Ja som nad tym tiez uvazoval, lebo nik tu uz najzdi 3xX a nic mi to v podstate nedava. Ale netravim tu vela casu. Nechavam si to koli bazarovym zalezitostiam a e-shop zlave.
Co je barantala, by ma zaujimalo tiez .. katko vtedy ale pisal o moderovani. Ludia maju svoje bubliny a tuna sa uz mam pocit dlhsie, dalsie robit nedaju. Tak co potom...
Ináč palko ak by si mohol takéto príspevočky nabudúce stiahnuť ako dôvod niekoho odchodu. Šlo o nejakú komunikáciu vtedy. Je to neseriózne takto po pol roku to vyťahovať..A keby si tak nerobil takéto zákernosti, ale viac sledoval čo sa deje, tak by si možno vedel, že katko má prírastok do rodiny a prevdepodobne sa radšej venuje jemu ako nejakému moderovaiu diskusií na fóre..Dík za pochopenie 👌
No jo, voe. Komu tu ešte nezmazali no košér (aj bez vulgarizmov) príspevok? Rodina, nerodina - to má s tým Katiakom trt spoločné.
Pretrhla sa pupočná šnóra.
BARANTALA!!!!
To je u nás miestne pomenovanie pre takého exota čo všade bol a všetko videl a do všetkého sa rozumie a nemôžeš mu nič povedať, lebo ťa má za kompletného debila a on vie ako všetko funguje najlepšie zo všetkých . Vtedy bola tá diskusia tak ostro smerovaná... len je krajne zákerné ju teraz pripájať k iným súvislostiam.
Stromy na Brestove su uz stiahnute ale zostalo tam mrte ceciny ze chodnik ani nevidno a treba aj tak nosit. Maju tam natahane ocelove lana, jedno nizko nad zemou tak bacha - v hmle ho bolo ledva vidno.
bol som ta včera a stretol som tam kamošov v tmavozelenom... opísane to máš v martinskej teme. A reportik z Mincola, po červenej tiež fajn, aj rockgarden sa dá, lebo je tam sneh natlačený, ale ďalej už v klesaní za Razsošnou je to celé zľadovatené
ja som dnes mal prvy pokoroniacky vyjazd,pluca mi nevypadli,vsetko v cajku isiel som na skalky, zo Svinnej hore kopa blata ale strana na rajecke luxusne preschnuta,TOP podmienky
Stromy na Brestove su uz stiahnute ale zostalo tam mrte ceciny ze chodnik ani nevidno a treba aj tak nosit. Maju tam natahane ocelove lana, jedno nizko nad zemou tak bacha - v hmle ho bolo ledva vidno.
Na tie lana bacha. Jedno som tak preliezol a par sekund nato tu lanovku bez nejakej vystrahy zapli
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pretrhla sa pupočná šnóra.
BARANTALA!!!!
Na tie lana bacha. Jedno som tak preliezol a par sekund nato tu lanovku bez nejakej vystrahy zapli