Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Tiez jedna z moznosti a neviem ako funguje el. stahovanie okiem v utopenom aute. Predpokladam, ze aj ked by boli kontakty odolne voci vode, tak baterka urcite nebude.
Ovela horsia varianta je v pripade poziaru, tam ide o sekundy.
Folie su super ale dal by som ich iba na batozinovy priestor, na okna kde sedia ludia nie.
tie parametre su uplne v pohode, nase predpisove rychlosti to bude bez problemov zvladat aj s dvoma na palube...neuveris dokonca sa stakymi parametrami da aj v pohode obehnut auto, ktore predpisy podlieza...staci len vediet podradit, samozrejme tdickari nevedia co to znamena, kedze im to taha od 2000 do 3000ot a koniec....
ak jazdíš na dôchodcu 40/70 tak ano aj nasraný vysavač vie jazdiť,
a čuduj sa aj TDIčkari podradujú
a nemohol si pouzit stahovacku okna, naco rozbijat?
jasne, mohol som si otvorit zadne dvere (kedze moje boli zdemolovane) a pokojne vyplavat... no ono sa to tazko realizuje v strese, po 2 kotrmelcoch, auto na streche a ja priputany dole hlavou namocenou vo vode... aj to, ze sa auto dalej nepotapalo a skoncilo strechou a prednou kapotou v bahne, som si uvedomil, az ked ma vytiahli...
akurat som si podvedome spomenul na odputanie sa v prevratenom aute, vdaka absolvovaniu trenazera niekde na kolotococh par rokov pred tym... potom som uz len busil do folii na najblizsom skle
taky fajn zazitok, dnes uz len s usmevom, kedze sa nikomu nic nestalo, nove auto na srot
este doplnim, vtedy boli povolene folie aj vpredu, no nasledne som uz na folie zanevrel
Otec pracoval vo firme co ako prva montovala folie na Slovensku a nikdy neboli dovolene v predu. Montovali sa ked to zakaznik chcel ale upozornovali na problem pri STK. Najskor boli iba autofolie (s minimalnym odrazom svetla) a doklad o montovani. Potom zaviedli kodove znacenie vypalene do folie a spomenute karticky.
Dovolím si jemnú opravu, spoločnosť 3M Slovensko mala od Ministerstva dopravy riadne osvedčenie na dodávku a následnú montáž jemne tónovaných fólií Crystalline90 (CR90) na predné sklá osobných áut v rokoch 2013 -2015. Osvedčenie následne nebolo predĺžené, takže od 2016 platí úplný zákaz tónovaných fólií na predné sklá. Mal som to v tom čase na dvoch autách, preto si to pamätám.
Ty vole, že 1.0 trojvalec, to čo je za motor, pardóón, ale to ja nemusím..
Hej no neni to taliansky 12 valec ale na vahu toho auta 100k uplna pohoda. Predchodca 0.9Tce je jeden z najspolahlivejsich motorov. Su Dacie ktore snim uz nabehali viac nez 300k km. Ma nepriamy vstrek, bez dpfka, jednoduchy blbuvzdorny motor. Jedina nevyhoda moze byt max tocivy moment az od 2750ot./min ale to mi nejako nevadi doteraz som mal atmosferu ktoru bolo tiez treba vytocit aby to islo.
Dovolím si jemnú opravu, spoločnosť 3M Slovensko mala od Ministerstva dopravy riadne osvedčenie na dodávku a následnú montáž jemne tónovaných fólií Crystalline90 (CR90) na predné sklá osobných áut v rokoch 2013 -2015. Osvedčenie následne nebolo predĺžené, takže od 2016 platí úplný zákaz tónovaných fólií na predné sklá. Mal som to v tom čase na dvoch autách, preto si to pamätám.
Je to dost mozne, ja sa tomu nevenujem a otec tam robil pred cca 27 rokmi. Najskor nevedeli co stym, potom prevzali predpis od nemcov a nakoniec zaviedli karticky a kody. Predok ale olepeny byt nemohol, aj ja som mal na starom aute a pri STK som to musel dat dole. Aj to spomenute osvedcenie vydal odbornik na urovni matelka. Problem nieje tonovanie ale samotna folia a stazene rozbitie skla. Ja som mal na aute uplne cire, ani ich nebolo vidno. Robil som vtedy montaze a nechcel som aby mi dakto vyraboval auto. Na STK si technik stiahol okno pri kontrole brzd, vsimol si okraj nalepenej folie a uz som bol vybaveny. Na ministerstve vedia preco je to tak schvalene.
lubor1
S dôvodmi súhlasím, len som to upresnil. Svojho času však aj s tónovaním mali problém policajti, keďže pri bežných cestných kontrolách by pri totál tmavých sklách nevideli, či sa pri otvorení okna nebudú pozerať do ústia pištole😂, ich námietky vtedy tiež zavážili a na rok 2016 sa vrátil úplný zákaz.
SimonSvk od 1500ot/min mas k dispozicii o 10Nm menej ako maximum, tj 150Nm, myslim ze staci reps. pre mna to tiez nieje motor ale urcite to bude (nielen) pocitovo pruznejsie ako hocijaka 1.4i stara atmosfera, ja proti tomu nemam nic, mne su tie turbo trojvalce sympaticke, maju ovela lepsi zvuk ako 4valce. Sice vzdy ked v tom idem(rapidka) tak ma prekvapi ake to je nevyvazene a celkovo, taky dost surovy chod, ok, rychlo som si zvykol na prejav moj sestvalca ale pre auta ako fabia, clio,i20 uuuplne v pohode 3 valcovy motor, pokial je spolahlivost dobra, co vyzera ze je tak preco nie, za mna lepsie ako unavena 1.2 alebo 1.4 atmosfera. Myslim ze budes spokojny s autom a s interierom suhlasim, tiez som bol prekvapeny, uvidime ako zostarne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mozem potvrdit z vlastnej skusenosti, ked som nevedel "vykopat" sklo z potapajuceho sa auta do rybnicku...
Ovela horsia varianta je v pripade poziaru, tam ide o sekundy.
Folie su super ale dal by som ich iba na batozinovy priestor, na okna kde sedia ludia nie.
ak jazdíš na dôchodcu 40/70 tak ano
a čuduj sa aj TDIčkari podradujú
jasne, mohol som si otvorit zadne dvere (kedze moje boli zdemolovane) a pokojne vyplavat... no ono sa to tazko realizuje v strese, po 2 kotrmelcoch, auto na streche a ja priputany dole hlavou namocenou vo vode... aj to, ze sa auto dalej nepotapalo a skoncilo strechou a prednou kapotou v bahne, som si uvedomil, az ked ma vytiahli...
akurat som si podvedome spomenul na odputanie sa v prevratenom aute, vdaka absolvovaniu trenazera niekde na kolotococh par rokov pred tym... potom som uz len busil do folii na najblizsom skle
taky fajn zazitok, dnes uz len s usmevom, kedze sa nikomu nic nestalo, nove auto na srot
este doplnim, vtedy boli povolene folie aj vpredu, no nasledne som uz na folie zanevrel
Hej no neni to taliansky 12 valec ale na vahu toho auta 100k uplna pohoda. Predchodca 0.9Tce je jeden z najspolahlivejsich motorov. Su Dacie ktore snim uz nabehali viac nez 300k km. Ma nepriamy vstrek, bez dpfka, jednoduchy blbuvzdorny motor. Jedina nevyhoda moze byt max tocivy moment az od 2750ot./min ale to mi nejako nevadi doteraz som mal atmosferu ktoru bolo tiez treba vytocit aby to islo.
Je to dost mozne, ja sa tomu nevenujem a otec tam robil pred cca 27 rokmi. Najskor nevedeli co stym, potom prevzali predpis od nemcov a nakoniec zaviedli karticky a kody. Predok ale olepeny byt nemohol, aj ja som mal na starom aute a pri STK som to musel dat dole. Aj to spomenute osvedcenie vydal odbornik na urovni matelka. Problem nieje tonovanie ale samotna folia a stazene rozbitie skla. Ja som mal na aute uplne cire, ani ich nebolo vidno. Robil som vtedy montaze a nechcel som aby mi dakto vyraboval auto. Na STK si technik stiahol okno pri kontrole brzd, vsimol si okraj nalepenej folie a uz som bol vybaveny. Na ministerstve vedia preco je to tak schvalene.
S dôvodmi súhlasím, len som to upresnil. Svojho času však aj s tónovaním mali problém policajti, keďže pri bežných cestných kontrolách by pri totál tmavých sklách nevideli, či sa pri otvorení okna nebudú pozerať do ústia pištole😂, ich námietky vtedy tiež zavážili a na rok 2016 sa vrátil úplný zákaz.
Hmotnostne sme na tom rovnako, konikov ma o 18 viac a hlavne ma turbo
Cela flotila ? c3 male, mensie a najmensie
Ked sme uz pri tych trojvalcekoch, ma to niekto prakticke skusenosti s Hondackou 1.0 v Civicu 10g?