Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
Pedal, ty vies za kolko som ich kupil? Nevies, takze prosim ta nevymyslaj bludy.
B-rh-positivo ano toto som riesil tiez ale v sucasnosti na to nie je rozpocet. Chcem to vyskusat s tymi galuskami. Ak to nebude podla predstav stale mam svoje hlinikove plastove kolesa.
Ratam aj s variantom menit kolesa podla typu vyjazdu len to znamena menit aj spalky co ma trochu odradza.
To je jedno za kolko si ich kupil. Cennikovo su tak .je to na smiech ked ides setrit na veci co ta spaja s cestou pre mna zamna jazdi aj ja gume za 5 euro do zodratia.
Nie nie, nieco zas uz viem. Len ma to vzdy tak rozhodi ked si na to spomeniem. Cize okrem tych tufo su aj nejake ine na vyber co dat do uzsieho vyberu? Nenahanam to lebo do jari casu dost, v zime to jazdit nebudem.
Pedal, ty mas nejake specialne plaste na ktorych je napisane ze maximalne mozne jazdit do 5000km? Alebo ine cislo? Pripadne vies o nejakej norme ze plaste sa mozu pouzivat len tolko kilometrov?
Conti majú mierku, také dve jamky a gp5000 to majú v názve? ale vážne teraz. Ak sa nepretekáš tak tam možeš dať hociakú tréningovú a tá nestojí veľa. Ak máš vnútri latex , tak oprava defektu oproti tufo je otázna. Ja osobne som za tufo, je to môj názor aj skúsenosť ktoré nikomu nevnucujem , ale som ochotný sa o ne podeliť. Na druhý pár kolies obujem Elite S3 , alebo Elite ride. Alie tie až tak veľa nenajazdia , budú nedeľné. Ináč na plášťových zostanu ultrasporty.
Kúp si Continental gatorskin 25 šírku a máš po probléme. Veľmi kvalitné galusky za cca 45€ kus. Budeš spokojný ak trafis na dobrý kus vydrží ti aj 10 000 km. Jazdné vlastnosti sú tiež excelentné.
ja som jazdil dlhe roky conti competition ale x krat som sa sklamal ked boli na hrane zivotnosti.proste zacali fucat ale nie od behuna akoby bola popukana guma z vnutra.teraz jazdim tufo Elite S3 maxilmana spokojnost. zivotnost , komfort vaha lepsia ako conti.tufo hi comp tiezx boli fajn len na moj vkus vysoka vaha , jazdim 25 mm
oficialne nekupis.je to len pre profikov.ked chces ti ich zozeniem ale cena je cez 100 e za kus , tam je rozdiel tusim len v latexovej dusi co pre bezne jazdenie je otrava fukat denne galusku
Extra rozdiel oproti conti comp necitim.pocitovo tvrdsia zmes.tlak drzia ,lahsie sa nehadzuju. Cenovo oproti conti o kus lacnejsie vahovo minus 20 az 25 gr ľahšie pri 25mm Tiez maju vectran ochranu.hladal som nahradu za conti lebo ma niekolko krat sklamali.vid co som pisal a mali to viaceri znami s conti galuskami.fucali ale nebol to klasicky defekt.toto tufo tato sezona ziaden defekt .takze za mna ok.ked mas dake otazky kludne pis
8.5 bar vážim daco cez 80.za mokra jazdim opatrno tak neviem nehnal som to do extremu .nema to dezen len na bokoch behuna jemne drazkovanie na suchu bez problemov.poslednu som menil ked sa uz drala guma na textil
Hlavne za sucha ma zaujímalo a za mokra aj ja o dosť opatrnejšie . Pri mojích 75kg 8 bar postačí. Dík za odpoveď , bo na tieto galusky som našiel veľmi málo recenzií .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
B-rh-positivo ano toto som riesil tiez ale v sucasnosti na to nie je rozpocet. Chcem to vyskusat s tymi galuskami. Ak to nebude podla predstav stale mam svoje hlinikove plastove kolesa.
Ratam aj s variantom menit kolesa podla typu vyjazdu len to znamena menit aj spalky co ma trochu odradza.
Pedal, ty mas nejake specialne plaste na ktorych je napisane ze maximalne mozne jazdit do 5000km? Alebo ine cislo? Pripadne vies o nejakej norme ze plaste sa mozu pouzivat len tolko kilometrov?
Viete mi niekto poradiť či je to možné použiť ako bezdušák?