V zime je to zle, ale v lete nedam dopusati na horuci vosk. Nemoze nic hrdzaviet lebo voda sa ku kovu vobec nedostane. Maze perfektne zivotnost dileov zatial posudit neviem, ale tvrdi saze 3x tolko ako normalne. Len v zime som mal problem, ze to je trocha tuhe aspon zo zaciatku. Na MTB tiez OK ale na cestu jedine rozumne riesenie podla mna. A to som vyskusal asi kazde mazivo co tu na MTBiker maju.
Ak je to ta s ktorou ja nemam problem tak si ju asi dobre nasolil.
KMC má viacero modelov reťazí. Odolnosť voči korózii majú ale len tie drahé farebné, potom Ti-N zlaté...Ale už aj tie zlaté nemajú odolnosť ako originál SRAM XX1. Sram v podstate nekoroduje (podľa podmienok používania - u niekoho možno 3 mesiace u iného za 6 rokov možno koróziu chytí)
Základné reťaze od KMC ak chcete, aby vám nekorodovali, tak musia mať označenie EPT...pri 12 rýchlostnej som teraz zistil, že je celkom fajn, povrch zatiaľ pekný, čistý...Problémom reťaze X12 EPT je ale kompatibilita so systémom SRAM...príde mi to, že je to reťaz vhodnejšia pre Shimano, lebo na článkoch má také tie zaoblenia ako to má Shimano...pri Shimano to mali tuším aj nejako technologicky nazvané, ale so Sramom to hlavne na najväčšom pastorku dosť hrkoce, lebo SRAM má inak optimalizované nábehy na zuboch.
Dnes mala demolacia maslovej skrutky v packe brzdy mt5. Momentak nastaveny na 1,3Nm, brzda je nastastie bez vzduchu a funguje. Vyvrtavanie z plastoveho tela brzdy bude asi masaker ?
Páčky sú flip flop... Pokiaľ to nebude robiť sararaptu tak odvrtavat nebude treba a použiješ tú na druhej strane...
Dnes mala demolacia maslovej skrutky v packe brzdy mt5. Momentak nastaveny na 1,3Nm, brzda je nastastie bez vzduchu a funguje. Vyvrtavanie z plastoveho tela brzdy bude asi masaker ?
Tiež sa mi to podarilo. Strhol si len hlavičku, závit by mal byť v poriadku. Dokonca stále dostaneš torx do skrutky a môžeš povoliť/dotiahnuť ako potrebuješ. Teda aspoň v mojom prípade to tak bolo a fungoval som s tým mesiac bez problémov, kým som kúpil náhradnú skrutku.
Moja KMC X11 este nehrdzavie, ale to je asi tym, ze este ma na sebe originalne mazivo. A to som ju ani neutieral po tych 70km, co som s nou zatial pojazdil od zaciatku roka
Nebal by som sa napisat vyrobcovi tretier, ze co sa da s tym robit, mozno budu vediet poradit. Nezabudol by som ich popritom vychvalit do nebies, a mozno ponuknu aj nejaku crash replacement. Ak nie, tak by som obehal vsetkych obuvnikov v okoli, neraz su to majstri remesla a dokazu spravit nemozne... Za pokus to stoji
Písal som do NW, ale nedávam tomu veľkú šancu. Obuvník to nespraví, to koliečko je rozlámané a nie je to BOA, takže náhradný diel zasa len z NW. Ale chcem jazdiť, už mám na ceste nové. Tieto hodím na povalu na náhradné diely
X12 sa dá trochu uvoľniť tým, že na druhej strane zhodíš pätku a tým sa uvoľní tlak na tej matici oproti.
Máš tam akurát 2 drobné riziká :
1. Ten šroub je hliníkový aby si vedel odtrhnúť pätku, takže jemne
2. Tá pätka má minimálne u mňa trochu vôľu a tým pádom sa môže stať že pri montáži nemusí byť presne rovno
dik za pokus ale tieto tipy mi nepomôžu... jednak mám na strane prehadzky custom asymetricku vložku so závitom, originál matica sa na mojom ráme nepoužíva ... druhak packu som nakoniec uvoľnil a prítlak je tým pádom odstránený ... takže môžem napríklad natlct torx zo strany prehadzky a vytočiť to von, ale radšej by som to zachránil celé pretože inak budem týždne čakať na novú osku ...
A pretaca sa ti ta vlozka, kam sa oska zasroubuje ? Z coho je vlozka , tiez hlinik ? Mohol by si skusti to nahriat, ale potrebujes to aj tak niecim zachytit, aby sa nepretacala. Zabodnut 2 hroty a drzat, po nahriati to pojde lahsie odtacat, resp. by sa mohla aj ta vlozka trosku lepsie zapriet, ak je karbonovy ram.
No, asi by som to ani nemal postovat lebo v detaile nefunguje kamuflazna farba ;-] ale teda davam foto ako to vyzera. Mal som vyborny napad skusit zhodit packu, ze potom vystrcim tiahlo opacnou stranou a pozriem sa co je vnutri. Prvy cervik v excentri som povolil bez problemu, druhy nechcel ist tak som ho ponahrieval a potom som v nom strhol inbus dziru na prvy pokus ;-]. Tym koncim marne pokusy o ozivenie do casu kym nepride nova oska, aspon si rozmyslim ze ako tuto dostanem von ... cele to povodne bolo pretoze som vymienal brzdy a na m6120 mi staci aj tenky kotuc ... tak tam este chvilu necham siroky ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak je to ta s ktorou ja nemam problem tak si ju asi dobre nasolil.
Základné reťaze od KMC ak chcete, aby vám nekorodovali, tak musia mať označenie EPT...pri 12 rýchlostnej som teraz zistil, že je celkom fajn, povrch zatiaľ pekný, čistý...Problémom reťaze X12 EPT je ale kompatibilita so systémom SRAM...príde mi to, že je to reťaz vhodnejšia pre Shimano, lebo na článkoch má také tie zaoblenia ako to má Shimano...pri Shimano to mali tuším aj nejako technologicky nazvané, ale so Sramom to hlavne na najväčšom pastorku dosť hrkoce, lebo SRAM má inak optimalizované nábehy na zuboch.
Páčky sú flip flop... Pokiaľ to nebude robiť sararaptu tak odvrtavat nebude treba a použiješ tú na druhej strane...
Tiež sa mi to podarilo. Strhol si len hlavičku, závit by mal byť v poriadku. Dokonca stále dostaneš torx do skrutky a môžeš povoliť/dotiahnuť ako potrebuješ. Teda aspoň v mojom prípade to tak bolo a fungoval som s tým mesiac bez problémov, kým som kúpil náhradnú skrutku.
-13% FORCE X12-SYNTACE zadná os, 12x142 mm
25,99 € -13%
MOC 29,99 €Máš tam akurát 2 drobné riziká :
1. Ten šroub je hliníkový aby si vedel odtrhnúť pätku, takže jemne
2. Tá pätka má minimálne u mňa trochu vôľu a tým pádom sa môže stať že pri montáži nemusí byť presne rovno