tiež som v nedeľu zistil, že sa mi akosi zväčšila noha ... keď som povedal žene, že si budem musieť kúpiť nové, tak mi odporučila chodiť bosý alebo si odrezať prsty
Mne sú tiež všetky topánky dobré hore kopcom a dole kopcom sú mi všetky zlé a je úplne jedno, či úzke/široké, presné/kus väčšie, nízke/trištvrťky/vysoké.... otlaky furt.
Ja mám bordový podkožný otlak na palci zboku. Netlačí ma to o vnútro topánky ale pri došľape sa mi nejak stlačí palec o spodok/vložku a robí sa mi otlak. Nechápem
poradíte mi nejaké topanky na turistiku. potrebujem ale nízke teda podkotníkové v tých kotníkových neviem chodit a celý život chodim len v nízkych tak nepresviedcat:)
Tak, a ak vies aku velkost potrebujes, tak kukni bike24, maju tam celkom dobre ceny na niektore modely, len treba chytit velkost. Napr. ja som tam teraz bral zene botky za takmer polovicu MOC u nas, aj ked by som klamal keby som tvrdil ze sa aj za tolko predavali.. A ja som silno vahal nad tymito, ale este tolko vydrzim... https://www.bike24.com/p2267071.html?menu=1300,1330
Rovnako boli minuly vikend Dragontaily MNT na adamsporte v akcii za kilco..
no potrebujem aspon niekde vyskusat, malo by som ich pouzivat aj na ferratcha. zatial mam v hladaciku draggon trail a la sportiva gtx. takže gore tex podmienkou
velkost ako taku trafit ide ale na moju captavu plochu nohu nesedi kazdy tvar topanky a posielat a vracat niekolko parov asi nebude riesenie. Nestoji to malo a mat viazanych niekolko stoviek eur asi teraz nie je priorita.
Ja som tieto topanky chodieval obzerat do parndorfu pripadne do Viedne ale teraz mozem ist tak akurat...
Presne také niečo mám nahádzané v košíku. Tiež rozmýšľam, že sa točím okolo turistických a kúpim asi trailové tenisky lebo raz som bola na túre vo Fivetenoch a paráda
Ja mám bordový podkožný otlak na palci zboku. Netlačí ma to o vnútro topánky ale pri došľape sa mi nejak stlačí palec o spodok/vložku a robí sa mi otlak. Nechápem
Každú nohu mám mierne inú a čo pri veľkosti 39 nieje až tak problém, pri 49 robí pár mm. Čiže vždy mi iba jedna noha sedí presne na vložke a druhá sa správa podobne ako hovoríš. Aj zo spodu aj z boku.
Riešenie bolo mäkšie topánky alebo aspoň mäkšie vložky ktoré som vychodil do tvaru ktorý mi už sedí
ja uvazujem nad alpina royal, mate niekto skusenosti s nimi? pacia sa mi a je dobra cena, takze by som bol ochotny trosku zariskovat, na nohach som ich nemal a nemam kde skusit. zaujimalo by ma cislovanie, ci objednat radsej o nieco vacsie, ci normalne. a ako su na tom celkovo.
Každú nohu mám mierne inú a čo pri veľkosti 39 nieje až tak problém, pri 49 robí pár mm. Čiže vždy mi iba jedna noha sedí presne na vložke a druhá sa správa podobne ako hovoríš. Aj zo spodu aj z boku.
Riešenie bolo mäkšie topánky alebo aspoň mäkšie vložky ktoré som vychodil do tvaru ktorý mi už sedí
Nepomohlo, že som tunovala vložky aj gélové aj neviem aké aj špeciálne aj obyčajné a tá ľavá furt zle. Aj som oliepala prst aj takým tejpovacím leukoplastom a nič. Hore OK, dole peklo. Tiež ju mám väčšiu ale problém je vždy tá ľavá, pritom topánky si kupujem podľa nej. Asi inak našľapujem kvôli kolenu. Neviem, no dole idem tak, že ostatní už v krčme vypijú 4 pivá kým sa objavím.
fixska pozri tie merrely. ja mam znicene velke palce na nohach s neustaleho klakania a vstavania z hokejovych korculi, skor si nakonfigurujem porsche ako kupim jedny topanky. tie merely su naozaj papuce,rovnako pohodlnne sa citim aj ja vo five tenoch, tiez siroke lode
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja mám Millet Friction, verziu bez GTX
https://www.bike24.com/p2267071.html?menu=1300,1330
Rovnako boli minuly vikend Dragontaily MNT na adamsporte v akcii za kilco..
ja mám Millet Friction, verziu bez GTX
a kde sa to da vyskusat lebo tieto boty stale len po eshopoch vidim ale v ziadnom obchode som nenasiel
o obchodoch v BA prehľad nemám
ale skús sa pozrieť do Treklandu https://www.trekland.sk/produkt/496/millet-friction
Ja som tieto topanky chodieval obzerat do parndorfu pripadne do Viedne ale teraz mozem ist tak akurat...
Nepomohlo, že som tunovala vložky aj gélové aj neviem aké aj špeciálne aj obyčajné a tá ľavá furt zle. Aj som oliepala prst aj takým tejpovacím leukoplastom a nič. Hore OK, dole peklo. Tiež ju mám väčšiu ale problém je vždy tá ľavá, pritom topánky si kupujem podľa nej. Asi inak našľapujem kvôli kolenu. Neviem, no dole idem tak, že ostatní už v krčme vypijú 4 pivá kým sa objavím.