Nebolo by lepšie tam dať stred GRX600 46/30 a kazetu 11-34, alebo 11-36 ? Tam by si mal tie ľahké prevody parádne . Tak ale záleží aj od toho kadiaľ jazdíš
Možno hej, ale všetko bolo doma, nechcel som moc do toho dávať, ale postupom času a najazdenými km som musel. A to GRX nebolí kompatibilné s radením 105/5800 myslím.
Myslel som len kľuky s prevodníkmi . ostatné by bolo 105 Ja tiež špekulujem , ako vyskladať prevody. Chcem tam mať 50/34 a kazeta11-36 , tú dlhé ramienko na R7000 zoberie. Ak mi to bude miestami ťažké, tak prikúpim tie kľuky, čo som spomínal, 46/30. Nevyskúšam, nezistím
Kamoš jazdí stred 46/30 s kazetou 11-36 , prehadzovačka R7000 dlhé ramienko. Ja mám 50/34 zhodený zo žiletky . Chcel by som, aby to moje SUVéčko bolo aj rýchle Ak budem potrebovať ľahšie prevody, tak prikúpim 46/30 . Celkový rozsah tam bude rovnaký , len skrátim reťaz o 4 články.
Tie 50/34 sú moc, to v kopcoch neutiahneš, teda n chcem ťa podceňovať, Max 48 ale to je skôr do rovinatejsich oblasti, tu medzi Fatrami ti je občas aj dole kopcom hore.
Keď GRX tak komplet sadu.
Keď bude hotový , tak som zvedavý , kadiaľ budem musieť trošku potlačiť Určite potom dám report Ale vieš , že Tvoj najľahší prevod je36/34 a môj 34/ 36 ? Takže v stojkách by som na tom mal byť lepšie .
Myslel som len kľuky s prevodníkmi . ostatné by bolo 105 Ja tiež špekulujem , ako vyskladať prevody. Chcem tam mať 50/34 a kazeta11-36 , tú dlhé ramienko na R7000 zoberie. Ak mi to bude miestami ťažké, tak prikúpim tie kľuky, čo som spomínal, 46/30. Nevyskúšam, nezistím
GRX kľuky nie sú kompatibilné s cestnými prešmýkačmi, lebo sú o pár milimetrov vychýlené. Tým pádom ku GRX kľukám počítaj aj s GRX prešmýkačom.
Som si toho vedomý . Predpokladám , že si vystačím s cestným kompaktom pri kazete 11-36. Kľuky GRX sú len ako náhradná alternatíva . Kadiaľ chcem jazdiť, si myslím že to bude v pohode aj s 50/34
pri týchto kľukách netreba riešiť až toľko veľký prevodník napr. 50/34, ktorý je minimálne toľko jazditeľný ako 46/36, hlavne aj máte kazetu s 34/36 zubami vzadu. Ten 46/36 jeCX riešenie, je tam vhodné si vymeniť ten menší za niečo okolo 30/32. ja som mal na bicykli 46/36, ale vymenil som 36 za 34 z druhého bicykla a trošku to pomohlo, lebo po odradení z 46 na 36 to nebolo až také citeľné odľahčenie a ak budete mať natrénované, menšie kopce budete jazdiť na 46. Na 34/34 sa dá v pohode vyjsť aj na Sitno, preto ja som ďalej týmto smerom neriešil úvahy
Som si toho vedomý . Predpokladám , že si vystačím s cestným kompaktom pri kazete 11-36. Kľuky GRX sú len ako náhradná alternatíva . Kadiaľ chcem jazdiť, si myslím že to bude v pohode aj s 50/34
ja teraz riešim podobné mám Soot 30 a Claris kľuky 50/34 a kazetu 11-32. Po asfalte všade vyjdem aj do fakt strmákov len musím zo sedla. V lese je to horšie, tam jazdím prakticky stále najľahší alebo druhý najľahší prevod a kolená si moc neoddýchnu lebo je to aj tak ešte ťažké. zas keď idem zo sedla tak mi prehrabe zadne... Preto som kupil kazetu 11-34 tiež Claris kompatibilnu nech si troška pomôžem. Ťažké prevody mi nechýbajú a keby viem dať na kľuky 32 zubový prevodník aj to by som bol rád ale nikde som také niečo nenašiel...
Ale to je tiež dočasné riešenie vyrieši to až GRX sada a teda de facto druhý bajk lebo meniť celý pohon a radenie a brzdy sa teda moc neoplatí
keby viem dať na kľuky 32 zubový prevodník aj to by som bol rád ale nikde som také niečo nenašiel...
nedas, koli rozteci dier na pavuku kluk, uz som to riesil pri cestaku ci sa da menej ako 34. nasiel som nejaky nie uplny user friendly 33z prevodnik ale to by vela neriesilo.
32z na 110BCD sa nerobi cize musis riesit ine kluky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://sweb.mtf.stuba.sk/ini_o_nas/clanky/1597998252_Denn%C3%ADk%20N.pdf
Keď GRX tak komplet sadu.
GRX kľuky nie sú kompatibilné s cestnými prešmýkačmi, lebo sú o pár milimetrov vychýlené. Tým pádom ku GRX kľukám počítaj aj s GRX prešmýkačom.
Vtedy sa to este nazyvalo MTB s baranmi
misko_hrasko si ma predbehol
ja teraz riešim podobné mám Soot 30 a Claris kľuky 50/34 a kazetu 11-32. Po asfalte všade vyjdem aj do fakt strmákov len musím zo sedla. V lese je to horšie, tam jazdím prakticky stále najľahší alebo druhý najľahší prevod a kolená si moc neoddýchnu lebo je to aj tak ešte ťažké. zas keď idem zo sedla tak mi prehrabe zadne... Preto som kupil kazetu 11-34 tiež Claris kompatibilnu nech si troška pomôžem. Ťažké prevody mi nechýbajú a keby viem dať na kľuky 32 zubový prevodník aj to by som bol rád ale nikde som také niečo nenašiel...
Ale to je tiež dočasné riešenie vyrieši to až GRX sada a teda de facto druhý bajk lebo meniť celý pohon a radenie a brzdy sa teda moc neoplatí
nedas, koli rozteci dier na pavuku kluk, uz som to riesil pri cestaku ci sa da menej ako 34. nasiel som nejaky nie uplny user friendly 33z prevodnik ale to by vela neriesilo.
32z na 110BCD sa nerobi cize musis riesit ine kluky.
Vtedy sa to este nazyvalo MTB s baranmi
zaujímavé, čo to tam má, akú odpruženú sedlovku... že riadna strunka
https://off.road.cc/content/news/the-hite-rite-quick-drop-post-system-is-back-from-the-dead-2414