Po upozornení kamošom a kuknutí hlavnej stránky MTBiker som narazil na tento manager pre bikerov http://www.trm.sk Tak som sa tam regol a moje prvé pocity sú veľmi dobré.Pekné grafy,štatistiky, možnosť porovnávania atd. Dnes som tam zhliadol aj GaryhoFishera ako založil klub MTBiker takže hor sa do porovnávania
na stránke píše aj systém bodovania len treba pohľadať. Závisí to tam od množstva faktorov. Napr. aj plášťov,povrchu,prevýšenia, váhy biku. Za všetko máš koeficient a tým sa ti násobia body.
..cital som si to,len som chcel mozno najst nejaky "vyssi princip" v tom
Body su akesi (co najviac) objektivne ohodnotenie viacerych parametrov vyjazdu - napr. vzdialenost, teren, priemerna rychlost, ale aj vaha bicykla a vhodnost obutia na danom terene.
Priklad: niekto sa moze vozit na ziletke 30 km po rovinke 30 km/h, ale narobi sa menej ako niekto to prejde len 15 km, ale zato na tazkych trailoch v horach. Preto mozes s menej km predbehnut v rebricku niekoho, kto ma viac kilometrov.
A propos, pre vsetkych userov (aj pripadnych zaujemcov): je v priprave zmena ktora umozni ulozit si vsetky vyjazdy, nielen za aktualny mesiac a tym padom skompletovat statistiku. Mesacnych uzavierok rebrickov sa to ale nedotkne. Viac o tom uz coskoro
giro to pekne vyriešil, keby sme nemali tím idem do toho s ním
no a takto je to v kýbli lebo keď sme v tíme dvaja ťažko sa môžeme porovnávať absolútnymi číslami s 10 člennými tímami
alebo musíme len viac makať ?
ved giro mi tiez za tie km mesacne "plati" ...mojou odmenou su dvoje plne tacky hnoja tyzdenne, raz za mesiac mozem podojit kravky a raz za rok 3kg bravcoveho pliecka
No jo, družstevníci a družstevníčka majú špeciálny tréningový plán pod mojim vedením, ako predsedom JRD.
Ráno musí každý pol hodinu nosiť jednu dospelú kravu na pleciach (družstevníčka len teliatko), potom je tu zápasenie s býkom, kydanie hnoja (ale chceme kúpiť rozmetačku, takže už vymýšlam niečo iné) a večer zbieranie vajec z kurínov. Miesto ionťákov ich napájam čerstvým, ešte teplým mliekom a traťovky sú pure pork meat, zabíjame jedno prasiatko každý týždeň. Mali by ste ich vidieť ako po takom výdatnom tréningu a strave spokojne spia na slame na povale v dolnej maštali.
Už sa všetci tešíme na pozvanie družobného JZD Březinevěs, kde nám kolegovia družstevníci predstavia svoje výcvikové metódy. Dúfam že do tej Karosy napakujeme aj nejaké husičky a kuriatka.
jedno mi tam vadi...ten povrch...nie vzdy viem presne kolko % coho som siel a ked dam nieco ine tak skreslujem rebricek
Tak an toto mám fintu. Prejdenú trasu si anhodím do programu cyklotrasy a viem koľko % na akom povrchu som urobil a aj hodnota prevýšenie to potom dávam do TRM. Viem že to neisu 100% hodnoty ale na nejakých 80% sa im dá veriť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
..cital som si to,len som chcel mozno najst nejaky "vyssi princip" v tom
treba jazdit preteky a hned mas kopec bodov
Body su akesi (co najviac) objektivne ohodnotenie viacerych parametrov vyjazdu - napr. vzdialenost, teren, priemerna rychlost, ale aj vaha bicykla a vhodnost obutia na danom terene.
Priklad: niekto sa moze vozit na ziletke 30 km po rovinke 30 km/h, ale narobi sa menej ako niekto to prejde len 15 km, ale zato na tazkych trailoch v horach. Preto mozes s menej km predbehnut v rebricku niekoho, kto ma viac kilometrov.
Cely vzorec vypoctu si mozes prestudovat tu: http://www.trm.sk/charts.php?about=true
A propos, pre vsetkych userov (aj pripadnych zaujemcov): je v priprave zmena ktora umozni ulozit si vsetky vyjazdy, nielen za aktualny mesiac a tym padom skompletovat statistiku. Mesacnych uzavierok rebrickov sa to ale nedotkne. Viac o tom uz coskoro
no a takto je to v kýbli lebo keď sme v tíme dvaja ťažko sa môžeme porovnávať absolútnymi číslami s 10 člennými tímami
alebo musíme len viac makať ?
ved giro mi tiez za tie km mesacne "plati"
Mimochodom, Kiri, už myslíme aj na menšie teamy - v teamových rebríčkoch pribudne "počet bodov na člena"
Ráno musí každý pol hodinu nosiť jednu dospelú kravu na pleciach (družstevníčka len teliatko), potom je tu zápasenie s býkom, kydanie hnoja (ale chceme kúpiť rozmetačku, takže už vymýšlam niečo iné) a večer zbieranie vajec z kurínov. Miesto ionťákov ich napájam čerstvým, ešte teplým mliekom a traťovky sú pure pork meat, zabíjame jedno prasiatko každý týždeň. Mali by ste ich vidieť ako po takom výdatnom tréningu a strave spokojne spia na slame na povale v dolnej maštali.
Už sa všetci tešíme na pozvanie družobného JZD Březinevěs, kde nám kolegovia družstevníci predstavia svoje výcvikové metódy. Dúfam že do tej Karosy napakujeme aj nejaké husičky a kuriatka.
Tak an toto mám fintu. Prejdenú trasu si anhodím do programu cyklotrasy a viem koľko % na akom povrchu som urobil a aj hodnota prevýšenie to potom dávam do TRM. Viem že to neisu 100% hodnoty ale na nejakých 80% sa im dá veriť.
Gary mal by si urobiť nabor do MTBiker teamu!!
Napr členovia teamu maju rozky z TESCA po 18 hodine za 0,8