Prvýkrát je to ťažšie, ale stačí si uvedomiť že najľahšie to pôjde keď máš pekne pätky plášťa v strede rafika a dávať na to pozor po celý čas nahadzovania a netreba sa báť insert trochu aj ponaťahovať pred nahodenim - pôjde to o dosť ľahšie
no zlomil som si nechet na palci <>. Jedno koleso som za pol hodinu nahodil, vsetko som ponatahoval, namazal .. v polke som s tym buchol o zem a siel si pozret jutube ako sa to robi:) Nasledne som to za 10min spravil. S pepisom som nikdy nemal problem, ale tento kanadsky insert je o dost tvrdsi a tazko sa s nim cvici.
ku tomu mi dosiel lubrigant ... druhe koleso znasilnim zajtra rano az
Ahojte ja som sa tento rok rozhodol vyskúšať pár vecí z Wish (niečo ako Ali ale chodí to rýchlejšie)
hlavne rukavice (čo pád to idú do koša) keďže moja spotreba je katastrofálna a každé ušetrené € sa zíde na nové a myslím že za 5€+3 pošta poslúžia aspoň pol roka alebo do prvého pádu.
Tieto rukavice ma celkom oslovili lebo RedBull (kto by to nechcel)
Kvalitou ma na prvý dojem prekvapili keďže sú šité a nie lepené (lepené bežná vec z číny)
Ďalej máju výplň na dlani čo je celkom príjemné a celkovo som mal lepší pocit pri držaní gripu.
Ale uvidíme čo to vydrží
Predávajú to priamo. Reklamu im robia top jazdci Slovenska v gravity disciplínach. Takže si sa rozhodol na základe silnejšej reklamy? 🤔
***** nijako sa neuraz, ale to na zaklade coho sa rozhodnem nieco kupit je cisto moje rozhodnutie, ci sa ti to paci alebo nie. Nekupujem veci na to, aby som vyskusal ci to funguje (tymto nechcem povedat, ze zmieneny produkt od chalanov zo Ziliny je zly) Kupim to co jazdia, skusaju tisicky jazdcov a nie len par. A ano dobra reklama dokaze predat viacej produktov .. peace
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ku tomu mi dosiel lubrigant ... druhe koleso znasilnim zajtra rano az
https://mtbrival.com/
Predávajú to priamo. Reklamu im robia top jazdci Slovenska v gravity disciplínach. Takže si sa rozhodol na základe silnejšej reklamy? 🤔
hlavne rukavice (čo pád to idú do koša) keďže moja spotreba je katastrofálna a každé ušetrené € sa zíde na nové
Tieto rukavice ma celkom oslovili lebo RedBull (kto by to nechcel)
Kvalitou ma na prvý dojem prekvapili keďže sú šité a nie lepené (lepené bežná vec z číny)
Ďalej máju výplň na dlani čo je celkom príjemné a celkovo som mal lepší pocit pri držaní gripu.
Ale uvidíme čo to vydrží
Pozerám ,že to je vlastne kópia rimpactu čo jazdím už dva roky
https://www.rimpactmtb.com/technology
***** nijako sa neuraz, ale to na zaklade coho sa rozhodnem nieco kupit je cisto moje rozhodnutie, ci sa ti to paci alebo nie. Nekupujem veci na to, aby som vyskusal ci to funguje (tymto nechcem povedat, ze zmieneny produkt od chalanov zo Ziliny je zly) Kupim to co jazdia, skusaju tisicky jazdcov a nie len par. A ano dobra reklama dokaze predat viacej produktov .. peace