ako vazne?
"Vláda v sobotu nerozhodla o plošnom testovaní Slovákov, rokovať preto bude aj v nedeľu poobede. Ani po takmer piatich hodinách sa tak verejnosť nedozvedela, či bude ďalšie kolo plošného testovania."
to chcu takto fungovat cele 4 roky a vo vsetkom? ze si saso nieco mysli a kym mu nepovedia ano tak sa bude rokovat a rokovat a rokovat .... ? v pondelok to vypustil z huby, v stredu sme mali vediet co snami zamyslaju, dnes je sobota vecer a stale nic ... https://www.aktuality.sk/clanok/856440/slovensko-caka-skriningove-testovanie-na-pomoc-vyclenili-5000-vojakov/
Proste všetci sa mu postavili, tak sa Mates hádže o zem a čakajú, že sa do zajtra večera unaví a pochopí, že plošné testovanie je už nadobro out.
Najneskôr zajtra ráno čakám nejakú duchaplnú reakciu z facebooku.
Niektoré okresy testujú tento víkend takže 1. celoštátna povinná jedno víkendová Ag spartakiáda z 31.10 - 1.11. 2020 sa zrejme 23. a 24. 1. 2021 konať nebude.
Nóri nám do***** štatistiky ... radšej nech chránia tých “ ramzesov “ nepriamo .
No... čítal som správičku v BMJ a z 20 000+ zaočkovaných senilov síce umrelo 23, lenže všetko vo veku, kedy sa ráno nezobudiť je úplne normálne. V daných seniláriách je normálne týždenná žatva zubatej 400 píplov. Takže koincidencia. Inak povedané, rovnako sa umiera po konzumácii oxidu vodného ako sme tu už boli rozoberali.
Kontrolná otázka by asi znela, koľko zo zatiaľ neďobnutých za rovnaký čas zahryzlo do hliny na cov19.
Ideme podobnou cestou ako Izrael. Oni plošne očkuju my plošne testujeme a koncom marca na tom budeme podobne. U nich bude takmer každy zaočkovaný a u nás takmer každy Ag pozitivne testovany.😄
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Mňa najviac mrzí morálny úpadok spoločnosti. Keď opatrenia potrvajú ešte "chvíľu", bude to nahov no. Deti potrebujú krúžky, Napr, deti potrebujú krúžky. A tí kkti len - testovať, tetovať, očkovať, jbť a kkt z toho aj tak. A bohužiaľ nemáme moc na výber. A ináč, vy si fakt myslíte, že na cintoríne v Nitre sú návesy naplnené mŕtvolami? Fakt?
A tým, že nosíme všade rúško... Tak ja si dám rúško, aby som nedošiel do styku s vírusom, samozrejme nedojdem, potom imunita nevie, že taký vírus existuje a musím sa dať zaočkovať aby ho moje telo poznalo ? - na hlavu.
Podla dostupnych zdrojov, v Nitre je viac pohrebnych sluzieb, niektore su zahltene, niektore nemaju co robit. A zmenit sa to neda /ako vsetko /. Ale krematorium je na max., musia zomrelych vozit inam. V kazdom pripade je toho vela.
Mňa najviac mrzí morálny úpadok spoločnosti. Keď opatrenia potrvajú ešte "chvíľu", bude to nahov no. Deti potrebujú krúžky, Napr, deti potrebujú krúžky. A tí kkti len - testovať, tetovať, očkovať, jbť a kkt z toho aj tak. A bohužiaľ nemáme moc na výber. A ináč, vy si fakt myslíte, že na cintoríne v Nitre sú návesy naplnené mŕtvolami? Fakt?
A tým, že nosíme všade rúško... Tak ja si dám rúško, aby som nedošiel do styku s vírusom, samozrejme nedojdem, potom imunita nevie, že taký vírus existuje a musím sa dať zaočkovať aby ho moje telo poznalo ? - na hlavu.
Obyčajné rúšky slúžia hlavne na to, aby som ja, neprskal a nenakazil druhého. Súkromné pohrebné služby by nenajimali mraziace návesy ak by ich nepotrebovali. A stolárske firmy by neprechádzali na výrobu rakiev, keby nemali odbyt. Bohužiaľ.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"Vláda v sobotu nerozhodla o plošnom testovaní Slovákov, rokovať preto bude aj v nedeľu poobede. Ani po takmer piatich hodinách sa tak verejnosť nedozvedela, či bude ďalšie kolo plošného testovania."
to chcu takto fungovat cele 4 roky a vo vsetkom? ze si saso nieco mysli a kym mu nepovedia ano tak sa bude rokovat a rokovat a rokovat .... ? v pondelok to vypustil z huby, v stredu sme mali vediet co snami zamyslaju, dnes je sobota vecer a stale nic ...
https://www.aktuality.sk/clanok/856440/slovensko-caka-skriningove-testovanie-na-pomoc-vyclenili-5000-vojakov/
Najneskôr zajtra ráno čakám nejakú duchaplnú reakciu z facebooku.
dakujem, ale to by si mal ist najskor do parlamentu
ale kokútek si ide furt svoje aj ten jeho pochlebovač.
No... čítal som správičku v BMJ a z 20 000+ zaočkovaných senilov síce umrelo 23, lenže všetko vo veku, kedy sa ráno nezobudiť je úplne normálne. V daných seniláriách je normálne týždenná žatva zubatej 400 píplov. Takže koincidencia. Inak povedané, rovnako sa umiera po konzumácii oxidu vodného
Kontrolná otázka by asi znela, koľko zo zatiaľ neďobnutých za rovnaký čas zahryzlo do hliny na cov19.
Nieco ako empatia ti vela vravi
Obyčajné rúšky slúžia hlavne na to, aby som ja, neprskal a nenakazil druhého. Súkromné pohrebné služby by nenajimali mraziace návesy ak by ich nepotrebovali. A stolárske firmy by neprechádzali na výrobu rakiev, keby nemali odbyt. Bohužiaľ.
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2034201
predbežné výsledky pre vakcínu Johnson & Johnson...