Zaujímalo by ma, aké hry na PC/konzolách hráte, aká je vaša najobľúbenejšia hra a akú hru práve hrajete. A ešte na akú hru sa najviac tešíte?
Ja hry hrajem len občas. Pred tromi rokmi, keď som nemal internet, tak som hral každý deň... Moje najobľúbenejšie staršie hry sú: Transport Tycoon Deluxe, Sims, Need For Speed Underground 2, GTA, GTA San Andreas, SWAT 4. V poslednom čase ma chytili hry:Far Cry, Rainbow Six: Vegas, Crysis (raz som to prešiel), Call of Duty 4 (prešiel som to dvakrát, škoda, že to je také krátke, ale Multiplayer je výborný!) a teraz si občas zahrám hru S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. Táto hra ma veľmi baví. Má veľmi krutú atmosféru a minule som to nedokázal hrať dlhšie ako hodinu, musel som to vypnúť. Normálne som sa až bál. Ani sa nečudujem keď som to hral vnoci s 5.1 zvukom
A najviac sa teším na hru, ktorá by mala vyjsť do konca tohto roka a to je GTA IV, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky a Far Cry 2
https://www.youtube.com/watch?v=rqOJ0xpGl68
zobrazi mi rovnaku obrazovku ako som prilozil...
napadlo mi aj ci mi nechyba nejaka sucast programu a podobne
nac pri zapinani mi uz dlhsi cas vypisuje hlasku, nepamatam presne co ale pamatam cislo 120 dll skusim resetnut
edit: neviem sa dostat k social club ani na oficialnej stranke rockstar games, moze to s tymto vsetkym suvisiet?
edit2: dalej ako na obrazku sa nedostanem...
ci ma verejnu IP adresu by si mal Martinelli vediet zistit sam (u poskytovatela)
tato stranka napovie
skor si myslim, ze nebude mat a bude za routerom ISP (a pod jeho ip adresou bude vystupovat na webe)
to sa tam neda napisat a opytat sa ?
co sa stane, ked do toho formularu zadas svoj email a kliknes na 'sign in' ?
a kvoli comu ?
Ja mám switch ale videl som nejaké videá a Zelda 4k ma celkom láka...