Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
https://addons.mozilla.org/sk/firefox/addon/dark-mode-webextension/
Tá biela po bokoch je čosi otrasné.
ale ta biela strasne taha oci.....
ale ta biela strasne taha oci.....
Aj čo teraz pozerám na pc, tak tá sivá je dosť nekontrastná, chcelo by to trošku tmavšej, celé sa to podľa mňa zlieva dokopy.
a problem s bielou popisali viaceri, najlepsie Gusto0, Tecka ze je jej teraz o cca 30% viac.
prikladam screeny z detailov inzeratov.
Tá biela po bokoch je čosi otrasné.
ale pozor ak to aktivujes tak cierna na pozadi bude vo vsetkych strankach nie len v mtbiker cize niekedy to moze sposobovat trochu neporiadok ze neuvidis na niektorych strankach niektore tlacidla alebo text.
1. Dark mode is still an experimental feature in Chrome for Android, so bear in mind that some design elements might look a little strange. To activate it, enter chrome://flags in the browser's address bar.
2. Tap the 'Search flags' box and enter the work dark. You'll find two options here: 'Android web contents dark mode' and 'Android Chrome UI dark mode'. If you activate the first option, Chrome will detect if a site's developers have created a dark version and select it automatically. If there's no dark version available, the browser will invert the site's colors. Activating the second option means that the browser interface itself will turn dark.
https://www.techradar.com/how-to/get-chrome-dark-mode
V Mozille to u mna vyzera ze ikonky v menu su nahradene textom, takze necitatelne.
Dalej z mojho pohladu aj zhorsena citatelnost, ako pisali uz predtym, vela bielej a pravdepodobne aj iny font. Kedze na fakebuku nie som tak neviem porovnat ci sa to blizi dizajnom tam
Skusil som si to pustit aj na Chrome, tam sa to zda byt lepsie
Skusil som to nastavenie zmenit a refreshnut, ale nezda sa mi ze by sa nieco zlepsilo
Ak opomeniem technicke bugy s ikonkami a fontami (ktore urcite doriesime), hlavna opakujuca sa vycitka je zvysene mnozstvo bielej farby. Ked sa na to pozriem objektivne, na mobilnej verzii je biela hlavicka (ktora bola pred tym tmava), inak nedoslo k ziadnej zmene. Tu osobne problem naozaj nevidim, lebo obsah je na celu sirku a tmavy font na bielom je bezny standard vsade (nebavime sa o dark mode zatial). Na desktope je viac bielej po stranach, ano. Odpadla reklama a wallpaper, co zatial ocenil jeden clovek. Problem to realne robi (za mna) len vo fore, kde je mnozstvo textu a malo grafickych elementov a obrazkov.
Skuste mi prosim konkretizovat v ktorych castiach webu vam ta biela vadi a idealne aj so screenshotom ako to vidite. A skuste si zuzit prehliadac, ci to opticky riesi problem ked mate okolo stranky inu farbu / texturu. Pracujeme na dark mode pre forum a mozno uz dnes hodime moznost vyberu farby bokov stranky (minimalne pre forum).
ftu2 vdaka za screenshoty, vymenime tam lightbox za ten, co je vo fore a v shope, aby sa to dalo lepsie zoomovat.