tomasspura ja som prave urobil opak a z mojho Checkpoint som zhodil cirkularku Eagle 10/50 a prehadzovacku XX1 AXS a dal tam kazetu 10/36 a force AXS prehadzovacku a vpredu namesto 40t dal 36t co mi prislo omnoho lepsie pre mna na gravel, na rovinu, a Karpaty
Vazelina sa mazne dovnutra do gufer a olej aplikujes pravidelne zvonku na klzaky /vnutorne nohy/ a gufera (aby "nezoschli"). Pokial vidlicu neservisujes doma, vazelinu nepotrebujes.
Už som ju mal kedysi v čiernej verzii na predchádzajúcom bajku a fungovala bez problémov, tak sa bude snáď chovať slušne aj na bajku priateľky s reťazou GX Eagle
Krása, aj ja som mal (aj) tento rám v hľadáčiku. Aké kolesá tam práskneš? Možno by som sa nebál niečoho z R2 na oranžových TUNE nábojoch keď už si takto začal. Ja od nich plánujem kolesá.
zatial idem na to dat obycajne c1800 od dtswiss co mam doma, karbony asi az na jar.
Od R2 mam carbon na mtb a som s nimi velmi spokojny, do oranzovych nabojov nepojdem, staci objimka .
Aj tie riditka su tazke ako hovado, co ma mala z alika, tak maju 130g, ale co zas co by som chcel za 50€. A kua jede zub stoji 300€,nechcem to riskovat na moju vahu
Mal som ich. Vzadu na Shimane mi tie nity suchali o adapter pod prasatom, nedalo sa to nijako vyladit. Vpredu som ho mal dlho, ale zeby to bol nejaky extra rozdiel oproti IceTech sa neda povedat. Teraz mam IceTech vpredu so shimano metalikami s chladicom a podla mna je davkovanie brzdy ovela lepsie ako tento Hope.
Ja som si XT aj XTR prasiatka pre tieto kotúče zbrúsil, za tú námahu mi to vždy stálo IceTech nič nevydržia, tieto Hope som za jeden rok zbrúsil z 1,8mm na 1,6mm takže ešte rok určite pojazdia.
Rovno dvoje cyklo gate Kalas PASSION X9, majú teraz zľavu na https://www.kalaswear.sk/det/kratasy-se-slemi-passion-x9-cerne
Jazdil som už Sportful, týmové oblečnie máme NyNa, ale môj nákup snáď vraví dosť jasne s ktorými som bol najviac spokojný. Najpohodlnejšie a jednoznačne najviac vydržali
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.garbaruk.com/rear-derailleur-cage-for-shimano-grx-11-speed.html
diky, vyzera to, ze ano
https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/mazivo-a-oleje/oleje-pre-vidlice/rps-hyper-wiper-olej-na-klzaky-vidlic-a-tlmicov-50-ml.html
Vazelina sa mazne dovnutra do gufer a olej aplikujes pravidelne zvonku na klzaky /vnutorne nohy/ a gufera (aby "nezoschli"). Pokial vidlicu neservisujes doma, vazelinu nepotrebujes.
Krása, aj ja som mal (aj) tento rám v hľadáčiku. Aké kolesá tam práskneš? Možno by som sa nebál niečoho z R2 na oranžových TUNE nábojoch keď už si takto začal. Ja od nich plánujem kolesá.
Od R2 mam carbon na mtb a som s nimi velmi spokojny, do oranzovych nabojov nepojdem, staci objimka
kartonová sedlovka s takou hlavou važi okolo 170g
filip4, gravity-shop.sk
Jazdil som už Sportful, týmové oblečnie máme NyNa, ale môj nákup snáď vraví dosť jasne s ktorými som bol najviac spokojný. Najpohodlnejšie a jednoznačne najviac vydržali