Chcel by som sa spýtať či nemáte skúsenosti z termo fľašou ? Ide o to že už mam doma dve a je to o ničom hľadám overenú kvalitu stálosť teploty tekutiny tak 1,5 až 3 hodiny z minimálnym úbytkom teploty . Ak mate nejakú konkrétnu značku vyskúšanú poraďte ďakujem .
tak túto sezonu som to riešil aj ja a nakúpil som rôzne termo verzie fliaš aj tu na mtbikeri. ako, nie som úplne nespokojný, nečakal som niečo, čo mi vydrží pri -4 stupňoch tri hodiny, skôr pri 10 stupňoch hodinu - dve a to splnili všetky ale na viac určite nemajú. potom už fakt len termosky. toto bol inak zaujímavý test na ktorý som narazil na youtube ... možno pomôže pri uvažovaní https://www.youtube.com/watch?v=a6j1NJkNzwI
Už mi nezamrzne voda... user_id diky za tip... otestoval som ju zatiaľ len na balkóne pri +1 C°, nalial som tam horúcu vodu z vodovodu, postupne som odlieval a po troch hodinách ten zvyšok stále mal izbovú teplotu...
kúpené tu: https://sportzone.sk/lahev-zefal-arctica-75-modra/
hmmm zaujímave...ja som mal nedávno takú istú konzistenciu ako na tvojej fotke...aj som to sem dal, bolo to v rovnaký deň...ale fľaša bola obyčajná a vodu som tam dával z vodovodu napustenú zo studeného kohútika, čiže iba chladnú nebola odtečená t.j. nebola úplne studená...rovnaké podmienky teploty a časy, odlišné fľaše, rôzne médium s rôznymi teplotami a výsledok rovnaký...
hmmm zaujímave...ja som mal nedávno takú istú konzistenciu ako na tvojej fotke...aj som to sem dal, bolo to v rovnaký deň...ale fľaša bola obyčajná a vodu som tam dával z vodovodu napustenú zo studeného kohútika, čiže iba chladnú nebola odtečená t.j. nebola úplne studená...rovnaké podmienky teploty a časy, odlišné fľaše, rôzne médium s rôznymi teplotami a výsledok rovnaký...
caj tam lejem 80 stupnovy a je rozdiel ked jazdis a flasa s arychlejsie ochladzuje ako ked ju nechas stat na balkone
vcera som na cestaku tiez tak mal, naliaty 80 stupov a po 36 min uz bol ledva vlazny, ta flaska je max do hodiny
v druhom kosikou vozim deboyo, vydrzi teply tak do 3h
scarinko ano tento faktor beriem do úvahy, bol len taký prvý test...väčšinou tu chlapi písali pozitívne reakcie... uvidí sa v reále na výjazde ako sa to bude správať...btw mne by úplne stačilo keby to za tri hodiny nezamrzlo a aby som sa mohol napiť, nevadí mi ani chladnejšia voda...fľaša nebola drahá, takže by mi ani žily neroztrhlo keby to úplne nefungovalo a možno v lete by sa hodila keby v lete udržala vodu v pitnej teplote, aby to nebolo jak šťanka...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kúpené tu: https://sportzone.sk/lahev-zefal-arctica-75-modra/
caj tam lejem 80 stupnovy a je rozdiel ked jazdis a flasa s arychlejsie ochladzuje ako ked ju nechas stat na balkone
vcera som na cestaku tiez tak mal, naliaty 80 stupov a po 36 min uz bol ledva vlazny, ta flaska je max do hodiny
v druhom kosikou vozim deboyo, vydrzi teply tak do 3h
ja som len pisal k tej zefal flaske ze to velmi nie je na zimu
https://www.oriondomacepotreby.sk/termoska-plechovka-ner-0-7-l-for-men-125861?returnurl=%2fsearch%3fq%3dplechovka%26count%3d27