1:)Grécko: po výhre pred 4mi rokmi si svoje šťastie vyčerpali na 100 rokov dopredu. Chýbajú im kvalitní hráči. Kredit gréckej ligy nieje vysoký.
2:)Turecko: stará garda hráčov ako Sukur, Manzis, Rustu ma uz svoj zenit za sebou, nová ešte nedospela.
3:)Švajčiarsko: na domácu krajinu je kladený enormný tlak, neverím že to vytrhne z biedy ani Frei, Philippe Senderos, Tranquillo Barnetta
4:) Rakúsko tiež ako na domácu krajinu kladený enormný tlak, nemá na to osobnosti aby zvládlo potup zo skupiny. Potencionálne hviezdy: Martin Harnik, Andreas Ivanschitz .
5:)Polsko najmenej verím tomuto tímu. Potencionálne hviezdy: Michal Žewlakov, Mariusz Lewandowski, Maciej Žurawski.
a komu najiac verím no rozhodovanie je ťažké, ale dáme to takto.
n aprvých 3 miestach južanský temperament.
1:) Španielso už by mohlo konečne prelomiť smolu z minulých šampionátov. Potencionál na to má obrovský.
2:) Portugalsko na domácom šampionáte mali smolu ktorú by mohli prelomiť. Potenconá mužstva obrovský
3:) Taliansko aj napriek neúčasti pár matadorov si myslím že majú veľmi schopné mužstvo.
4:) Holandsko mužstvu sa na šampionátoch moc nedarí, ale potencionál je veľký.
5:) Francúzsko no najmenej čitateľné mužstvo pre mna momentálne.
Môžu prekvapiť
1:) Chorvátsko bojovnosť ako lev
2:) Česko no však včera ste videli, štastia viac ako rozumu.
no Portugalci tiež včera nepredviedli nič výnimočné proti Turkom, jednoducho otvárací zápas je vždy ťažký, osobne si myslím, že Francúzi, napriek tomu, že im naozaj nefandím, sú psychicky najvyspelejšie mužstvo aj po výmene generácií. Španielom neverím, stále tí istí hráči a stále nič, i keď na druhej strane to, že najväčšie hviezdy už nehrávajú doma ale v Anglicku môže byť pozitívom. Holandsko - ťažko povedať, celý rok nikto výrazne nevyčnieval...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
u mňa ako vždy FORZA ITALIA! ale neúčasť najhoršieho hráča sveta Super Pippa Inzaghiho sa nemusí vyplatiť
no a okrem toho aj Portugalsko, Španielsko, Chorvátsko
no podla tohoto by sme to uuuuuuuuuuuuurcite vyhrali na plnej ciare
a katko ked uz sme pri tych najhorsich hracoch, tak nielen Pipo ale ani Bobo Vieri tam nesiel...jednoducho taliani su bez sance...
Najväčší outsideri:
1:)Grécko: po výhre pred 4mi rokmi si svoje šťastie vyčerpali na 100 rokov dopredu. Chýbajú im kvalitní hráči. Kredit gréckej ligy nieje vysoký.
2:)Turecko: stará garda hráčov ako Sukur, Manzis, Rustu ma uz svoj zenit za sebou, nová ešte nedospela.
3:)Švajčiarsko: na domácu krajinu je kladený enormný tlak, neverím že to vytrhne z biedy ani Frei, Philippe Senderos, Tranquillo Barnetta
4:) Rakúsko tiež ako na domácu krajinu kladený enormný tlak, nemá na to osobnosti aby zvládlo potup zo skupiny. Potencionálne hviezdy: Martin Harnik, Andreas Ivanschitz .
5:)Polsko najmenej verím tomuto tímu. Potencionálne hviezdy: Michal Žewlakov, Mariusz Lewandowski, Maciej Žurawski.
a komu najiac verím no rozhodovanie je ťažké, ale dáme to takto.
n aprvých 3 miestach južanský temperament.
1:) Španielso už by mohlo konečne prelomiť smolu z minulých šampionátov. Potencionál na to má obrovský.
2:) Portugalsko na domácom šampionáte mali smolu ktorú by mohli prelomiť. Potenconá mužstva obrovský
3:) Taliansko aj napriek neúčasti pár matadorov si myslím že majú veľmi schopné mužstvo.
4:) Holandsko mužstvu sa na šampionátoch moc nedarí, ale potencionál je veľký.
5:) Francúzsko no najmenej čitateľné mužstvo pre mna momentálne.
Môžu prekvapiť
1:) Chorvátsko bojovnosť ako lev
2:) Česko no však včera ste videli, štastia viac ako rozumu.
"potencionál"
no Portugalci tiež včera nepredviedli nič výnimočné proti Turkom, jednoducho otvárací zápas je vždy ťažký, osobne si myslím, že Francúzi, napriek tomu, že im naozaj nefandím, sú psychicky najvyspelejšie mužstvo aj po výmene generácií. Španielom neverím, stále tí istí hráči a stále nič, i keď na druhej strane to, že najväčšie hviezdy už nehrávajú doma ale v Anglicku môže byť pozitívom. Holandsko - ťažko povedať, celý rok nikto výrazne nevyčnieval...
buduje novu hokejovu ligu na urovni NHL tak preco by nemali byt favoriti aj na futbal
vse se toci o penezoch