som tu po dlhom case a pomaly prerolovam prispevky - pekny bajk - ale mna zaujala ta flasa na stpiku sedolvky - to je termoska? prepac, asi hlupa otazka
som tu po dlhom case a pomaly prerolovam prispevky - pekny bajk - ale mna zaujala ta flasa na stpiku sedolvky - to je termoska? prepac, asi hlupa otazka
To je Zefal Z-Box, fľaša na náradie, taká dvojdielna, dole mám náradie, hore drobáky a rukavice pre prípad poruchy.
Tak som úspešne kúpil gravela Kellys soot 30 (2020), musím uznať, že aj v tejto základnej výbave spĺňa moje očakávania, jasné, mohlo by to byť aj lepšie, ale dostatočné. Plus výhodnejšia cena oproti novému z toho robí výborný kúsok. Za mňa môžem odporučiť.
Jediné na čo si musím zvyknúť je cestné radenie.. a medzistupne .. možno len rozštelované ale tak som sa už dlho nenaprehadzoval ako tu.. asi na to kuknem..
Tak som úspešne kúpil gravela Kellys soot 30 (2020), musím uznať, že aj v tejto základnej výbave spĺňa moje očakávania, jasné, mohlo by to byť aj lepšie, ale dostatočné. Plus výhodnejšia cena oproti novému z toho robí výborný kúsok. Za mňa môžem odporučiť.
Jediné na čo si musím zvyknúť je cestné radenie.. a medzistupne .. možno len rozštelované ale tak som sa už dlho nenaprehadzoval ako tu.. asi na to kuknem..
a co je zle na tom radeni? tiez mam ten isty bajk a jedine sa mi zda ze ta kmc retaz je dost hlucna
Jediné na čo si musím zvyknúť je cestné radenie.. a medzistupne .. možno len rozštelované ale tak som sa už dlho nenaprehadzoval ako tu.. asi na to kuknem..[/quote]
No podla mna to mas riadne rozladene. Mne to z eshopu bikeunion.sk prislo uplne rozhasene, najlahsi prevod ani nesiel zaradit, mozno sa to rozladilo cestou ku mne. Uistili ma ze bajk radenie aj brzdy su nastelovane. Nudzovo som si to nejako nastavil na prvom vyjazde , ale ked mi to servis v NR nasteloval tak to je presne a rychle. Rovnako ako SLX na MTB ak nie rychlejsie. A zaujimave je ze retaz na clarise ano moc netrieska na nerovnostiach...
Cassopeniakfoto bike som kupoval akurát po "garančnom servise" teda nejazdený po ňom, proste zadná prehadzka je uplne v pohode ale ku nej si vždy musím preradiť niekedy len štuchnuť do páčky jemne (teda ani nepreradiť) aby neškrela reťaz o prešmykač, ideálne keby to bola jedno placka za mňa ale tak možno ozaj len zle natiahnuté lanko a možno je to vlastnosť clarisu, teda je to síce 2x8 ale mám pocit že preraďujem 8x8
Cassopeniakfotobike som kupoval akurát po "garančnom servise" teda nejazdený po ňom, proste zadná prehadzka je uplne v pohode ale ku nej si vždy musím preradiť niekedy len štuchnuť do páčky jemne (teda ani nepreradiť) aby neškrela reťaz o prešmykač, ideálne keby to bola jedno placka za mňa ale tak možno ozaj len zle natiahnuté lanko a možno je to vlastnosť clarisu, teda je to síce 2x8 ale mám pocit že preraďujem 8x8
Tak predaj a kup si mojho Soota 70, jednoplacku je skoro novy, ma cca 600km
mko je malé neboj aj tvoj inzerát som registroval.. nakoniec som kúpil 30tku za cenu, že ak by som vymenil celú sadu za grx vrátane bŕzd (teda všetko okrem ramu a kolies) tak stále som neni na tvojej cene čo je super tak ozaj že aj 30tka má pevné osky a stým sa dá pracovať, čo RM má až na najdrahšom modeli..
tak loziska, podlozky a kratsi predstavec nahodeny. Vidlica zatial bez vole, ak sa nahodou znovu rozhasi, prejdem na odpruzenu vidlicu od foxa. Pripadne budem musiet so svojimi par kilami prestat jazdit traili na graveli
Celkovo umyte, namastene a pripravene na dalsiu sezonu, ktora zacne hned v januari. Kto ma zaujem o blatniky SKS speedrocker nech sa prihlasi
karbonovy krk na vidlici a je trosku ovalny -0,2mm, vrchne lozisko malo mensi vnutorny priemer o 0,03mm (asi vybite) a stale mi to hrkalo. Ku tomu som mal ohnute podlozky. Teraz to mam vsetko vymene a zalepene locktidom, ak to znovu nevydrzi, budem musiet radikalne riesit Uz raz som vidlicu zlomil a to som mal len 65kg ... sweet 17
Caute, aky 28" gravel plast by ste odporucili v sirke 38-40mm ktory je rychly na ceste, ale zvladne prejst aj jemny teren? V pomere cesta/necesta 70/30. Dusovy
Caute, aky 28" gravel plast by ste odporucili v sirke 38-40mm ktory je rychly na ceste, ale zvladne prejst aj jemny teren? V pomere cesta/necesta 70/30. Dusovy
Ja vozim vzadu WTB BYWAY a pokial nie je take to ultra smyklave blato, tak to drzi fajne:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To je Zefal Z-Box, fľaša na náradie, taká dvojdielna, dole mám náradie, hore drobáky a rukavice pre prípad poruchy.
a co je zle na tom radeni? tiez mam ten isty bajk a jedine sa mi zda ze ta kmc retaz je dost hlucna
No podla mna to mas riadne rozladene. Mne to z eshopu bikeunion.sk prislo uplne rozhasene, najlahsi prevod ani nesiel zaradit, mozno sa to rozladilo cestou ku mne. Uistili ma ze bajk radenie aj brzdy su nastelovane. Nudzovo som si to nejako nastavil na prvom vyjazde , ale ked mi to servis v NR nasteloval tak to je presne a rychle. Rovnako ako SLX na MTB ak nie rychlejsie. A zaujimave je ze retaz na clarise ano moc netrieska na nerovnostiach...
Tak predaj a kup si mojho Soota 70, jednoplacku je skoro novy, ma cca 600km
Celkovo umyte, namastene a pripravene na dalsiu sezonu, ktora zacne hned v januari. Kto ma zaujem o blatniky SKS speedrocker nech sa prihlasi
Ja vozim vzadu WTB BYWAY a pokial nie je take to ultra smyklave blato, tak to drzi fajne:)