Terry /Luboš Dupkala/
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
....od zilicanov som na domacej trati cakal viac
Necakal som az takuto postupku no rozhodne som cakal viac
Takych by som mal na salame...chodil by som tadial az kym by som tu trat nepresiel so "zazmurenymi ocami"
no uz sa neviem dockat
...k tej trati co sa pripravuje moze len povedat ze sa mame vsetci na co tesit
...uz 3 tyzdne nemozem behat tak sa snazim by aktivny inak
...uz 3 tyzdne nemozem behat tak sa snazim by aktivny inak
to si radsej zahraj nejaku hru na pocitaci namiesto takych hlasok
to si radsej zahraj nejaku hru na pocitaci namiesto takych hlasok
...ozaj Imro, preco si dostal pohar ked si bol az siesty
neprisiel som bo som od ziadneho Zilincana na fore nedosta pozvanku na obhliadku trate, no a na tratiach ktore aspon z casti nepoznam z bezpecnostnych dvovodov nepretekam
tu mate všetky výsledky
Admin
Tak uz si DSQ ako si chcela...
sú už niekde zvyšné fotos zo závodu rád by som popozeral
Treba chvilku strpenie nakolko nám to robili externisti a aj sa potrebujem zaradiť do normalneho životného rytmu...
keby si sa po večeroch nebicykloval už mohli byť
keby si sa po večeroch nebicykloval už mohli byť
Keby si sa po veceroch bicykloval ty mohol si skoncit lepsie ako jedenasty...
Veď ja sa iba po večeroch bicyklujem, tak raz abo dvakrát za týždeň
Touto cestou by som sa chcel v mene Cyklopozitiv klubu Žilina poďakovať všetkým, ktorí nás podporili finančne, materiálne a samozrejme aj tým ktorí nám pomohli pri organizácii samotného maratónu akýmkoľvek spôsobom.
Všetci ste prispeli k tomu že tento ročník bol hodnotený veľmi, veľmi pozitívne a veľka väčšina pretekárov ale aj návštevníkov podujatia prisľúbilo účasť aj o rok.
Na tomto ročníku DEMA FATRANSKEHO MTB MARATONU sa zúčastnilo 421 štartujúcich zo Slovenska, Čiech, Poľska a Francúzka. Celkovo sa štartovalo v 15 kategóriach na tratiach 15, 30 a 57 kilometrov. Na trati a v priestoroch štartu a cieľa dozeralo na priebeh celej akcie 82 usporiadateľov.
Len pre informáciu počet pretekárov oproti predchádzajúcemu ročníku bol takmer trojnásobny
Preto je pre mňa ako hlavného organizátora veľkou výzvou, aby štvrty ročník bol kvalitativne opäť o niečo úspešnejší a verím, že aj čo sa týka počtu pretekárov zaznamenáme nárast. Mojim osobným cieľom je, aby sa na budúcom ročníku zúčastnilo viac ako 500 pretekárov a pokiaľ nám ostanete naklonený Vašou podporou verím, že aj ďalší už v poradí štvrtý ročník prinesie opäť veľké množstvo neopakovateľných športových zážitkov a osobných stretnutí veľkej cyklistickej rodiny.
Ešte raz Vám všetkým veľka vďaka
Luboš Dupkala
Predseda CPK
...a naco cakat az do augusta.
Co tak
http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=b ... 1211753471
...a popis prvej polovice trate ti spravi aj katko
Veď ja sa iba po večeroch bicyklujem, tak raz abo dvakrát za týždeň
no ale co tie hodiny na trenazeri