Dik za odpoved
Stretneme sa v Brezne
posledný komentár: 8. 10. 2025 o 11:39
posledný komentár: 7. 9. 2025 o 11:16
posledný komentár: 23. 7. 2025 o 23:16
posledný komentár: 8. 10. 2025 o 11:39
posledný komentár: 7. 9. 2025 o 11:16
posledný komentár: 23. 7. 2025 o 23:16
Silne slova na to, ze sa mylis. Ako aj pisal base - minuly rok nebol prvy rocnik a minuly rok sa stalo to iste a prvych styroch ci kolkych z kratkej trate poslal smerovcik nespravnym smerom a to ich pravdepodobne aj stalo bednu. Organizator sa to potom na vyhodnoteni snazil nejak riesit darcekmi a ospravedlnil sa, co sluzi ku cti, ale to uz tym chalanom bednu nevrati. K znaceniu pripomienky nemam, bolo to o zlyhani ludskeho fatora. Keby tam nestal ziadny smerovcik a ludia by sa nan nespoliehali a riadili sa sipkami co boli nastriekane na asfalte, tak by k ziadnemu omylu ani nedoslo...
muffin, boli sme na rovnakom maratone?
drzim palce organizatorom a vidime sa na starte
Ahoj, keďže je riaditeľ preteku momentálne v zahraničí, odpoviem ja. Prihlás sa ako JUNIOR či už na krátku či dlhú trať. Body sa Ti určite budú do celkového hodnotenia rátať. A ešte doporučujem prihlásiť sa všetkým JUNIOROM dopredu (prípadne aj zaplatiť a ústrižok doniesť), vyhnete sa tak náporu pred pretekom. Taktiež doporučujem všetkým ostatným prihlásenie a úhradu štartovného do zajtra. Od soboty večera to už bude o niečo drahšie.
Ivan Zemko-predseda OZ CM
PS: Dnes som bol spolu s organizátorom z Pravenca v živom visielaní na TV PATRIOT, ktorá sa stala našim mediálnym partnerom. Repríza rozhovoru by mala byť v sobotu okolo 16,30 hod.
Vzhladom na ziskane info od viacerych ucastnikov tohto maratonu som od ucasti upustil. Predsa len, horsky maraton nie je len hore a dole kopcom, ale aj jazdenie v terene. Mozno niekedy v buducnosti.
http://www.biketour.sk/index.php?page=8398
Ak by niekto potreboval odvoz na maratón do Brezna a späť, máme voľné ešte jedno miesto v našom Boxeri.
Ak máte záujem, ozvite sa na môj email, alebo SS................
inak, pri ba sa dost mraci, tam to asi tiez nevyzera na velke teplo..
ej to bude zaujimave
"Areál MŠK - Futbalový štadión a priľahlé priestory – vjazd cez parkoviskoTESCO (Nájsť obchodný dom TESCO a ste skoro na mieste)"
-mala by byt od 17:00, asi pojdem kuknut do mesta ci sa nieco chysta...ak tak dam este vediet
.Treba ist normalne akoby do Tesca potom na parkovisku dozadu...