Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
- Komunita - tá prešla vývojom a vrchol fóra už je pekných pár rokov za nami, odhadom tak možno aj 10 - narážam teraz na kvalitu, nie kvantitu. Prirodzene, silné osobnosti fóra pomaličky odpadávajú a noví dominantní jedinci vzhľadom na vývoj spoločnosti nepribúdajú. Toto nie je problém, s ktorým bojuje MTBIKER, toto je všeobecný problém internetu - som presvedčený, že väčšina vie, o čom hovorím. Ostatné funkcie ako bazár, výjazdy, fotky, kalendár fungujú a nemyslím, že ich odsúvame na druhú koľaj a boli by na ústupe, práve naopak, do komunitných funkcií ide obrovské kvantum programátorskej roboty. A nielen nej, pri riešení problémov na bazári či pomoci polícii sme s cervom strávili nie málo času. Verím, že vnímate, že sa web technologicky stále posúva a nestagnuje. Na tento rok máme pripravený jeden väčší projekt, ktorý by mal zaujať. K komunite ešte nasledovné - okrem online priestoru sa snažíme aj v offline - či už podporou eventov, značenia, projektov ako Gerlaching. Už som to spomínal počas korony v inej téme, ale toto sú reálne desiatky tisíc € ročne, ktoré putujú do komunity. Samozrejme, nie každého tieto peniaze pri bikovaní "stretnú", kto ale žije cyklistikou, určite sa s našimi aktivitami stretol a v nejakej forme ovplyvnili aj jeho cyklistický život.
Inzercia - ako písal pár príspevkov nado mnou cervo, aj inzertný vývoj webu prešiel za posledných pár rokov vývojom. Nikdy sme nešli cestou maximalizácie príjmov z plôch na stránke a verím registrujete aj to, že našou snahou nie je aby ste preklikávali vyskakovacie okná, mali záchvaty z blikacích bannerov apod.
Magazín - tiež si šliape svoju cestu a som úprimne rád, že dokážeme oslovovať širokú masu cyklistov. Ohlasy na obsah, ktorý robíme je v drvivej väčšine pozitívny. Áno, je v ňom PR a odkazuje na produkty ale vnímam, že dokážeme namixovať obsah tak, aby to ako celok dávalo zmysel. Kvalita, na ktorú sme stavili cca 3 roky dozadu niečo stojí a verte, že Imrové videá, články od Bimjeama či Cepov obsah majú výrobné náklady, ktoré nie sú práve najnižšie.
Shop - projekt, pri ktorom som stál od základov a som naň hrdý. Áno, je to hlavný generátor príjmu webu, je to projekt, ktorý od absolútnej nuly v rekordne krátkom čase dosiahol na Slovensku vrchol. MTBIKER ako projekt dáva aktuálne prácu takmer 50 ľuďom. Vaše peniaze ostávajú na Slovensku, za priateľné ceny dokážeme poskytnúť tovar, ktorý mnohí z vás vrátane mňa samého nakupovali ešte 5 - 6 rokov dozadu takmer výhradne na zahraničných portáloch. Zodpovedne môžem vyhlásiť, že od spustenia shopu ide takmer každé jedno zarobené € nazad do projektu a posúvame ho vpred. Takže áno, zo shopu sa stala dominantná časť webu ale rozhodne nie na úkor komunity či bazáru.
Sumár - MTBIKER prešiel od svojho vzniknu dlhú cestu, ktorej som osobne súčasťou od roku 2005 a pracovne od 2013. S viacerými z Vás sa poznám osobne z maratónov, Domaše, či Hrádku. So stovkami z Vás som si v rámci fungovania MTBIKERA vymenil maily či PM. Nevravím, že sme dokonalí ale cyklistiku máme radi a robíme pre ňu, čo je v našich silách. To, že nám na Vás záleží budeme dokazovať aj naďalej. Verím, že aj táto diskusia v rámci ktorej sme expresne reflektovali Vaše požiadavky je toho dôkazom.
Uff, na dnes stačí
Martin, pracoval som u firmy, ktorej vedenie sa dalo na www na posledné miesto v rebríčku potrebných informácii pre svojho zákazníka. Na prvom mieste v adresári boli ľudia, ktorí boli v priamom kontakte s užívateľmi, ktorých užívateľ či kupec hľadal. Ktorý že užívateľ produktu potrebuje vedieť, kto je gen. riaditeľ a jeho pobočník so sekretariátom. Takže sú firmy, ktoré vedia, ako na to.
Vsetky muchy sa vychytaju. Tlacitka budu fungovat, vyjazdy sa tiez opravia, ale ta BIELA, ktoru tu ziada vymenit vacsina, sa riesit nechce
V nastaveniach dajte moznost posunut odtien vsetkeho o nejake cislo, aby boli 3 moznosti a bude to super.
Diky!
ak myslis sekciu BIKERI, tak ta zmizla
cervo sa k tomu vyjadroval tu
https://www.mtbiker.sk/forum/post1685409.html#p1685409
napísal:
Vyhladavanie bikerov funguje dalej ..
kde ?
Nemyl si vacsinu s vacsinou ludi, co sa vyjadruju v tejto teme. V tejto teme sa vyjadruje len zlomok ludi, ktori tuto stranku pouzivaju (a vyjadruju sa zvacsa taki, ktori pridu vyjadrit nespokojnost). Od ostatnych mame spatnu vazbu cez analytiku a nema vyznam robit zavery z jedneho dna (ak by sme robili, tak su metriky ako bounce rate a session length velmi priaznive).
2. Pozeram si ulozene prinscreeny nakupovanych dielov z bazara a cuduj sa svete biela je biela, ale je su tam sede polia, ktore teraz niesu. Pridalo sa 30% viac bielej na stranky co mne osobne vadi, kedze tuto stranku navstevujem casto. Ak by som prisiel, kupil - predal - nasiel a odisiel. Bolo by mi jedno aku ruzovu s jednorozcami tu mate. Na desktope trocha pomohli tie tmave okraje, inak to je katastrofalny ziaric - tato stranka.
3. Vyjadrujem sa tu lebo viem, ze tato tema existuje. Mnoho rokov som o nej nevedel a nasiel som ju len nahodou cez nejake fotky, ktore boli vidiet v sekcii fotiek. Takze si myslim, ze vela ludi ani o tejto teme nevie.
4. Ak chces feedback nie len od “stazovatelov” tak daj na prvu stranu anketu k dizajnu, farbam a pod. Aby si nebol potom prekvapkany.
5. Teraz ako ti odpisujem, tak tvoj prispevok je trosilinku tmavsi a hned je to kusok lepsie s tym vyvazenim.
Tecka dakujem za objasnenie, ze sa to tyka bazaru. Zoberieme do uvahy.
scarinko vdaka. Poviete mi niekto, aky tam vidite (okrem hlavicky) rozdiel v mnozstve bielej? (NB screenshot dole napravo trocha klame, lebo zobrazuje jeden prispevok, ak by tam boli 3 prispevky, tak maju biele/sede/biele pozadie)
Dajte nam na to ale trocha casu a prideme s riesenim, ktore bude dobre pre vsetkych. Ale prosim akceptujte aj to, ze tu vyjadrujete svoje nazory a aj ked sa vam moze zdat, ze maju vsetci rovnaky nazor, neviete aky nazor maju ludia, co do tejto temy nepisu. A prosim akceptujte aj to, ze design sa neda robit cez ankety. To vam povie kazdy, kto uz niekedy nieco robil pre ludi. Vygooglite si design by committee ak to niekoho zaujima.
Ta hlavicka aspon trochu rozbijala tu sucasnu bielu od hora az dolu. Teraz sa stieraju tie prechody zo zahlavia apky na zahlavie stranky na telo webu