som si bol dnes skúsiť tie planiky. Pôvodne som myslel, že ak by som musel meniť stávajúce scarpy tak kúpim jedine hanwag ... ale tie planiky mangart sú fakt parádne topane za o dosť nižšiu cenu. Tak teraz mám chrobáka v hlave
Ja som nakoniec zobral salewy. La sportiva aj garmont boli na mna prilis tvrde. Potrebujem mat nohu viacej ohybnu pri turistike a planovanych ferratach.
Tiež ma čaká ešte 5 dní, tak už všetko vydrhnuté, bike aj turistické. Normálne som nechal trochu odmočiť v teplej vode a potom vydrhol kefkou a mydlom na pranie. Nechal vysušiť a naimpregnoval prípravkom na to určeným. Netreba nad tým nejak hlboko špekulovať.
Ja som našťastie negatívny. Len podľa RÚVZ musím tých 10 dní od kontaktu ostať v karanténe aj napriek negatívnemu PCR testu. Najviac ma serie, že pondelok mi začala dovolenka a hneď utorok volali, že som bol v kontakte s pozitívnym kolegom. Tak som si ju zatiaľ moc neužil.
Však aj my sme negatívny, len 10dni v prdeli. A roboty pred Vianocami ako nas..tej😀. Ale kolegovci nejako zabrali. Ja som pohol len zo zásobami slivovice a pivo my doslo😀. A nechcem si nechávať nosiť pivo pred dvere😄.
Tiež ma čaká ešte 5 dní, tak už všetko vydrhnuté, bike aj turistické. Normálne som nechal trochu odmočiť v teplej vode a potom vydrhol kefkou a mydlom na pranie. Nechal vysušiť a naimpregnoval prípravkom na to určeným. Netreba nad tým nejak hlboko špekulovať.
ja impregnujem ešte ked su mokre po drhnutí, pekne sa vodička vsiakne a uschne s kožou , potom viac vydrží
Doteraz som impregnoval vzdy suche topanky, ale dva krat tesne po sebe. Myslis to tak, ze vdaka vode sa prostriedok zriedi a dostane hlbsie? Lebo inak by som predpokladal ze mokry povrch bude sat menej ako suchy. Nabuduce vyskusam.
No asi záleží na akom základe je ta impegnacia. Nejaká olejová/mastná alebo. chemia v nejakom vodnom roztoku. Vosky, krémy a všetko mastné bude s vodou nezlučiteľné
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to uz ked mne nieco vyhovuje tak musi kazdemu
Díky
ja impregnujem ešte ked su mokre po drhnutí, pekne sa vodička vsiakne a uschne s kožou , potom viac vydrží
Slovenské TOP topánky na turistiku...ani nevieme aku kvalitnu firmu na SK mame.
BOSP Karpat Pro s Gore Tex membranou.