Rád by som Vás informoval, že CYKLOPOZITIV KLUB Žilina, usporiada 4.ročník DEMA FATRANSKÝ MTB MARATON 2009 , ktorý sa uskutoční 6.6.2009 v Stráňavách pri Žiline,všetky informácie najdete na stranke http://www.cyklo-pozitiv.sk
Terry /Luboš Dupkala/
duracer všetci sme dúfali, že prídeš...aj mladý Sagan bol rozklepaný, keď sme ťa spomenuli a keď nakoniec zistil, že nedôjdeš a nebude žiadna súca konkurencia, vykašľal sa na to a radšej sa šiel opalovať k bazénu...
Chudák Peťo, točil tie kopečky na hrubej celé 2 mesiace pred pretekom, vynechal kopec závodov (ME, MS) a ty ho takto necháš na holičkách. Hanbi sa durino. Ráno pred maratónom bol celý nervózny, stále sa ma vypytoval, že kde je duracer, aby nezostala Žilina v hanbe. No nič, stalo sa, všetci žilinčania sa strašne hanbíme, že nemáme fleky, toto sa predsa nehodí. A to sme tu pôvodne mali všetci domáci štartovať so šatkou na očiach (veď to tu poznáme), takže neúspech je o to väčší.
Chudák Peťo, točil tie kopečky na hrubej celé 2 mesiace pred pretekom, vynechal kopec závodov (ME, MS) a ty ho takto necháš na holičkách. Hanbi sa durino. Ráno pred maratónom bol celý nervózny, stále sa ma vypytoval, že kde je duracer, aby nezostala Žilina v hanbe. No nič, stalo sa, všetci žilinčania sa strašne hanbíme, že nemáme fleky, toto sa predsa nehodí. A to sme tu pôvodne mali všetci domáci štartovať so šatkou na očiach (veď to tu poznáme), takže neúspech je o to väčší.
......tak nic mozno nabuduce
neprisiel som bo som od ziadneho Zilincana na fore nedosta pozvanku na obhliadku trate, no a na tratiach ktore aspon z casti nepoznam z bezpecnostnych dvovodov nepretekam .....takze je to vlastne giro a katko vasa chyba , ze som neprisiel
Terry, Jaroza, prosim napiste mi do vysledkovej DSQ (oznamila som to uz na trati) - trat som si sice celu presla, ale nie zavodne. dala som si to pohodovym relax tempom. dik
Pekný deň.
Touto cestou by som sa chcel v mene Cyklopozitiv klubu Žilina poďakovať všetkým, ktorí nás podporili finančne, materiálne a samozrejme aj tým ktorí nám pomohli pri organizácii samotného maratónu akýmkoľvek spôsobom.
Všetci ste prispeli k tomu že tento ročník bol hodnotený veľmi, veľmi pozitívne a veľka väčšina pretekárov ale aj návštevníkov podujatia prisľúbilo účasť aj o rok.
Na tomto ročníku DEMA FATRANSKEHO MTB MARATONU sa zúčastnilo 421 štartujúcich zo Slovenska, Čiech, Poľska a Francúzka. Celkovo sa štartovalo v 15 kategóriach na tratiach 15, 30 a 57 kilometrov. Na trati a v priestoroch štartu a cieľa dozeralo na priebeh celej akcie 82 usporiadateľov.
Len pre informáciu počet pretekárov oproti predchádzajúcemu ročníku bol takmer trojnásobny
Preto je pre mňa ako hlavného organizátora veľkou výzvou, aby štvrty ročník bol kvalitativne opäť o niečo úspešnejší a verím, že aj čo sa týka počtu pretekárov zaznamenáme nárast. Mojim osobným cieľom je, aby sa na budúcom ročníku zúčastnilo viac ako 500 pretekárov a pokiaľ nám ostanete naklonený Vašou podporou verím, že aj ďalší už v poradí štvrtý ročník prinesie opäť veľké množstvo neopakovateľných športových zážitkov a osobných stretnutí veľkej cyklistickej rodiny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
....od zilicanov som na domacej trati cakal viac
Necakal som az takuto postupku no rozhodne som cakal viac
Takych by som mal na salame...chodil by som tadial az kym by som tu trat nepresiel so "zazmurenymi ocami"
no uz sa neviem dockat
...k tej trati co sa pripravuje moze len povedat ze sa mame vsetci na co tesit
...uz 3 tyzdne nemozem behat tak sa snazim by aktivny inak
...uz 3 tyzdne nemozem behat tak sa snazim by aktivny inak
to si radsej zahraj nejaku hru na pocitaci namiesto takych hlasok
to si radsej zahraj nejaku hru na pocitaci namiesto takych hlasok
...ozaj Imro, preco si dostal pohar ked si bol az siesty
neprisiel som bo som od ziadneho Zilincana na fore nedosta pozvanku na obhliadku trate, no a na tratiach ktore aspon z casti nepoznam z bezpecnostnych dvovodov nepretekam
tu mate všetky výsledky
Admin
Tak uz si DSQ ako si chcela...
sú už niekde zvyšné fotos zo závodu rád by som popozeral
Treba chvilku strpenie nakolko nám to robili externisti a aj sa potrebujem zaradiť do normalneho životného rytmu...
keby si sa po večeroch nebicykloval už mohli byť
keby si sa po večeroch nebicykloval už mohli byť
Keby si sa po veceroch bicykloval ty mohol si skoncit lepsie ako jedenasty...
Veď ja sa iba po večeroch bicyklujem, tak raz abo dvakrát za týždeň
Touto cestou by som sa chcel v mene Cyklopozitiv klubu Žilina poďakovať všetkým, ktorí nás podporili finančne, materiálne a samozrejme aj tým ktorí nám pomohli pri organizácii samotného maratónu akýmkoľvek spôsobom.
Všetci ste prispeli k tomu že tento ročník bol hodnotený veľmi, veľmi pozitívne a veľka väčšina pretekárov ale aj návštevníkov podujatia prisľúbilo účasť aj o rok.
Na tomto ročníku DEMA FATRANSKEHO MTB MARATONU sa zúčastnilo 421 štartujúcich zo Slovenska, Čiech, Poľska a Francúzka. Celkovo sa štartovalo v 15 kategóriach na tratiach 15, 30 a 57 kilometrov. Na trati a v priestoroch štartu a cieľa dozeralo na priebeh celej akcie 82 usporiadateľov.
Len pre informáciu počet pretekárov oproti predchádzajúcemu ročníku bol takmer trojnásobny
Preto je pre mňa ako hlavného organizátora veľkou výzvou, aby štvrty ročník bol kvalitativne opäť o niečo úspešnejší a verím, že aj čo sa týka počtu pretekárov zaznamenáme nárast. Mojim osobným cieľom je, aby sa na budúcom ročníku zúčastnilo viac ako 500 pretekárov a pokiaľ nám ostanete naklonený Vašou podporou verím, že aj ďalší už v poradí štvrtý ročník prinesie opäť veľké množstvo neopakovateľných športových zážitkov a osobných stretnutí veľkej cyklistickej rodiny.
Ešte raz Vám všetkým veľka vďaka
Luboš Dupkala
Predseda CPK
...a naco cakat az do augusta.
Co tak
http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=b ... 1211753471
...a popis prvej polovice trate ti spravi aj katko
Veď ja sa iba po večeroch bicyklujem, tak raz abo dvakrát za týždeň
no ale co tie hodiny na trenazeri