, ako je vakcina schvalena. Pricom plati to plati, aj keby nebola schvalena ta vakcina ktoru testovali, ale ineho vyrobcu. Tiez som zvazoval, ze sa prihlasim, ale najblizsit miesto bolo vzdialene az 40 mil a nechcelo sa mi to mininalne 2x otocit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ze normalne to trva niekolko rokov. Toto je už posledna faza. Lebo vakcina sa može použiť, ak je bezpečná. Nezamieňať tento pojem s účinnosťou.
Teraz firmy operuju s % jedna radosť (92%, 94%...rusku vakcínu neratam, to nech si pichne najväčší do vtáka, teda do toho netopiera, z ktoreho to prešlo), to skadial vytiahli? Z 3 mesačnych testov?
tak to je potom jasne, co nas caka
povinne "dobrovolne" povinne, a kazdy o tom samozrejme dostane certifikat, ktory uz bude platit trvale
ja si zasa predstavujem, že tak nejako to robili Josef Mengele, Shirō Ishii a im podobní
nauc sa citat s porozumenim
A co asi tak maju ti vedatori robit? Umelo nainfikovat 1000 ludi s vakcinou a 1000 placebo a potom sledovat kto z nich to neda??? Gosh. A to slovo "tester" ma fakt pobavilo. Co tym asi basnik myslel?
https://www.youtube.com/watch?v=eZvsqBCvB00
Ak je vzorka aj porovnávacia vzorka dostatočne veľká a rovnomerne rozcapená vekovo, sociálne, geograficky, ... tak je v oboch prípadoch +/- rovnaká pravdepodobnosť, že si nabehnú na vidly. Takisto sa obe skupiny budú +/- rovnako správať (tí, čo dostali placebo, nevedia, že dostali placebo a nevie to ani aplikujúci lekár). Skôr by si videl rozdiel oproti porovnávačke č. 2, kde by si im neďobol nič - môžeme predpokladať zľahka paranoidnejšie správanie.
Dobrovoľne sa infikovali tak v praveku týpci ako Pasteur a pod., mimochodom pre alt-right antivax čip alobal jašter z pekiel paranoidov by som dodal, že TO bola divočina. Nie tie kompozíce pre padavky, čo sa robia teraz.
Existuje pojem ako kolektívna imunita, ak bude 60% zaočkovanosť, tak je predsa zrejme, že lavínové šírenie bude daleko slabšie. Takže to má význam.
https://hnonline.sk/svet/2196724-who-kolektivna-imunita-si-vyzaduje-vakcinu
Celkovo maju tito ludia vyhodu, podstatne lepsiej starostlivost, ked sa nieco stane ( a to nemusis byt ani priamo to ochorenie).
Podla informacii co mam, vsetci co dostali placebo, maju prednostne pravo na zaockovanie hned po tom, ako je vakcina schvalena. Pricom plati to plati, aj keby nebola schvalena ta vakcina ktoru testovali, ale ineho vyrobcu. Tiez som zvazoval, ze sa prihlasim, ale najblizsit miesto bolo vzdialene az 40 mil a nechcelo sa mi to mininalne 2x otocit.
f.Pfizer ma dobre referencie, manželka robí v zdravotníctve. Takže po novom roku. Ja idem do toho.
f.Pfizer ma dobre referencie, manželka robí v zdravotníctve. Takže po novom roku. Ja idem do toho.
Priam najlepšie! 🙂 Ešte povedz, že robí dilerku a je to jasné.