mozes dat aj klasicky, ale je velka pravdepodobnost ze na nerovnostiach ti bude padat retaz. mozno s voditkom by to slo, ale osobne by som na pohon kde je jeden prevodnik dal tomu prisposobeny prevodnik.
Nerád by som nejak tieto krížence kritizoval... Ale to to je finančne? Podľa toho, čo píšete koľkokrát, mi to príde, že za to človek vyhodí viac peňazí, ako keby tam dal to, čo by tam malo ísť...
No prave preto,by som radsej kupil bez pavuka,lebo je maly vyber a nechce sa mi vyhadzovat € zbytocne,ked chcem iba vyskusat ci to bude premna ok...nieco taketo len ten offset jaky? € 6,64 50%OFF | VXM Bicycle Chainwheel 30T 32T 34T 36T 38T 40T Narrow Wide MTB Chainring For GXP XX1 X9 XO X01 CNC 1/3/6mm Crankset Bike Parts https://a.aliexpress.com/_mPgleRB
Nerád by som nejak tieto krížence kritizoval... Ale to to je finančne? Podľa toho, čo píšete koľkokrát, mi to príde, že za to človek vyhodí viac peňazí, ako keby tam dal to, čo by tam malo ísť...
59 euro za ramienko, kladky mozes a nemusis (59 euro)
to je cely naklad navyse, nic ine oproti tomu "co by tam malo ist"
vsak je to gravel, mam tam grx sadu (okrem kluk , paky 810 s hydr brzdami a grx prehadzovacka, takze naozaj len ramienko .
ci si myslel aby tam isla 50-51z ?
jedina moznost komplet mullet axs 12s (road paky a mtb prehadzka plus kazeta) za 1500-1600, a to sa mi nechcelo davat.
A Shimano alternativnu prehadzovacku podporujucu vyse 42z vzadu pre road nema.
tak deore 11s (11-51) v kombinacii s GRX812 na Garbaruk ramienku a kladkach s eagle 12s retazou radi krasne hladko
ahoj, chcem sa spytat, ci podla Tvojho nazoru pojde ta Garbaruk Shimano GRX cage pouzit aj na Shimano GRX RX400 prehadzovacku (10- rychlostnu). Lebo vsade spominaju pouzitie len na "11-speed " a neviem ci sa konstrukcia 10 a 11 rychlostnej prehadzovacky zase tak lisi. mam praveze 10-rychlostnu 11-42 kazetu pouzitu a a jestvuje aj kazeta 11-46 na rychlosti, co by mi zase trosku pomohlo
vdaka za info.
Ahojte.Zvažujem si obstarať gravel ,nemám s tím skúsenosťi. Kedže v obchodoch ich teraz nemajú,neviem to ani vyskúšať. Vieťe mi poradiť aký je rozdiel vo výbave a prevodoch,ktorý je lepší pri Kellys soot 50 2020 v.s 2021.Mne sa ako laikovi zdá ,že 2020 soot 50 mal lepšie prevody 2x11 v.s 2x10 a prehadzovačky,tam je iež rozdiel .Viem že sa už nedá zohnať,ale ale by ma zaujímalo či s modelom 2021 sa výbavou nešlo o krok dozadu.Ja by som chcel gravel viac na cesty.Tiež by som bol rád váš názor na lepší posed medzi Ctm koyouk 2,0 a Kellys soot 50,ja viem že je induviduálné,ale ked v dnešnej dobe je to nemožné vyskúšať,tak by som poprosil o radu,možno mi niekto poradí.
tak deore 11s (11-51) v kombinacii s GRX812 na Garbaruk ramienku a kladkach s eagle 12s retazou radi krasne hladko
ahoj,
ano, ako som pozeral mullety, toto je urcite najlacnejsie a zarovne aj plne fuknce riesenie...
len sa chcem spyta na dovod, preco je na 11-speed drivetrain-e 12 speed retaz
diki, E.
zsoce posed Koyuk vs Soot, Koyuk ma pohodlnejšiu geometriu, Soot skôr taký pretekárskejšiu. 2x10 či 2x11 je bežnému smrteľníkovi úplne jedno, ak s tým chceš jazdiť primárne cesty, tak v 95% času budeš drať 1 a ten istý prevod, pokiaľ nepôjdeš do kopca, alebo z kopca. Čo sa týka rozsahu pri Soote, aj 2020 aj 2021 majú vpredu 46x30T a vzadu 11-34T. Akurát pri 11 rýchlostnom modeli je niekde vstrede vložená 1 rýchlosť.
ahoj,
ano, ako som pozeral mullety, toto je urcite najlacnejsie a zarovne aj plne fuknce riesenie...
diki, E.
lebo som mal doma iba 116cl a to je malo a zohnat 11s s viac ako 116cl sa ukazalo v piatok v BA ako mission impossible .
A chcel som uz cez vikend jazdit.
GX Eagle som vedel zohnat od kamarata okamzite a slape to s nou uplne paradne.
Zevraj je 12s retaz (aspon MTB od Shimana) na 11s drivetraine citelne tichsia a radi to lepsie, pricom vydrz by mala byt dokonca lepsia nez 11s. Ti co to vyskusali, to dost vyrazne doporucuju, jedina mala nevyhoda je o trochu vacsia cena.
zsoce. Ja ti mozem napisat ze tie prevody nie su az tak dolezite pri 11sp a 10sp. Ja som na 10sp (tiagra x grx 400) najazdil 10.000km a 100km vertikal za rok a nebol s tym ziaden problem. Tlacil som tak strmaky nad 23% v rozbitom terene. Mozno este vyhoda ze 10sp ma hrubsiu retaz a teda dlhsie vydrzi. Dolezite je aby mali hydro brzdy. Ja osobne jazdim dost technicke veci na graveli a rovnako aj dost nalozeny az do 15kg batoziny a neviem si to bez nich ani predstavit.
lebo som mal doma iba 116cl a to je malo a zohnat 11s s viac ako 116cl sa ukazalo v piatok v BA ako mission impossible .
pekne co by clovek netusil ohladne 11sp versus 12sp kompatibility.
Este na zaver, aky mas prevodnik ? vidim, ze mas tam SRAM Rival -1 , ale tam sa daju dat rozne -aj omnoho mensie - prevodniky z MTB, len treba tusim vybrat spravny offset ?..
vdaka za info
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://a.aliexpress.com/_mPgleRB
59 euro za ramienko, kladky mozes a nemusis (59 euro)
Len čo by to stálo oproti tomu, keby tam šla tá sada nie len ramienko?
ci si myslel aby tam isla 50-51z ?
jedina moznost komplet mullet axs 12s (road paky a mtb prehadzka plus kazeta) za 1500-1600, a to sa mi nechcelo davat.
A Shimano alternativnu prehadzovacku podporujucu vyse 42z vzadu pre road nema.
ahoj, chcem sa spytat, ci podla Tvojho nazoru pojde ta Garbaruk Shimano GRX cage pouzit aj na Shimano GRX RX400 prehadzovacku (10- rychlostnu). Lebo vsade spominaju pouzitie len na "11-speed " a neviem ci sa konstrukcia 10 a 11 rychlostnej prehadzovacky zase tak lisi. mam praveze 10-rychlostnu 11-42 kazetu pouzitu a a jestvuje aj kazeta 11-46 na rychlosti, co by mi zase trosku pomohlo
vdaka za info.
inak pekny build, co si spravil
cau, tak to netusim, garbaruk pise iba pre rx812, skus im napisat na FB, mozno odpisu.
ahoj,
diki, E.
diki, E.
lebo som mal doma iba 116cl a to je malo a zohnat 11s s viac ako 116cl sa ukazalo v piatok v BA ako mission impossible
pekne
Este na zaver, aky mas prevodnik ? vidim, ze mas tam SRAM Rival -1 , ale tam sa daju dat rozne -aj omnoho mensie - prevodniky z MTB, len treba tusim vybrat spravny offset ?..
vdaka za info
SRAM Force DUB Carbon Road 8-bolt kluky
a prevodnik
GARBARUK Melon oval BCD 107 mm SRAM AXS 42z