v hneve si pomylil opierku stolicky s rastovou rukou a zvieral tu
Ahaaa, takze preto rastovi slzili oci - od bolesti.
Ked si toto Dudo precita, tak to mam zratane. Mozno ma uz ani na cyklozraz nezoberie. Inak prave teraz Dudo asi pozera Alta Rezia Freeride Tour co som mu vcera doniesol, takze ocakavam jeho kladnu recenziu. Ostatni sa budu moct s danym filmikom (a dalsimi znamymi dielkami z oblasti MTB) zoznamit po veceroch na cykozraze.
Inak nie je toto co tu teraz pisem OT? Ten uvod je sice k teme, takze si nie som isty, ale asi by som to nemal prehanat - nezlucuje sa to s mojim firmware-om.
a na tie zjazdy sa tesim, aj keby som mal aj druhu nohu ulomit (aj ked po vcerajsku som ostal opat nastrbeny, ci nekupit novu a karbonovu - nie su tie posedenia s vami moc lacne... )
len ma sere že zase neprišiel môj najlepší kamarát buď sa bojí alebo hanbi alebo doma lepil a nemal čas
Ten sa nikdy neukaze, vzdaj to.
a na tie zjazdy sa tesim, aj keby som mal aj druhu nohu ulomit (aj ked po vcerajsku som ostal opat nastrbeny, ci nekupit novu a karbonovu - nie su tie posedenia s vami moc lacne... )
Zoberiem pre istotu ako zalohu moju staru vidlu, aby si mal na com dojazdit?
vitrinkári majú svoj vek a keď nevedia jazdiť tak si možu aspoň zahrešiť nie
to sa sťažuješ, alebo chváliš
čo má spoločné jazdenie s nadávaním? aj tak ti to nepomôže, len sa zbytočne strapnuješ a okolie na teba si urobí velmo rýchlo klamlivý názor.
ked už chceš nadávať tak používaj výrazy .... do puterinej mače, kremčica ... niekoho to aj pobaví.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ahaaa, takze preto rastovi slzili oci - od bolesti.
Ked si toto Dudo precita, tak to mam zratane. Mozno ma uz ani na cyklozraz nezoberie.
Inak nie je toto co tu teraz pisem OT? Ten uvod je sice k teme, takze si nie som isty, ale asi by som to nemal prehanat - nezlucuje sa to s mojim firmware-om.
Aj ja som sa uz chcel opytat co jej spravili.
missy je este v nemom uzase po vcerajsku...
a na tie zjazdy sa tesim, aj keby som mal aj druhu nohu ulomit
Ten sa nikdy neukaze, vzdaj to.
Zoberiem pre istotu ako zalohu moju staru vidlu, aby si mal na com dojazdit?
inak - boli ma brucho - zo smiechu, hrdlo - zo studeneho, ale nechapem, preco ma bolia kolena
máš pravdu, hreší ako pohan !!!
keby mi za každú nadavku dal pivo, tak po hodinovom výjazde ma predplatené na celú sezonu. Niečo by sme mali na neho vymyslieť.
to sa sťažuješ, alebo chváliš
čo má spoločné jazdenie s nadávaním? aj tak ti to nepomôže, len sa zbytočne strapnuješ a okolie na teba si urobí velmo rýchlo klamlivý názor.
ked už chceš nadávať tak používaj výrazy .... do puterinej mače, kremčica ... niekoho to aj pobaví.