Cannondale SuperSix EVO 2020, vymenil som kolesa za karbonove 50mm DT Swiss, pneumatiky Specialized Turbo Cotton 28 mm, aero handlebar Prime Doyenne, Wahoo Elemnt Bolt.
cize 30mm v pohode a este bude miesto na spinu a bordel? ja mam aktualne cca 28,5-28,9 a ked je spina a bordel uz to nie je velmi dobre
samozrejme na inom bajku
cize 30mm v pohode a este bude miesto na spinu a bordel? ja mam aktualne cca 28,5-28,9 a ked je spina a bordel uz to nie je velmi dobre
samozrejme na inom bajku
Mam rim brakes, tak ti to radsej odfotim, nech sam uznas za vhodne. Podla mna ta rezerva na "spinu a bordel" tam je. Pocuj, ale to je celkom rarita, mat take siroke plaste, nie? Ja som isiel z GP5000 25mm na Turbo Cotton 28mm a uz si viac veru neviem predstavit
tiež chcem vymeniť cesťák (po 9 rokoch ), pričom jednou s podmienok je, aby sa 28čky vošli s rezervou... na giante mám 28 vzadu s rezervou max 3mm, takže miestami je už odretý lak na zadnej stavbe a sedlovej trubke po občasných cyklokrosových vložkách
tiež chcem vymeniť cesťák (po 9 rokoch ), pričom jednou s podmienok je, aby sa 28čky vošli s rezervou... na giante mám 28 vzadu s rezervou max 3mm, takže miestami je už odretý lak na zadnej stavbe a sedlovej trubke po občasných cyklokrosových vložkách
Tak v tom pripade by mohol vyhovovat Canyon Endurance, ktory ma vacsi tire clearance nez ine ramy, ci?
Tak tak, aj ked ja som sa este detailne nepozrel ale pocujes to ked nejaky strk sa nalepi a sucha pripadne blato atd.
JakobSWE ten som zvazoval ale mne sa velmi nepaci designom, nejak ma nechytil za srdco ?
JakobSWE canyon radšej ultimate, mali by sa tam vojsť 28 s rezervou... scarinko chcem brať jazdenku s race geometriou, nový nepotrebujem na mojich pár tis ročne, tak snáď sa do jari niečo objaví... trochu sa spolieham na to, že viacerí budú meniť cesťáky s klasickými brzdami za kotúče, pričom mne stačí klasika
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skoda tej neorigo vidlice, inak krasny bajk
dik
Aky by si odporucil? Ma to realne vyznam? Nepotrebujem setrit kazdy jeden gram.
dik
Nazdar, jasne! Meral som to a vyslo mi to na 30 mm - taka je aj oficialna informacia, co prezentuje Cannondale. 32 mm tam uz asi nenapchas.
samozrejme na inom bajku
samozrejme na inom bajku
Mam rim brakes, tak ti to radsej odfotim, nech sam uznas za vhodne. Podla mna ta rezerva na "spinu a bordel" tam je. Pocuj, ale to je celkom rarita, mat take siroke plaste, nie?
Jasne, ten sa tam hodi ovela viac. Priestor na upgrade tam v kazdom pripade este je
Tak v tom pripade by mohol vyhovovat Canyon Endurance, ktory ma vacsi tire clearance nez ine ramy, ci?
Tak tak, aj ked ja som sa este detailne nepozrel ale pocujes to ked nejaky strk sa nalepi a sucha pripadne blato atd.
JakobSWE ten som zvazoval ale mne sa velmi nepaci designom, nejak ma nechytil za srdco ?
scarinko chcem brať jazdenku s race geometriou, nový nepotrebujem na mojich pár tis ročne, tak snáď sa do jari niečo objaví... trochu sa spolieham na to, že viacerí budú meniť cesťáky s klasickými brzdami za kotúče, pričom mne stačí klasika