Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
Sneh na nedostatocne premrznutej zemi moze znamenat len jedno, tak sme sa rozhodli ist len napeso. Turisticke chodniky a asfaltky sme nechali korona-lockdown-kvazi-turistom a motkali sa kade-tade nad Racou. Odmenou bolo ticho a moznost dychania bez rusok.
ja som dnes poobede isiel pozriet ten vodopad nad Borinkou, povodne som chcel ist na fulle ale zistil som ze mam zlomeny jeden spic na zadnom kolese, tak som isiel fatbikom. V Knizkovej doline plne parkovisko, po okrajovku len mokra cesta, dalej na Vypalenisko miestami lad po celej sirke cesty. Odtial cervena TZ asfaltka cez CK po Himligarku - tam boli vyjazdene kolaje od aut bez ladu. Potom som isiel cez les (foto 1) a napojil sa znovu na asfaltku na BK a tam uz to bolo OK. z BK som siel po modrej TZ a cykloceste lesom na Strminu a odtial asfaltom dole na Medene Hamre. Lad bol ale dalo sa, turisti co sli oproti mi hovorili ze sa smyka. Dole v kamenolome som k vodopadu isiel cez vodu, chybali asi 2-3cm a natiekla by mi voda do turistickych vysokych topanok, a na jednom mieste som takmer ostal stat v blate co bolo pod vodou. Cestou naspet som uz isiel po vyslapanom chodniku pod cestou a bike som tlacil/niesol. Da sa tam prejst aj bez gumakov, stacia nizske GTX topanky. Na druhej fotke je SV5 hned za BK, ale nesiel som tade.
veru je to tak, v lese je asi komplet celá BA...v Rači stoja autá od Troch zajacov popri ceste až k otočke autobusov, v Knižkovej doline autá od amfíku popri kúpalisku až dole...
ja by som itovu predpoveď upresnil, podľa mňa sa na popísanie množstva ľudí v MK sa použiť špecifická Slovenska mnozstevna jednotka "pokkt" ... na Somare som jakživ nezažil takúto plnku ... a na fotke nie sú všetci bo narýchlo som nevedel zapnúť panorámu ;-]
tak tak. siel som dnes zo zeleznej smer pekna cesta len asfalt (nechcelo sa mi do toho blata hlavne koli lenivosti umyvat bajk na zeleznej plne parkoviska, pred bufetom rad na min pol hodiny. po asfaltke kopec ludi, krizom cez celu cestu, ale slusne sme sa obchadzali pri horarni na peknej ceste rad ziaden, ludi dost a auta stali mi po kruhac.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
veru je to tak, v lese je asi komplet celá BA...v Rači stoja autá od Troch zajacov popri ceste až k otočke autobusov, v Knižkovej doline autá od amfíku popri kúpalisku až dole...
Tu je tzv. kruhac N 48°11.92358', E 17°8.09792'
https://sk.mapy.cz/s/hazejuhame