Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
posledný komentár: 13. 9. 2025 o 7:29
Hlásim, že aj v okolí Sedla pod Vysokým vrchom sú popadané stromy a konáre. Z Nemcovej dolky po posledný kopec pred sedlom som cestu vyčistil okrem dvoch väčších stromov. Kopec pred sedlom je na fotke. Aj na červenej smerom na Hrešnú sú časti, na ktorých je potrebné bicykel prenášať.
Tu musim ale suhlasit s Labasom (v clanku).
Nieje to nic strasne. V tom mieste uz musis aj tak mat malu rychlost, aby si mohol bezpecne prejst prejazdom cez cestu. A navyse po pravej strane (v smere od popradskej) je dost miesta na obidenie toho stlpa.
Findoráková Jahodná Girbeš spevnené plochy ok, trochu blatka na skladoch, ale podklad zamrznutý, cez Girbes radsej nie.
https://youtu.be/wuM3Kb4BIxk
Jasne. Jak pako po lesnom chodnicku aj vpredu aj vzadu blikacka. A chlapci po ceste bez...
zlyzoval som potom normalne po turistickej zjazdovke az k ceste. mal som kamenacky takze netusim ci som cosi chytil a ake velke ale hrany ostali na svojom mieste