Caute.. Zajtra sa dotrepem do Blavy aj s bikom, takze sadnut si s bikermi moze prist velmi vhod.. pridem prave o pol siedmej na hlavnu stanicu..
Otazka c.1: Mohol by som sa k vam pridat?? Ci ma ako privitate vo vasom uzkom rodinnom kruhu
Otazka c.2: Ak by som prisiel tak urcite aj s bicyklom - bude mozne ho tam mat?? (Na otazku c.2 odpovedajte len ak ste na otazku c.1 odpovedali kladne )
Diiiky
Viem ze Blava je pocestne miesto s minimalnou kriminalitou, ale predsa len by som ho mal radsej pri sebe Pre taky lepsi vnutorny pocit. vraj vnutorna terasa - tam sa musi ist cez vnutrajsok??
Aha, takze by som tam nemusel ist cez krcmu s bikom na chrbte...
Len ked tak pozeram na zajtrajsie pocasie, ake hlasia, tak vyzera ze sa budem mozno hned ponahlat na intrak zo stanice.. vsak uvidime.. v kazdom pripade viem ze ste tam, takze keby nahodou, tak dojdem.. inac dik.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otazka c.1: Mohol by som sa k vam pridat??
Otazka c.2: Ak by som prisiel tak urcite aj s bicyklom - bude mozne ho tam mat?? (Na otazku c.2 odpovedajte len ak ste na otazku c.1 odpovedali kladne
Diiiky
Otazka c.1: NIE, NIE
Otazka c.2: - bude mozne ho tam mat?? JASNEEE
samozrejme sa pridaj,
druha terasa je pod branou/na nadvoricku hist. budovy, nic nevidis, ale vsetko pocujes
samotna krcma je v podzemi, pricom vchod je prave pod branou
(ale ak ti ho neukradnu uz vo vlaku tak bud cool - samozrejme opat zart
Len ked tak pozeram na zajtrajsie pocasie, ake hlasia, tak vyzera ze sa budem mozno hned ponahlat na intrak zo stanice.. vsak uvidime.. v kazdom pripade viem ze ste tam, takze keby nahodou, tak dojdem.. inac dik.
kamoš ma pozval zaliať okotenie jeho potomoka
ale skúsim to nejako zosúladiť...
Ak bude nahodou prsat, je to nejak kryte, abo sa presuvame dnu na stare zname miesto na konci podniku k plazme?
Pinkáči nech mi prinesú ružový dres!
Slávnostné odhalenie by malo byť až v Súľove!