Zahmlia sa vsetky. Ide len o to ako rychlo sa odhmlia. Ja pouzivam pripravok od Muc Off. Odhmlia sa takmer okamzite, aj ked riadne nafunim. Okuliare Oakley Jawbreaker a je jedno s akym sklom.
Zeby dat vyhladat Rockbros a photochromic? Let's shop together on AliExpress with new user coupons
Your € 0,87 in coupons are here! https://a.aliexpress.com/_mLQcEo5
Teším sa s tebou ze si spokojný . No tieto fejky 💯% výrobcu nakoľko sa mam mocne rad a vážim si vývoj originálov , na mojom xichte nikdy nebudú ... obdobne nepodporujem čínskych fejkovačov aj v ostatných veciach .Aj V tomto som zásadový 😎 .
Tiez mam original Oakley, ale nie preto ze som ego honic ale preto lebo vydrzia aj hrube zaochadzanie a aj pady a tym chrania oci pred zranenim. To ze maju kvalitnu optiku je dalsi bonus. Mam k ramom dvoje skla a jedny z toho fotochromaticke takze mam jedny bryle do kazdeho pocasia
Kvalitna optika konci tam, kde zacinaju odtlacky prstov, kropaje potu. . Ake katastroficke scenare si predstavujete, ze by ich neustal polykarbonat z beznych cyklo okuliarov?
ja deriem jedny zero prizm trail 3tiu sezonu a pri mojom hrubom zaobchádzaní skla len minimalne poskrabané, gumičky stale ok, pri lacakoch po roku na šrot sklá a gumičky rozožrané..
mal som aj jedny fake jawbrakerm skla poškrabané hned, po 2 mesiacov sa ram polamal
bola to skuška tvaru, momentalne rozmýšlam čo od Očka do novej sezony.. treba mi niečo aj na cestak slnko takže asi nejaký rám s vymennými sklami, sklo určite trail do lesa a tmave na slnko
Ja tiez rozmyslam nad origo OAKLEY lebo fejkove EV PATH sa mi vzdy zlomili nad nosnikom. Vzdy to tam bolo z dvoch casti a ked som nasiel z jedneho kusu tak nosnik bol len plastovy bez gumy a skla tak tmave ze okuliare su pre mna nepouzitelne...JAWBREAKER alebo ine tak vysoke ako aj 100% su pre moju hlavu nepouzitelne no chvala bohu nekupil som origo aby som zistil ze ich nevyuzijem
zihadlo 5 Ja mam Jawbreakeri s Prizm Road aj s Prizm Trail. Prizm road (klasicke oranzovo cervene zrkadlo) su super na cestu a na slnko a ked nie je velmi tmavy les, tak aj tam. Ale teraz ked mam Prizm Trail, tak v lete vacsinou po lese jazdim len s nimi. Na Oakley optiku sa chyta naozaj maloco, nenormalne setria oci. Na Jawbreakeroch bezne menim skla pocas vyjazdu, je to otazka par sekund.
Presne ako bolo povedane. Lacne skla sa uz len utieranim vyschnuteho potu a frkancov blata, piesku doskriabu vramci sezony. Origo oakley mam prizm trail a cire stale bez skrabanca. Tiez rozmyslam na jar na cestak nad prizm road. Vymena skla na radar ev path mi trva asi 5 sekund.
Ja som bol zvyknutý jazdiť bez okuliarov. Kvôli hmyzu som nosil len nejaké priesvitné pracovné. Potom som si kúpil Foakley (fake oakley) a bol som úplne šťastný ako som vydrbal so systémom a ako som "ušetril". Prvé pocity jazdy s nimi boli "super". To "ušetrenie" mi zahmlilo zrak tak, že až po pár jazdách som si uvedomil nasledovné. Tie čínske okuliare *****i ako stará zatuchnutá handra už ako nové. Po pár spoteniach sa bočnice otvárali ťažko a vydávali zvuk ako keď sa otvára stará skriňa. Odraz od čelných skiel áut bol nejaký divný. Na rovine som mal pocit, že idem dole kopcom. A najhoršie na tom bolo, že po polhodine jazdy s nimi ma boleli oči. Mal som šťastie, že som s nimi nespadol. Išli do koša. Potom som si kúpil origo Oakley radar ev path fotochromatické. Ta kvalita je úplne inde. Odvtedy bez okuliarov skoro vôbec nejazdím. To sa fakt nedá porovnávať....
Pravda, moje okuliare za vždy doškriabu za sezónu (potom to už nesledujem) a ani proti vetru nechránia ako by som si predstavoval. Zobral by som aj kvalitnejšie, len mám jedinú podmienku, a to, aby boli úplne číre, nebrali ani 1% svetla za pri všetkých svetelných podmienkach...
Možno aj toto by bolo fajn https://duos.sk/oakley-oo9060-11-161/ neviem čo by mal Oakley pre mňa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rockbross, majú parádne veci
Your € 0,87 in coupons are here!
https://a.aliexpress.com/_mLQcEo5
A zrejme posledny feadback z SK je Valecek
Predpokladám , ze to bola len rečnícka otázka a nečakaš na ňu odpovede 😉
Rockbross, majú parádne veci
Teším sa s tebou ze si spokojný . No tieto fejky 💯% výrobcu nakoľko sa mam mocne rad a vážim si vývoj originálov , na mojom xichte nikdy nebudú ... obdobne nepodporujem čínskych fejkovačov aj v ostatných veciach .Aj V tomto som zásadový 😎 .
mal som aj jedny fake jawbrakerm skla poškrabané hned, po 2 mesiacov sa ram polamal
bola to skuška tvaru, momentalne rozmýšlam čo od Očka do novej sezony.. treba mi niečo aj na cestak slnko takže asi nejaký rám s vymennými sklami, sklo určite trail do lesa a tmave na slnko
Možno aj toto by bolo fajn https://duos.sk/oakley-oo9060-11-161/ neviem čo by mal Oakley pre mňa