Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
lebo ked pravym / strednym mysitkom kliknem na jednotlive riadky notifikacii , tak sa nic nezavrie a stranky sa v pohode otvaraju ...
Windows Ctrl+Click
tvoj dotaz ma samozrejme vyznam - ked som sem nahadzoval vyjazdy rucne, tak som 'hromzil' pravidelne
Tak som zadal, že od 29.8.2017 do 30.8.2017 a zdvojilo mi posledných skoro 200 výjazdov, ale ten, čo bol v tom dátume mi tam nedalo.
Takže to budem musieť nejako poupratovať.
Dá sa nejako hromadne vymazať výjazdy alebo to treba len jeden za druhým?
Tá možnosť porovnať s cenou nového výrobku na MTBiker shoppe sa mi tam celkom poľubovala - bola užitočná.
Je možné to vrátiť späť ?
Dá sa nejako hromadne vymazať výjazdy alebo to treba len jeden za druhým?
je moznost vymazat iba synchronizovane vyjazdy zo stravy - to bude stacit ?
hromadny import respektujuci zadany interval datumov sa dnes opravil. Verim tomu, ze by to opat malo fungovat a pardon za sposobene problemy.
Lubik, co presne mas na mysli? Pozeram si staru verziu bazara a jedine, co mi napada su "podobne produkty v shope", to tam ale stale je. Napr v tomto inzerate je link "podobne produkty v shope", kde je prave aj ten isty produkt.
Myslel som reklamu MTBiker-u.
Keď som pozeral napr. GARMIN 1000
Tak mi dole pod inzerátom vyhodilo "podobné" alebo "nové so zárukou" už si presne nepamätám.
Necham si par dni na zhodnotenie. Uvodny pocit nie je dobry.
Mozeme vediet dovod zmeny dizajnu?
Tak par dni som si nechal na pouzivanie a moja skusenost je nasledovna:
Hlavnu vyhradu mam, ze na mobile uvodna stranka sfacebookovatela. To znamena, ze je neprehladna. Fakticky na content som skoro prestal chodit. Tu su dovody:
-- Nove clanky su uz mimo mojho zorneho pola (mam mobil s mensim rozlisenim - 1920*1080. Banner som vypol). Na stranke mam len menu, 2 reklamy na shop a vrch obrazku prveho clanku - aj to bez nadpisu. Takze ma nezaujme aby som nan isiel.
-- Ked ju prerolujem, tak je stranka tak akosi facebookovo neprehladna. Je tam toho vela, ale same nove veci a nejako sa neni o co chytit. Mozno ludia budu pouzivat aj to nizsie (to vidite zo statistik). U mna je to tak, ze tu stranku som na koniec presiel tak 2x (prvy krat, ked som ju videl a druhykrat dnes) - tak si pamatam. Mozno to z logov vidite inak.
Nieco podobne sa mi stalo v Alze. Alza, kym predavala IT techniku bola prehladna, pouzival som ju ako primarny obchod. Teraz je na nej toho vela. Stracam sa v kategoriach a realne - ked uz na alzu idem, pouzijem search na to, co chcem a ignorujem co maju nove. Berte to ako psychologicku obranu pred prilis velkym mnozstvom informacii. Postupne hladam a kupujem inde.
Realne mate na uvodnej stranke hlavne menu a potom 3 reklamy na shop:
- Banner (teraz ho mam vypnuty)
- Cierny pasik s reklamou na najvacsii eshop (ako by som to nevedel)
- dvojriadkove oblubene kategorie v shope (lebo neviem ake su)
Az pod tym je content - toto mi spolu s menu zozralo 90% zo obsahu obrazovky. Opticky to ignorujem. Aj keby ste tam chceli dat novu info, tak ju automaticky podvedome odignorujem.
Nebolo by mozne vypnut v profile aj okrem banneru aj reklamu na "oblubene kategorie v shope" ?
Aktualne pouzivam Mtbiker takmer vylucne iba ako socialnu siet na fore. Je to aj lockdownom aj tym, ze nie su nijake preteky. A mam nakupene, co potrebujem. Pride lepsie pocasie a aj nakupy sa rozbehnu. Ale teraz ma ta reklamna uvodna stranka vyslovene odradza a jedine co urobim pri prichode na stranku je klik na forum.
---
Z pohladu pouzivania fora - vela sa nezmenilo, a ak ano, tak to nejako nevnimam. Pozadie som si nastavil na sede. Takze tu je to z mojho pohladu ok.
--
2 drobne technicke vyhrady:
- Ta ikonka menu v mobilnej verzii - nemohla by sa presunut z lavej strany naspat na pravu ? Zle sa mi ovlada, ak pouzivam mobil jednou rukou. Ale asi budem z poslednych...
- pokial si chcem nastavit stranku cez mobil, tak volbu "nastavenia stranky" cez mobil nevidim. Cez desktop verziu to ide.
Rozumiem, ze ste chceli viac podporit shop a komercne aktivity. Len neviem, ci to uz nie je moc. Mam pocit, ze mtbiker komercnie uz velmi a moze to uz odradzat.
Neberte to ako hejt. Vyvoj je potrebny a urcite tie pocity teraz nie su take zle ako bol prvy sok stareho usera. Ale pocit, ze sa prehladnost uvodnej stranky vyrazne zhorsila, ostal.
Pri sukromnch spravach mam problem, ze ak kliknem na danu konverzaciu tak ma hodi na jej zaciatok (t.j. najstarsiu spravu), nie na tu poslednu. Pri konverzaciach, ktore maju napr. 50+ sprav je potom "otravne" scrollovat to na uplny koniec aby som si mohol najnovsiu spravu precitat, resp. na nu aj odpisat.
Postrehol som to na telefone - iOS 13.7.